giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλησπερες σε ολους και συγνωμη μιας και εχω χιλιοσυζητηση αυτο το θεμα χωρις να βρω λυση,πλεον ειμαι διατεθιμενος να κανω τα παντα.Λοιπον η κεντρικη λαμπα ηταν οκ πριν το καλοκαιρι και καιγοταν μονο οταν το τερματιζα το μηχανακι πραγμα που και παλι δεν θα επρεπε να γινετε.μετα απο καιρο πανε και τα φλας και η πισω η λαμπα,ολα νεκρα.αλλαξα μπαταρια και δουλέψαν τα φλας ,η πισω λαμπα(και οι δυο σκαλες) και η μπροστινη η μικρη αλλα παλι ι κεντρικη καηκε(και οι δυο σκαλες),εως τωρα εχω αλλαξει ανορθωτη και αντισταση αλλα τα ιδια ΠΡΟΣΟΧΗ: ο ανορθωτης και η αντισταση που εβαλα ηταν για 12v ενω εμενα εχει μπαταρια 6v(και οχι δεν ειναι το 6volt,ειναι το 12volt αλλα αυτο δεν εχει εξηγηση)παρ'ολα αυτα εγω βαζω μονο 12v λαμπες και παντα καιγοντε. Πλεον δεν δουλευει παλι τπτ γτ η μπαταρια σταματησε να φορτιζει ενω η λαμπες(εκτος την κεντρικη)ειναι ολες μια χαρα λυσεις 1)οτι γνωριζετε θα με βοηθησει 2)ηλεκτρολογο αλλα θελει πολυ χρημα 3)βαψιμο μπλε καιστην θαλασσα :) ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου :) σορυ,για την μπαταρια που δεν φορτιζει σκεφτηκα μηπως φταιει καποιο πηνιο αλλα γινετε να φταιει μονο το ενα απο τα δυο?το ρωταω αυτο γτ το μπουζι κανονικα εχει ρευμα αλλα η μπαταρια και η μπροστινη λαμπα περνει ρευμα απο το αλλο πηνιο απ'οσο γνωριζω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2013 από τον giorgos95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Το C50 αν δεν κάνω λάθος έχει φώτα και χωρίς μπαταρία (φλας δεν έχει). Από εκεί και πέρα εγώ πιστεύω ότι ή κάποιο καλώδιο έχει μπει λάθος, ή κάποιο καλώδιο ακουμπάει κάπου και σου βραχυκυκλώνει την λάμπα, ή είναι τα πηνία σου. Για αρχή σιγουρέψου ότι όλα τα καλώδια της πλεξούδας έχουν μπει σωστά και στην συνέχεια κοιτάς για τα πηνία. Κάτι τελευταίο. Την μπαταρία την έχεις ελέγξει αν έχει υγρά και αν είναι φορτισμένη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 η μπαταρια αφου την πηρα ολοκαινουργια(των 8 ευρω φυσικα) μετα απο κανενα μεινα ξεφορτιστηκε και την φορτισα με ειδικο μηχανιμα,εεεε ειχε ρευμα για λιγες μερες αλλα μετα παλι καπουτ! οσο για τα καλωδια σωστα ειναι,δεν γινεται να ειναι λαθος γτ χωρις να το πειραξω ποτε παλια ειχα φωτα ενω τωρα οχι,να βραχυκυκλωνει μπορει αλλα δυσκολο να το ελενξω,πρεπει να βγει ολη η λεξουδα?οσο με τις γυωσεις τι παιζει?μπορει να φταιει κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Η μπαταρια ειναι 6ΒΟΛΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ 12ΒΟΛΤ????? βαλε μια 12βολτη μπαταρια πανω ρε φιλε να λυθει ενα προβλημα και μετα συνεχισε στα αλλα. Δηλαδη πως ηθελες ο ανορθωτης σου που βγαζει ρευμα 12βολτ να σου φορτισει 6βολτη μπαταρια??? Αλλαξε μπαταρια που ειναι το βασικοτερο και μετα συνεχιζουμε στα αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 δεν εχει χωρο για να βαλω 12v μπαταρια ειναι το θεμα μου και να βαλω δλδ που εχω μια, η 12v συνδεεται ενα καλωδιο που ειναι η γυωση ,πανω στον σκελετο και ενα καλωδιο συνδεεται κανονικα με αλλο καλωδιο ενω η 6v συνδεεται καθε καλωδιο της και αλλο του ιδιου χρωματος.εχουν δηλαδη διαφορετικη συνδεση.εαν εβαζα αντισταση και ανορθωτη 6v τοτε μπορει να εφτιαχνε?αλλα και παλι βαζω μεγαλυτερη λαμπα και καιγεται. οσο για το οτι δεν φορτιζει,ενταξει πες οτι φορτιζε πιο αργα αλλα και παλι εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα και τπτ.τι πιστευεεις λοιπον?δεν ξερω πως να ανεβασω και φωτο απο το μηχανακι να καταλαβεις για τι μηχανακι μιλαμε :( πες μου μια πως να ανεβασω μηπως και μπορεις να καταλαβεις καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 ανεβασα αυτες τις φωτο για να καταλαβετε οτι εχω το κλασσικοτατο γαματο honda c5012v αλλα το θεματακι με τα ηλεκτρικα με προβληματιζει απιστευτα και δεν μπορω να βρω τι παιζει οσο και αν το εχω ψαξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ότι και να γίνει όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω πρέπει να βάλεις 12V μπαταρία. Βάλε μια πάνω δοκιμαστικά χωρίς να την βάλεις πάνω στο μηχανάκι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2013 από τον NikosGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 μα δεν ξερω πως να την συνδεσω ;) οι συνδεσεις ειναι εντελως διαφορετικες 12v: το μπλε πανω στον σκελετο και το κοκκινο με την ασφαλεια 6v: το μπλε με το μπλε και το κοκκινο με την ασφαλεια και τι μπορει να αλλαξει δηλαδη με την μπαταρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Μήπως το μηχανάκι σου είναι το 6V? Αν είναι 6V τότε θα χρειαστείς και καινούρια πλεξούδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Λοιπον,αρχηκα βαλε μπαταρια 12v(συνδεσε το κοκκινο με την ασφαλεια και το αλλο γιωση σε καπια βιδα απο τη βαση που κραταει τη μπαταρια),μαζι με την αλλαγη αυτη αλλαξε και ανορθωτη(να εχεις το δικο σου μαζι σου διοτι μπορει να σου ζητησουν δειγμα)καθως θα ηταν καλο να αλλαξεις και αντισταση αν δεν εχεις αλλαξει προσφατα.Το μηχανακι ειναι 12v,φαινεται απο πλαισιο και μοτερ.Αν δε δουλεψει τιποτα απο ολα αυτα δοκιμασε ποινια(ρευματος) και μην ασχοληθεις με πλεξουδα,δε χαλαει τοσο ευκολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 ανορθωτη και αντισταση ειναι ηδη για το 12v (τα ειχα αλλαξει προσφατα και εκανα λαθος τοτε),θα το παλεψω τοτε και θα δουμε τι διαολο θα γινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomtsam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2022 Και εμένα το δικό μου Honda c50 έχει μπαταρία 6v που δουλεύουν φλας, κορνα και λαμπάκι νεκρό και φλας και τα φώτα είναι 12v και δεν καεί τίποτα, αν αλλάξεις την μπαταρία σε 12v θα κάψει όλα τα 6v λαμπάκια. Και όχι δεν είναι 6v το παπί με ηλεκτρονική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες