Jump to content
NordicRavn

Charlie and The Chocolate Factory

Recommended Posts

Οποιος το θυμαται απο τα παλια εχει καλος..Οι νεοι καλα θα κανουν να το δουν!!Απιστευτο παραμυθι και τελεια αποτειπομενο στην μεγαλη οθονη.Οπου βαζει το χερι του ο Tim Burton ειναι εγγυηση.Μαζι με τον Johnny Depp(Willy Wonka) δημιουργουν μια απιστευτη ταινια που πιστευω οτι ελειπε.Μιας και τα μπαμ μπουμ κατακλιζουν τις αιθουσες.Enjoy it :D

Charlie and The Chocolate Factory

P.S παιζει να σας πιασει μια μικρη λιγουρα για σοκολατα..Δειτε και μετα φατε :_thumbsup:

post-86-1125618437_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ontws einai kalo?!

giati to Big Fish tou Burton, gia ta dedomena tou, den itan TOSO kalo & tou Depp teleutaia exoun meiw9ei oi antistaseis tou se metries kinimatografikes protaseis!! to trailer eida mono apo to Factory alla mou fanike kapws....hmmm....na min me pei9ei!!!

alla ama les oti einai toso kalo...eukairia gia cinema to weekend! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To big fish μου φανηκε πολυ καλο, αρκει να ηξερες απο πριν και να περιμενες το τι θα δεις...

Για τον Ντεπ, θα συμφωνησω. Πολυ μετριο μου φανηκε και σαν ταινια, αλλα και ο Ντεπ, στο "μυστικο παραθυρο"....

Νορντικ, ωραιο ακουγεται, αλλα μαλλον θα περιμενω να το δει κανας γνωστος μου και να ακουσω αποψεις πριν παω να το δω ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα