Jump to content
Sign in to follow this  
Vvag

Βενζινάδικα στην Εγνατία (;;)

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες πρόκειται να ξεκινήσω αργά τη νύχτα από Θεσσαλονίκη, για να είμαι Ηγουμενίτσα τα ξημερώματα.

Ένα ντεπόζιτο μάλλον με βγάζει οριακά, αλλά επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ξέρει κανείς που μπορώ να γεμίσω μετά το Μέτσοβο ή κάπου στα Ιωάννινα; Επειδή η ώρα είναι περίεργη και δεν ξέρω τι θα είναι ανοιχτό, υπάρχει κάτι πάνω στην Εγνατία (γιατί έχω μια εντύπωση πως δεν υπάρχουν ΣΕΑ ή Βενζινάδικα πάνω στο δρόμο) που είναι όλο το βράδυ ανοιχτά ή θα πρέπει να μπω μέσα στα Ιωάννινα και να ψάχνω ας πούμε; Καμιά πρόταση;

Ευχαριστώ!!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν γνωριζω ποσα χλμ βγαζει με ενα ντεποζιτο η μοτοσυκλετα σου,αλλα να εχεις στο μυαλο σου οτι απο θεσνικη γιαννενα,εχει για αρκετη ωρα-χλμ,ανηφορα που σημαινει οτι θα καψεις κατι παραπανω..αν βρεις να βαλεις κ βενζινη καπου δυτικα κοντα στην εξοδο της πολης,θα γλυτωσεις κ καποια επιπλεον χλμ..

την πρωτη φορα που πηγα με το cbf 600,επειδη ετρεχα λιγακι παραπανω :peep: ,μου αναψε λαμπακι στα γρεβενα κ ψαχνομουν μη μεινω απο βενζινη..την δευτερη φορα που πηγα με 130χλμ/ω σταθερα,με εβγαλε ανετα μεχρι γιαννενα..εννοειται πως γιαννενα->θεσνικη ειχα μικροτερη καταναλωση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!! Νομίζω αυτό στα Γρεβενά θα εξυπηρετήσει μια χαρά. Θείε Μήτσο, βγαίνω στην έξοδο για Γρεβενά δηλαδήΣ και το βρίσκω μετά από 100μ.; :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι. Είναι στο ύψος των Γρεβενών.

Δες εδώ κι εδώ για τοποθεσία.

Το' χω. Έξοδος για Μαυραναίους - Κηπουριό. Για κάτι τέτοια λατρεύω το Google Street!! :D

Ευχαριστώ πολύ!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα