panos135 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 θελω να βρω μια εξατμιση για το crypton x που να ειναι καλη σε αποδοση και να κανει θορυβο αλλα οχι και να ξεσηκωνει κοσμο σε νορμαλ κατασταση δλδ και θελω να μου πειτε καμια ιδεα για να κανω την καλητερη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Φίλε έχουν γραφτεί άπειρα θέματα για αυτό το θέμα .Αμα ψάξεις θα βρεις παρά πολλές ιδέες .Παντως η καλύτερη εξατμιση για το χ ειναι η race tech.Απλα θεϊκή εξατμιση και απο οτι εχω ακουσει απο παιδιά που την φοράνε ειναι πολυ ευχαριστημένοι τόσο σπο επιδοσεις οσο και απο τον ήχο που βγάζει.Παντως οι τιμές της αυθεντικής ειναι λίγο τσιμπημενες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 βασικα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα x που εχω δει φορανε race tech.πολυ ωραιο ηχο,συκοφαντικος μονο στις πολυ μεγαλες στροφες,βαθυς ηχος σαν να βγενει απο το πηγαδι :P και πολυ τεριαστη εξατμιση αν το μηχανακι ειναι χρωματος μαυρο(για να βαλεις την μαυρη αλλιως νομιζω υπαρχει και σε ασυμι ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Φίλε μητσο δικού το εργαλείοφορο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Όχι φίλε μου,δεν είναι δικό μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xcite1995 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δεν πειράζει εσύ εχεις ολόκληρο f16 και μάλιστα block 52 plus τι να το κανεις το crypton .Παντως εγώ λέω να πάρεις το f16 block 52 plus advanced.Ειναι καλύτερο!!Χαχαχαχαχα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δεν πειράζει εσύ εχεις ολόκληρο f16 και μάλιστα block 52 plus τι να το κανεις το crypton .Παντως εγώ λέω να πάρεις το f16 block 52 plus advanced.Ειναι καλύτερο!!Χαχαχαχαχα!!! χαχαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Gpr μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες