Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 Η αλυσίδα μου έχει γίνει σαν λάστιχο απο σφεντόνα... τερμάτισε πλέον και είναι για αλλάγη. Θα ήθελα αν ξέρετε να προτείνετε κάποια μάρκα. Θέλω να βάλω καλή αλυσίδα και καλά γρανάζια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 JT DID Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 Για Varadero επακριβώς δεν ξέρω, αλλά μια ζωή σ' όλα τα μηχανάκια μου JT/DID έβαζα και τέτοια θα ξαναβάλω όταν τελειώσουν τα μαμίσια (ούτως η άλλως DID φοράει το Sprint). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 Υπάρχει ολόκληρο σετ από την AFAM (γρανάζια - αλυσίδα) τιμή δε θυμάμαι, αλλά δεν ήταν πολύ ακριβά! Αλυσίδα μπορείς να βάλεις της DID που είναι αρκετά καλή για τα χρήματα που θα δώσεις. Γρανάζια (γνώμη μου) να προτιμήσεις της μαμάς Honda και ειδικά το μπροστινό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 DID 525 (ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά) Γρανάζια, η μαμά honda νάναι καλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2007 Το μόνο καλύτερο που έχουν τα γρανάζια τα μαμά σε σχέση με τα jt, sunstar ή με τα afam είναι ότι το μπροστινό έχει λάστιχο και σε μερικές περιπτώσεις δεν κάνει τόσο θόρυβο! Κατά τα άλλα, σχεδόν διπλά λεφτά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες