krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Καλησπέρα όπως γράφω και στον τίτλο ψάχνω για ζελατίνα. Όπου κι αν πήγα δεν είχαν ετοιμοπαράδοτες αλλά μόνο παραγγελία και έτσι δε μπορώ να διαλέξω. Είμαι1.72 και με τη μαμά ζελατίνα τρώω ξύλο. Να σας πω επίσης πως και τα δύο κράνοι μου είναι διπλής χρήσης με γυσο και ζελατίνα (agv dual evo και shoei hornet). Τέλος να πω πως με τα ίδια κράνη στο τρανσαλπ 400 που είχα πρίν με την ψιλή της givi δεν είχα πρόβλημα. Ευχαριστώ που με ακούσατε ακούω γνώμες. Υ.Γ. Κατανοώ πως τα μηχανάκια που αναφέρω δεν είναι ίδια απλά το λέω για να απενοχοποιησω τα κράνη, γνωρίζοντας φυσικά πως ο τύπος τους δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για ήσυχα ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Καλημέρα! Μπας και το δει κανείς που μπορεί να βοηθησει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 http://www.ebay.com/itm/Triumph-Tiger-955i-Taller-Touring-Screen-10cm-Dark-Smoke-Tint-Brand-New-/181030330768?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item2a263fa190&vxp=mtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ψάχνω και γνώμες για να με βοηθήσουν μιας και δε μπορώ να τη δοκιμάσω πριν τηΝ πάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Επειδή είχα για λιγο ένα tiger 955,ειμαι 1,80 αλλά δεν είχα θέμα με τον αέρα,ειδικά άμα έσκυβα και ελαφρά πήγαινα σερί με καλές μουαγιεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Με τη μαμά ζελατίνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 φίλε συντροχε εγώ έχω tiger 955i ,υψος 1.80 και με τα δυο μου κρανοι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα με ταχύτητες ταξιδιού 140-160 με παραπάνω θελη ελαφρύ σκύψιμο αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. μάλλον πρέπει να αφαιρείς το γυσο από τα κρανοι που έχεις αν είναι να πηγαίνεις κοντά στα 200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Παιδιά δεν έχω δει ακόμα πάνω απο 160 στο κόντερ! το μηχανάκι δεν το χω ούτε μήνα, και το μάθενω...Με το γύσο πήγα και στο γύρνα το εβγαλα, αλλά απλά ήταν κάπως καλύτερα. Μιλάτε για τη μαμά ζελατίνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Advrider.com, θα βρεις σιγουρα πολλες πληροφοριες στο θρεντ του tiger Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 με την μαμά ζελατίνα είμαι . μήπως φταίει ότι με το 400 σου δεν έβλεπες ποτέ τέτοιες ταχύτητες??? εάν έχεις πρόβλημα με θόρυβο λύνεται εύκολα με ωτοασπίδες εάν θέλεις να μην κουνιέται τίποτα και ποτέ έχω δη κάτι εκτρώματα σε Άγγλους και Αυστραλούς που μετατρέπουν το μηχανάκι σε βέσπα και μόνο οι ζαρντινιέρες με τον φίκο λείπουν.μιλάμε για ζελατίνα κοντά στο μέτρο και μετατροπή σε πούλμαν με έχτρα βάση στο τιμόνι Τρίτη λύση είναι εξομάλυνση του αέρα με φρύδι που πιάνει πάνω στην μαμά ζελατίνα τύπου mra. σε αυτό αλλάζεις την γωνία και κατεύθυνσης του αέρα εκεί που θέλεις.αυτό το σύστημα το είχε φίλος με africa και ήταν πολύ ευχαριστημένος.. αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σε καμία περιπτωση δεν θέλω να βλέπω μέσα απο τη ζελατίνα και να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν κι εγω ζελατινα με φρύδι αλλα ολόκληρη μιας και η τωρίνη είναι κίτρινισμένη απτον ήλιο. Απλα δέν ήξερα κατά πόσο κάνουν δουλεία. Επίσης να πω πως η ζελατίνα μου στέλνει τον αέρα ακριβός πάνω στο κράνος (οταν η ζελατίνα του κράνους είναι ανοικτή πέφτει ακριβός στα μάτια και ειναι ενοχλητίκο ακομα και με μικρές ταχύτητες (με ανοικτή)). Μαλλον επειδή είστε ψηλότεροι, ο αέρας ισως έπεφτε στο στήθος ή σε άλλο σημείο τέλος πάντον που δεν ενόχλει τόσο. Με το τρανσάλπ σίγουρα δεν πήγενα με 160 αλλα ετσι κι αλλιώς οι ταχύτητες που με αφορουν να κρατάω ειναι μαξ 140 που τις είχα και στην πρώην. Σας ευχάριστω για τις μεχρι τώρα απαντήσεις. Αν εχει κάτι να προσθέσει κάνεις είμαι όλος μάτια! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 από τον krassas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Φίλος ναι με τη μαμά ζελατινα ήμουν,πιστεύω είναι θέμα συνήθειας μιας και έχεις λιγο καιρό τη μοτοσυκλέτα. Ωραίο το μηχανάκι σου,καλές βόλτες εύχομαι. Πάντως αν βάλεις πιο ψηλή ζελατινα γράψε μας εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Άρα λοιπόν αν κατάλαβα καλά προτείνετε κάποια χαμηλή σαν τη μαμά αλλά με φρύδι. MRA για παράδειγμα ή υπάρχει και κάτι άλλο να προτείνετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Κάποιος άλλος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 http://www.ebay.com/itm/MRA-Variotouringscreen-TRIUMPH-TIGER-955-I-02-alle-Bj-rauchgrau-/370938051313?pt=DE_Motorradteile&hash=item565da17af1&vxp=mtr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Αυτή που σου έβαλε ο ghostkon είναι μια χαρά. Και ελαφρώς φιμέ θα δείξει πολύ όμορφα στον τίγρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 http://www.twistedthrottle.com/mra-variotouringscreen-windshield-for-triumph-tiger-900i-99-01-tiger-955i-01-06 Παιδιά ευχαριστώ, πολύ μου άρεσε αυτή που μου βάλατε, εγώ είχα βρεί την απο πάνω. Ποιά να διαλέξω; Από αισθητικής πλευράς μου αρέσει η πρόταση σας, αλλά απο προστασία είναι τα ίδια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Eμενα μου φαινεται σχεδον ιδια αν εξαιρεσεις το χρωμα,οπου ψηφιζω το φιμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 δεν κανεις κι`εδω μια ερωτηση. http://www.mpf-windshields.com/el/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ευχαριστώ θα ρωτήσω. Από θέμα ποιότητας, τι ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ευχαριστώ θα ρωτήσω. Από θέμα ποιότητας, τι ξέρουμε; δεν εχω παρει τιποτα απο εκει,αλλα δεν εχω ακουσει και κανενα να παραπονιεται γυρω-γυρω στα φορουμ.αντιθετως καλα λογια ακουγονται γιατι εχει-ειχε και χαμηλες τιμες απ`οτι διαβαζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες