manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Υπάρχει κάποιος που α έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο riding school? Αξίζει γενικα γιατι είναι αρκετά τα λεφτά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 οχι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Εγω εκανα σχολειο εκει. Μετα τα χρηματα για τις σπουδες μου,ειναι ο,τι πιο καλο εχω κανει ξοδευοντας χρημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν ειναι πεταμένα λεφτά.. Φυσικά και αξίζει, αν κάποιος ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ σχολείο και πιστεύει το αντίθετα ας το αιτιολογησει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bleach 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Έχει ανακοινωθεί κάποιο μάθημα στο πρόγραμμα; Γιατί στο ημερολόγιο δεν βλέπω κάτι... Φίλοι που έχουν πάει και στα δύο μου είχαν προτείνει ανεπιφύλακτα τα μαθήματα του Χελιώτη (αν μιλάμε για enduro) αλλά και από κεί δεν έχει ακουστεί κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Φυσικά και αξίζει να κάνεις ένα σχολείο. Μέσα σε λίγες ώρες αποκτάς έτοιμη εμπειρία αρκετών ετών, χωρίς υπερβολές. Και δεν χρειάζεται να έχω κάνει σχολείο για να το γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά τι "χάνω" κάθε μέρα, λόγω έλλειψης αυτών των γνώσεων. Δυστυχώς δεν έχει τέτοιο σχολείο στην περιοχή μου, αλλιώς θα είχα κάνει καιρό τώρα. οχι Μάλλον εσένα εννοεί ο Κοσμάς... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ναι. οχι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Το 3ο reply έπρεπε να είναι "ίσως". Με απογοητεύεις, forum. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες