v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Χρειαζομαι επειγοντος ενεσεις εχω να πιασω μηχανακι ενα μηνα help !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 φιλε μου για αυριο για Αιγινιο δεν ψηνεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Ψηνομαι αλλα εχω ακουσει οτι ειναι χαλια το μερος και εχει και αρκετο χωματοδρομο για να φτασει καποιος στην πιστα, και δεν το αντεχει η κραση μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Δεν ειναι και τωσο τραγικα και ειχαι και μονο 40 χμ απο την θεσσαλονικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 κοιτα δεν συγκρινεται με τις Σερρες αλλα εχει πολυ καλυτερη ασφαλτο σχεδον απο τους περισσότερους δημοσιους δρομους οσο για τον χωματοδρομο που λες σε καποια σημεια εχει λιγο χαλικι αλλα ο υπολοιπος δρομος ειναι μια χαρα το χωμα εχει "πετρωσει" και οταν περνας να φανταστεις δεν σηκωνει σχεδον καθολου σκονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 ΟΚ με πεισατε μαλλον θα ειμαστε 3, το ραντεβου ειναι για αυριο 10:30 στα δικαστηρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2006 Ετσι ωρεα. τα λεμε εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες