achilleas412 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2014 Καλησπερα!!θα ηθελα τι γνωμη σας για αυτο το μηχανακι γτ προκειται να το αγορασω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2014 + ομορφο + αξιοπιστο + οικονομικο σε καταναλωση +καλα περιφεριακα - ακριβο για την χρηση που προοριζεται - αδυναμο σαν 125ρι αρα το βαριεσαι ευκολα - πολλα πλαστικα = κινδυνος να πληρωσεις μπολικα σε πτωση (χτυπα ξυλο) - δυσκολο να το ξεφορτωθεις αν το βαρεθεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleas412 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 οταν λες αδυναμο σαν 125ρι τι εννοεις???οτι ειναι αδυναμο επειδη ειναι τα κυβικα 125 ή ειναι αδυναμο για 125?? .........ποοοο ωραιαα :/.......σε ευχαριστω παντως για τη συμβουλη σου...ενα αλλο που εχω στο μυαλο μου ειναι το dt 125x..αξιζει να το παρω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 οταν λες αδυναμο σαν 125ρι τι εννοεις???οτι ειναι αδυναμο επειδη ειναι τα κυβικα 125 ή ειναι αδυναμο για 125?? .........ποοοο ωραιαα :/.......σε ευχαριστω παντως για τη συμβουλη σου...ενα αλλο που εχω στο μυαλο μου ειναι το dt 125x..αξιζει να το παρω!! αν εχει 15 αλογα ενω καποιο αλλο 12 μην φανταστεις οτι θα δεις καπου διαφορα..και τα 10 και τα 12 και τα 15 ειναι λιγα.. με αυτη την εννοια το ειπα, συντομα θα θες κατι πιο δυνατο. το dt ειναι σιγουρα πιο δυνατο και θα το ευχαριστηθεις καλυτερα.. αλλα αξιζει να μπλεξεις με διχρονα? εγω δεν θα επελεγα διχρονο.. τωρα οτι θες, δεν ξερω, ισως το wr 125 να ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα ειναι ακριβο πολυ και αυτο.. δεν ξερω και τι λεφτα διαθετεις ουτε τι ειδος μηχανης σου αρεσει για να σου πω πιο σιγουρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleas412 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 γυρω στα 1500 διαθετω..προτιμω sm ή ss..δεν θελω scooter,παπια...και πιο πολυ τετραχρονο γτ οπως ειπες και εσυ δεν πολυαξιζει να μπλεξεις με διχρονα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 χμμ.. στα 1500 νομιζω οτι ειναι δυσκολο να βρεις yzf 125 ή wr 125.. ψαχνε παντως τακτικα γιατι ποτε δεν ξερεις.. ενα derbi gpr 125 ειδα προσφατα το 4τ με 1650 στο car.gr, δεν το εχω δει απο κοντα γι αυτο και δεν μπορω να στο προτεινω, απλα λεω οτι υπαρχει.. απο ss αυτο.. τωρα απο sm υπαρχουν καποια senda 125 παλι της ιδιας εταιριας. αλλιωs honda cbr 125.. εμενα δεν μου αρεσει καθολου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο επιδοσεις και κινητηρα δεν ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι.. αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleas412 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2014 το honda cbr 125 ειναι καλο μηχανακι αλλα απο εμφανιση ειναι..δεν μου αρεσει ουτε εμενα...θα συνεχισω το ψαξιμο και οτι κατσει... σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 δες για aprillia rs125 το διχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleas412 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 δες για aprillia rs125 το διχρονο πολλα προβληματααυτο το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 παιδια γεια σας σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το εν λογω μοτορι μολις βγαλω το Α1 διπλωμα..η ερωτηση μου ειναι λιγο ακυρη.ειμαι αρκετα χαμηλου αναστηματοςς δηλαδη 1.60 λετε αυτο το μηχανακι να μπορεσω να το κουμανταρω η να κοιταξω το derbi gpr 125 που ειναι πιο χαμηλο. ειναι αρκετα ελαφρι απο οτι ειδα . οποιος μπορει ας βοηθησει :] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια yamaha να το καβαλησεις να δεις πως ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 οκ ευχαριστω για την αμεση απαντηση λογικα χαμηλωνει κιολας ?ετσι εμαθα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 εγω το καβαλησα σε μια εκθεση, ελαφρυ μου φανηκε και μαζεμενο. παταγα και με τα 2 ποδια κατω αλλα οχι ολοκληρο το πελμα 100%, ειμαι 1.76 και κατι λιγοτερο απο 70κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 αρα εγω δεν φτανω χ0χα0αχ0 λες να παω στο derbi gpr ?εγω ειμαι 68 κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 δεν νομιζω το derbi να ειναι ιδιαιτερα χαμηλο.. πηγαινε να τα καβαλισεις να δεις οπως σου ειπαν και πιο πανω για να εισαι σιγουρος. γενικα τα ss μηχανακια παροτι μπορει να ειναι πιο χαμηλα απο καποια αλλα, λογω της στασης του σωματος χρειαζεται λιγο παραπανω υψος απο τα αντιστοιχα γυμνα που τα οδηγεις ορθιος. αν σου αρεσουν αυτα τα μηχανακια θα βρεις λυση, ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος, αλλα πιστευω οτι καποιο γυμνο θα ηταν καλυτερο για σενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 οταν λες γυμνο εννοεις ? ειμαι λιγο ασχετος σορρυ για την πολυλογια φιλε αλλα ξες το ονειρο μου ειναι ανα οδηγησω σουπερ σπορτ εχω ακουσει πως και με το ενα ποδι να πατας φτανει αυτο .......το derbi ειναι λιγο πιο χαμηλο απο το γιαμαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 οταν λες γυμνο εννοεις ? ειμαι λιγο ασχετος σορρυ για την πολυλογια φιλε αλλα ξες το ονειρο μου ειναι ανα οδηγησω σουπερ σπορτ εχω ακουσει πως και με το ενα ποδι να πατας φτανει αυτο ....... οτι φτανει, φτανει.. αυτο ειναι σιγουρο. αλλα οταν λεμε φτανει εννοουμε για κινηση σε ευθεια. σε μια ανηφορα/κατηφορα, σε καποιο μερος του δρομου με περιεργη κλιση, αν σου ξεφυγει ελαχιστα το ποδι τι θα κανεις? ή αν εκει που σταματησες εχει μια γουβιτσα και ενω κανονικα θα παταγες στις μυτες, τωρα δεν θα πατας καθολου, δεν θα μπορεσεις να το μαζεψεις αφου δε θα πατας καλα και θα σου πεσει. αλλα επιμενω αν το θες πολυ θα βρεις τροπο και απλα θα χρειαστει να προσεχεις περισσοτερο καποιες φορες. απο κει και περα γυμνο ειναι καθε μηχανακι της κατηγοριας naked, αυτα που ειναι για δρομο οπως τα ss που σου αρεσουν αλλα εχουν λιγοτερα πλαστικα, και κανονικο τιμονi (oxi clip on) και φανερα πιο ορθια θεση οδηγησης. χαρακτηριστικα παραδειγματα ειναι kawasaki z750, ktm superduke, aprilia shiver κτλ.. στα δικα σου κυβικα (απο οτι καταλαβα 125) τα γυμνα μηχανακια ειναι ktm duke 125, sym wolf 125, yamaha ybr 125, honda cbf 125 δεν ξερω αν ξεχναω και καποιο αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 το δουκακι ειχα και εγω στο μυαλο μου οταν το πες αλλα δεν ημουν σιγουρος .. ευχαριστω για την αμεση απαντηση να σε παντα καλα φιλε μου ..ειχα στο μυααλο μου και το cagiva mito 125 αλλα ειδα οτι ειναι παραπανω ιππους και δεν κανει για Α1 .! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 το δουκακι ειχα και εγω στο μυαλο μου οταν το πες αλλα δεν ημουν σιγουρος .. ευχαριστω για την αμεση απαντηση να σε παντα καλα φιλε μου ..ειχα στο μυααλο μου και το cagiva mito 125 αλλα ειδα οτι ειναι παραπανω ιππους και δεν κανει για Α1 .! αα και κατι αλλο μιας και βαζεις στο παιχνιδι τα διχρονα.. μην κοιτας τι λενε στο car.gr τα μηχανακια αυτα. παρε τον ιδιοκτητη και ρωτα τι λεει η αδεια που εχει. πολλα μηχανακια διχρονα στα 125 κυβικα ερχονταν περιορισμενα (φιμωμενα δηλαδη) στα 15 αλογα για να καλυπτονται απο το διπλωμα. Το Aprilia rs 125 ειναι ενα χαρακτηριστικο τετοιο πραδειγμα, το husqvarna wr 125 και καποια αλλα. Αρα οδηγιουνται και αυτα κανονικα. Αρκει στην αδεια τους να λεει 15 αλογα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 για το cagiva το ειδα σε αντιπροσωπεια οχι στο car.gr θα το κοιταξω ..μου δωσες θαρρος παντος γτ ολοι μου λεγανε κοιτα τα παπια και αστα αυτα .τα παπια δε μαρεσουν ουτε το πολυ καγουριλικι !cagiva mito βγηκε καινουριο 125??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 για το cagiva το ειδα σε αντιπροσωπεια οχι στο car.gr θα το κοιταξω ..μου δωσες θαρρος παντος γτ ολοι μου λεγανε κοιτα τα παπια και αστα αυτα .τα παπια δε μαρεσουν ουτε το πολυ καγουριλικι ! cagiva mito βγηκε καινουριο 125??? αυτο δεν το ξερω.. παντως το διπλωμα που θα βγαλεις/εχεις ειναι μεχρι 125 κυβικα και μεχρι 15 αλογα. Δηλαδη οτιδηποτε που ειναι 125 κυβικα μπορεις να το οδηγησεις αρκει στην αδεια να γραφει 15 αλογα. Απο κει και περα μπορει να το εχουν ξεφιμωσει και να εχει παει 30. δεν σε νοιαζει αυτο. σε νοιαζει τι γραφει η αδεια ! οποτε ψαξου λιγο και καλη αγορα ! ( υ.γ.ουτε εμενα μου αρεσαν τα παπακια οταν ηταν να παρω και πηρα μοτοσυκλετακι 125 κυβικων. δεν το μετανιωσα. και μενα ολοι παπακι μου ελεγαν. ειδικα αυτοι που ειχαν παπακι. και τι να το κανεις αυτο, δεν παει μια, καλυτερα παπακι κτλ.. μετα βεβαια οταν ειδαν οτι δεν εχει καμια σχεση με το παπι τους αρχισαν.. και φερτο να το παω μια βολτα, και να κατσω λιγο πανω να δω πως ειναι κτλ.. με αλλα λογια απλα μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι γιατι το μηχανακι θα ειναι δικο σου και θα το οδηγας εσυ, οχι αυτοι. επιπλεον οι αλλοι εχουν την ταση να αφοριζουν και να κατηγορουν αυτα που δεν εχουν ή αυτα που ηθελαν να εχουν και δεν μπορεσαν να αποκτησουν. οποτε μην σε νοιαζει και πολυ τι λενε. το μονο σιγουρο ειναι οτι το παπακι ειναι πιο οικονομικο απο μια μοτοσυκλετα 125 κυβικων. σε ολα τα υπολοιπα το παπακι χανει ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 εχεις απολυτο δικιο εμενα με νοιαζει και το αλλο .. πιστευω πως κακα τα ψεματα με τα μοτοσυκλετακια οπως και να το κανουμε εισαι πιο ασφαλης .καλυτερα φρενα και μεγαλυτερα .τα παπακια ειναι αρκετα επικυνδινα ας ειναι πιο φθηνη η καταναλωση τους ! και παλι ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 εχεις απολυτο δικιο εμενα με νοιαζει και το αλλο .. πιστευω πως κακα τα ψεματα με τα μοτοσυκλετακια οπως και να το κανουμε εισαι πιο ασφαλης .καλυτερα φρενα και μεγαλυτερα .τα παπακια ειναι αρκετα επικυνδινα ας ειναι πιο φθηνη η καταναλωση τους ! και παλι ευχαριστω εισαι σωστος. εχουν αλλο κρατημα, αλλο στησιμο, αλλη αισθηση (οχι μονο οδηγικη ! αλλα και αισθηση ασφαλειας, εγω σε παπακι ποτε δεν ενιωσα ασφαλης, στο μοτοσυκλετακι μου νιωθω). γενικα αν και ειναι ιδια κυβικα δνε εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. καλη αγορα οτι και να παρεις, να προσεχεις και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisathens13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 τελικα παιδια κατεληξα στο δουκακι τισ ΚΤΜ καθως μου ειπαν πως οταν ανεβαινεις "καθεται " και γινετε πιο βολικο ειχες δικιο τελικα φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 γεια σας guys ξεθαβω αυτο το θεμα γτ εχω μια απορια .. το ξαδελφακι μου εγινε 18αρης και προσφατα αγορασε ενα yzfr 125 .. μια φθηνη εξατμισουλα θα ηθελα να προτεινετε οσοι μπορειτε με καλο ηχο .. του ειπα βεβεα να την βαλει αμεσως μετα το στρωσιμο εσεις τι λετε πειραζει να την βαλει αμεσως ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες