Jump to content
Sign in to follow this  
panos135

εξατμιση

Recommended Posts

θελω να βρω μια εξατμιση για το crypton x που να ειναι καλη σε αποδοση και να κανει θορυβο αλλα οχι και να ξεσηκωνει κοσμο σε νορμαλ κατασταση δλδ και θελω να μου πειτε καμια ιδεα για να κανω την καλητερη επιλογη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε έχουν γραφτεί άπειρα θέματα για αυτό το θέμα .Αμα ψάξεις θα βρεις παρά πολλές ιδέες .Παντως η καλύτερη εξατμιση για το χ ειναι η race tech.Απλα θεϊκή εξατμιση και απο οτι εχω ακουσει απο παιδιά που την φοράνε ειναι πολυ ευχαριστημένοι τόσο σπο επιδοσεις οσο και απο τον ήχο που βγάζει.Παντως οι τιμές της αυθεντικής ειναι λίγο τσιμπημενες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα x που εχω δει φορανε race tech.πολυ ωραιο ηχο,συκοφαντικος μονο στις πολυ μεγαλες στροφες,βαθυς ηχος σαν να βγενει απο το πηγαδι :P και πολυ τεριαστη εξατμιση αν το μηχανακι ειναι χρωματος μαυρο(για να βαλεις την μαυρη αλλιως νομιζω υπαρχει και σε ασυμι )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει εσύ εχεις ολόκληρο f16 και μάλιστα block 52 plus τι να το κανεις το crypton .Παντως εγώ λέω να πάρεις το f16 block 52 plus advanced.Ειναι καλύτερο!!Χαχαχαχαχα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειράζει εσύ εχεις ολόκληρο f16 και μάλιστα block 52 plus τι να το κανεις το crypton .Παντως εγώ λέω να πάρεις το f16 block 52 plus advanced.Ειναι καλύτερο!!Χαχαχαχαχα!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα