Jump to content
Sign in to follow this  
Andim

γραναζια για GLX

Recommended Posts

Γεια σας, εχω ενα glx με lifan 110 κινητηρα,22 carb keihin-motorsport εξατμιση.εχω αυτη τη στιγμη πανω του γραναζια 14-36,αλλα βλεπω οτι δεν τραβαει τοσο πολυ οσο θα επρεπε.

μπορειτε να μου πειτε τι γραναζια θα μπορουσα να βαλω για να αλλαξει η τελικη του?

με 16-39 που ακουσα απο φιλο θα αλλαξει κατι?η θα εχω περισσοτερο στα χαμηλα παρα στην τελικη?

αυτη τη στιγμη παει δικαβαλο το πολυ 70-75.κανω καθημερινα μια αποσταση 10-15 χιλιομετρα δικαβαλο σχεδον παντα,αν εχει καποια σημασια για αυτους που ξερουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω νομιζω οτι τα γραναζια σου ειναι μια χαρα, με 16-39 το μηχανακι δε θα ξεκινα και θα θελει χλμ για να φορτωσει φαντασου οτι ενα δοντι μπροστα ισοδυναμει περιπου με 2,5 πισω. 110 κυβικα μηχανακι ειναι ποσα χλμ θελεις να πηγαινει με δικαβαλο ξεκουραστα 90 χλμ; Aν θελεις λιγο παραπανω τελικη αλλα θα πεσει στα χαμηλα ειδικα αν εχεις εκκεντροφορο δοκιμασε 14-35. Ποσο τελικη νομιζεις οτι πηγαινει το μηχανακι σου πραγματικα και οχι στο κοντερ που πολλοι βλεπουν και χαιρονται και θες παραπανω με δικαβαλο; Εγω στο κοντερ μονος συνηθως πηγαινω με 90 που πραγματικα ειναι 80-82 χλμ στο μηχανακι της υπογραφης μου.

Τροποποιήθηκε από τον klaipelas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω νομιζω οτι τα γραναζια σου ειναι μια χαρα, με 16-39 το μηχανακι δε θα ξεκινα και θα θελει χλμ για να φορτωσει φαντασου οτι ενα δοντι μπροστα ισοδυναμει περιπου με 2,5 πισω. 110 κυβικα μηχανακι ειναι ποσα χλμ θελεις να πηγαινει με δικαβαλο ξεκουραστα 90 χλμ; Aν θελεις λιγο παραπανω τελικη αλλα θα πεσει στα χαμηλα ειδικα αν εχεις εκκεντροφορο δοκιμασε 14-35. Ποσο τελικη νομιζεις οτι πηγαινει το μηχανακι σου πραγματικα και οχι στο κοντερ που πολλοι βλεπουν και χαιρονται και θες παραπανω με δικαβαλο; Εγω στο κοντερ μονος συνηθως πηγαινω με 90 που πραγματικα ειναι 80-82 χλμ στο μηχανακι της υπογραφης μου.

κοιτα υπερβολικα παραπανω ξερω δεν υπαρχει περιπτωση,γιατι οπως κ να το κανεις παπακι ειναιδεν ειναι μηχανη.

<Aν θελεις λιγο παραπανω τελικη αλλα θα πεσει στα χαμηλα ειδικα αν εχεις εκκεντροφορο > τι εννοεις αν εχω εκκεντροφορο?

και παλι φιλε μου αν βαλω 14-35 θα πεσει παρα πολυ στα χαμηλα?γιατι απο αποψη οτι σχεδον καθημερινα κανω μια ευθεια 10-15 χιλιομετρων δικαβαλο κ ετσι οπως ειναι τωρα δεν καιει κ τρελα πραγματα απο βενζινη.αν αλλαξω γραναζια επηρεαζει κ το ποσο καει ι οχι?<συγχωρεiστε με δεν ξερω παρα πολλα πραγματα απο αυτα αν πω-γραψω κατι λαθος>

εαν βαλω μια CDI ηλεκτρονικη παλι,αλλαζει κατι?

αν οντως δεν αλλαζει κατι,καλυτερα να το αφησω οπως ειναι κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Τροποποιήθηκε από τον Andim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω αν εχεις βαλει εναν πιο αγριο εκκεντροφορο, γενικα κοιτα οταν πηγαινεις πορεια με δικαβαλο ξεκουραστα αυτο να μη δουλευει σε υψηλες στροφες ο κινητηρας, το καταλαβαινεις οταν οδηγεις. Τωρα για γραναζια παιζει ρολο που κυκλοφορει το μηχανακι και με ποσα κιλα οδηγο. Αν εισαι ικανοποιημενος απο την τελικη του αστο οπως ειναι οποιαδηποτε αλλη αλλαγη κατι θα χασεις οπως στα χαμηλα για να κερδισεις στα ψηλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν υπαρχει περιπτωση να πειραξω το οτιδηποτε απο θεμα κινητηρα,επειδη εχω ακουσει πολλα στραβα για τους Lifan 110 <μιζατος παρεμπιπτοντως>αν θα πειραζα-αλλαζα κατι θα ηταν κατι αλλο πανω στο παπακι.

και μαλλον εκανα ενα λαθος γραφωντας,παραπανω εγραψα 14-36.ειναι λαθος αυτο 14-32 εχω.συγγνωμη τυπογραφικο λαθος δικο μου,μπερδευτικα με ενα στρογγυλοφαναρο που εχω 14-36 κ τα ιδια πραγματα σχεδον πανω του.γιατι μου εκανε εντυπωση λιγο που μου ειπες να βαλω 14-35.

τελος παντων.ποια ειναι τα γραναζια που θα προτεινες για το glx που αναφερω παραπανω?να μην σε παιδευω κ εσενα με τα λαθη μου.

<δεν μπορω να αλλαξω τους αριθμους στο πρωτο μου ποστ,δεν μπορω ακομα να καταλαβω το γιατι :unsure: >

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

14-32 νομιζω ειναι βαρυ γραναζι δεν ξερω τι παιρνουν μαμα οι Lifan 110. Περιμενε μηπως καποιος γνωριζει τι γραναζια εχει το μαμα και αναλογως πραξε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον ειναι.θα περιμενω για καποια γνωμη-απαντηση που γνωριζει καλυτερα για Lifan 110...

σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου και τις απαντησεις.

Τροποποιήθηκε από τον Andim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα