Gerasimosrider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Καλησπέρα, έχω βρει 2 αγγελίες για honda c50 12v και 6v. Τι διαφορές έχουν και υπάρχει τρόπος για να ξεχωρίσεις ένα 12v από 6v? Επίσης έχω ακούσει ότι σε κάποιο από τα 2 δεν μπορείς να αλλάξεις μοτέρ, ξέρετε αν γίνεται να αλλάξω μοτέρ σε κάποιο και τι μοτέρ μπορώ να βάλω. Έχω και ένα μοτέρ 110 λιφαν στο υπόγειο αχρησιμοποιητο και έλεγα μήπως το έβαζα σε κάποιο από τα 2 και αν κουμπώνει πάνω στο σκελετό. Είμαι λίγο άσχετος μην με παρεξηγείτε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slimshady 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 δεν ξερω αυτα με τα 6v kai 12v παντος ξερω οτι στο 12βολτο τεριαζει αλλα στο βολτο οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gerasimosrider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Τις εμαθα τις διαφορες 6v και 12v. Οσο για το μοτερ, ευχαριστω για τις πληροφοριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gerasimosrider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι αν θα έχω πρόβλημα με τα ρεύματα και αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι στο παπί πχ πλεξούδα, πολλαπλασιαστή, μπαταρία και τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες