kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλημερα σας και καλο μας μηνα. Μια ερωτηση... Μηπως υπαρχει κανενας εδω μεσα που να εχει ή ειχε διπλωμα Α2 και να εκανε αναβαθμηση σε απεριοριστων? Μηπως ξερετε τι χρειαζεται και ποιες ειναι οι διαδικασιες? Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2014 από τον kyrkyp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το θέμα σου είναι σε λάθος κατηγορία και θα έπρεπε να βάλεις έναν τίτλο που να ταιριάζει με το θέμα που άνοιξες,όχι τόσο άκυρο. Κάτι παράβολα είναι και δίνεις παράσταση πάλι. Διαδικασίες δεν υπάρχουν για σένα,τα σκας στη σχολή και τα κάνει αυτή. Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 Καλημερα και καλο μηνα, καλο θα ειναι να πας σε μια σχολη οδηγων να ρωτησεις για να σε κατατοπισουν. Εγω παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομοζω πως χρειασονται παλι εξετασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2014 Καλημερα και καλο μηνα, καλο θα ειναι να πας σε μια σχολη οδηγων να ρωτησεις για να σε κατατοπισουν. Εγω παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομοζω πως χρειασονται παλι εξετασεις. Χρειάζονται,ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες