BikeRuleZz 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Περισσότερο θα ήθελα να ακούσω γνώμες από ιδιοκτήτες. Γρηγορο,Ευκινητο,Οικονομικο,Καλο στισιμο,Θεση οδηγησης,Πλαστικα και Δεσιμο,Ηχος και πολλα αλλα.. Τι προβλήματα βγάζει? Τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας ή τρίζουν? Απο προβληματα καποιες φορες θα ακους το δισκοφρενο να φωναζει σαν κελαηδονι αλλα μην νομιζεις οτι πιανει καπου.. ετσι κανει για καποια χιλιομετρα τα πλαστικα απο την αλλη ειναι πολυ καλης ποιοτητας γιατι δν τριζουν και απο πεσιματα τεσταρισμενο δν σπανε ευκολα και επειτα απο αυτα δν τριζει βιδα Επίσης έχει το θέμα που έχει και το ΖΧ με το καρμπυρατέρ? Καμια σχεση ισα ισα αυτο με την μια ανοιγει και κραταει ρελαντι οταν ειναι κρυο ομως δν θελει να το πατας θελει πριν να ξεκινησεις ενα μικρο ζεσταμα στο ρελαντι Και κάτι άλλο. Θα ήταν καλύτερα να το πάρω με ακτίνες ή με τις άλλες τις ζάντες? Αυτο ειναι αποκλειστικα δικια σου επιλογη γιατι με τις ακτινες αντεχουν παραπανω και σε καποιους αρεσουν περισσοτερο με το νικελ που εχουν ενω οι αλλες μπορεις να βαλεις πρασινη ταινια η αναλογα με το χρωμα που εχεις το μηχανακι και να δειχνει σαν αντιθεση πολυ πιο ομορφο Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Παιδία γεια χαρά.το μοτέρ που φοράει το νεο kaze r ,είναι ακριβως ίδιο με του παλιού; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Γεια σας παιδια και παλι Εχω κανει κοντα στα 4 χιλιάδες μέσα σε 3μήνες περίπου μιας και πηγαίνω Θεσ/νικη - Βεροια αρκετες φορες και γενικα καθημερινα κανω περιπου 30χιλιόμετρα κατα μεσο ορο.Ο κινητήρας "ανοιξε" κοντά στα 2 χιλιάδες χιλιόμετρα αμέσως μετά την δεύτερη αλλαγή λαδιών που έκανα (μετά τα χίλια). Αυτο που εχω καταλαβει είναι οτι προσπάθησαν απο την Kawasaki να τοποθετησουν το παπι σε μια κατηγορια που εχει "περαση" μέσα στην πολη, καιτο σκεπτικο τους είταν να φτιάξουν ένα πιο "design-νατο" παπι με κοντή κλιμακωση και γρήγορη επιτάχυνση, ιδιαιτερα οικονομικό για να "μπει" στα μερη των ωραιων σχεδιαστικασκουτερ. Αφησαν το joy 125 για την υπολοιπη αγορα που θελει ενα αξιοπιστο, φθηνό και σχετικα γρηγορο παπι (νομιζω ειναι πιο γρηγορο απο το kaze-r - αν ειναι δυνατον!) και για τουςπιο γρηγορους που εχουν τα επιπλεον χρήματα το ZX στην μεγαλη κατηγορια... Τους ξεφυγε ομως οτι τα παπια ειναι μια ιδιαιτερα ανταγωνιστικη κατηγορια και μεγάλη "σχολη" για τους νέους αναβάτες και τα επιπλέον 10-20χλμ απόδοσης είναι πολύ σημαντικά ότανμιλάμε για τέτοιους κυβισμούς. Νομίζω οτι κάναν ένα μεγάλο λάθος στην "τοποθέτηση" (product placement) του νέου kaze-r στην αγορά παπιών... ίσως στην επόμενη ανανέωση το διορθώσουν αυτό όπως έγινε και με κάποιαθέματα με το Crypton x, όπου μετά τις επισημάνσεις από την Μοτοδυναμικη (ελληνικη αντιπροσωπεια) κάναν τις απαραίτητες αλλαγές και το Crypton πουλάει πολύ καλά...Νομιζω ολα τα καζε-ρ εχουν το ιδιο περιπου μοτερ. Ο ξαδερφος μου εχει το καζε-vr το μαυρο με τις χρυσες ζαντες και τα χρυσα αυτοκολλητα και χρυσο χρωμα στο μοτερ. Αυτο το μηχανακι ειναι μοντελο του 2007 και απο οσο μαθαμε το εχουν κοψει καπως και ειναι πιο αργο απο καποια παπια για να πληρει τους κανονισμους EURO. Επισης εινα ενδιαφερον οτι το συγκεκριμενο παπακι ειναι ισως λιγο πιο αργο απο το δικο μου kawasaki max 100 μοντελο του 98 το οποιο φοραει περιπου το ιδιο μοτερ με ολα τα καζε-ρ και μοντενας. Απο προσωπικη εμπειρια με το kawasaki max θα σου πω οτι συμφωνω απολυτα μεσα οσα εγραψες, το μηχανακι πιανει για πλακα τα 80 αλλα μετα θελει να εχεις δρομο για να πιασεις κατι παραπανω μεσα στη πολη. Επισης εχει τρομερα δυνατες ταχυτητες. εγω στα 65 κιλα που ειμαι μπορω να ξεκινησω απο φαναρι με την 4η. Η πρωτη σηκωνει σουζα εαν δεν προσεχεις, οπως και η δευτερα που ειναι πολυ δυνατοτερη απο αλλα παπακια. Ισως εχει να κανει και με τα γραναζια, δεν το εχω ψαξει. Απλα στα αναφερω ολα αυτα γιατι απο οσο ξερω τα max/kaze/kriss φορανε ολα το ιδιο μοτερ με τη μιζα (εκτως απο τα παλια max που δεν ειχαν μιζα και εβγαζαν προβλημα στο μοτερ μετα απο καποια χιλιομετρα). Κατι τελευταιο, εαν ζεστανεις καλα το μοτερ, εχει τη δυνατοτητα να πιασει και τα 120 κοντερισια. Εγω περσυ το καλοκαιρι επιασα 125 μονοκαβαλος στην εγνατια οδο, και 115 δικαβαλος την ιδια μερα. Εαν το μοτερ ειναι κρυο, δε θα πιασει πανω απο 100 με ευκολια ακομα και σε κατηφορα. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eloxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) ΤΡΑΚΤΕΡ, ΣΚΥΛΗ ΜΑΥΡΟ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον eloxim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες