billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Καλησπέρα στο forum. Σήμερα έκανα αλλαγή λαδιών στο fx που έχω και παρατήρησα μια λευκή λίγδα που είχε το μοτέρ μέσα. Όπου και να κοιτούσες μέσα είχε αυτό το πράγμα. Το μηχανάκι πάντως δεν έχει κάποιο θέμα και τα λάδια τα αλλάζω κάθε 1500χλμ. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό. Αύριο θα πάω να πάρω ένα μπουκαλάκι λάδι ακόμα να τα αλλάξω. Τί μπορεί να είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 υγρασια το εβλεπα και εγω πανω στην ταπα του λαδιου στην παλια μμου μηχανη και επισης μου θολωνε και το τζαμακι που εβλεπα τη σταθμη. κανε μια μεγαλη βολτα να ειναι καυτα τα λαδια και ανοιξε την ταπα και αστην λιγο ανοιχτη να φυγει η υγρασια γτ εχει παγιδευθει μεσα. αλλαγη λαδιων μην κανεις κατα τη γνωμη μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συμφωνω με yamahakia.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες