NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το συγκεκριμένο κινητό. Τις πρώτες μέρες δούλευε κανονικά. Μετά από λίγες μέρες άρχισε να κολλάει η οθόνη. Όλοι μου έλεγαν ότι φταίει η ζελατίνα. Έβγαλα την ζελατίνα, αλλά η οθόνη συνέχιζε να κολλάει. Πάω στο πλαίσιο και μου κάνουν αντικατάσταση. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Το καινούριο κινητό είχε το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα αρκετά πιο έντονο μπορώ να πω. Πάω στο πλαίσιο του κάνουν έλεγχο και μου λένε ότι το κινητό είναι οκ και να το δοκιμάσω. Το δοκιμάζω πάλι κολλάει. Λέω στον τεχνικό ότι το κάνει πάλι και μου λέει αποκλείεται. Το δοκιμάζει μπροστά μου και βλέπω ότι κολλάει. Του το λέω και μου λέει ότι δεν πάτησε καλά. Αυτό έγινε πολλές φορές μέχρι που του είπα να μου το δώσει πίσω για να φύγω. Πηγαίνω σήμερα μιλάω με την υπεύθυνη το δοκιμάζει της κάνει το συγκεκριμένο κόλλημα και μου λέει είναι φυσιολογικό. Και ρωτάω τώρα. Εγώ τι μπορώ να κάνω? Στην ουσία αγόρασα καινούριο κινητό και κινητό δεν έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mob 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 κολλαει για ωρα,η κανα στιγμιαιο κολληματακι κανει πριν ανοιξει εφαρμογη?? σκοτωσε καμια εφαρμογη που δουλευει στο μπακραουντ για να αδειασεις λιγη μνημη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν κολλάει το κινητό. Η οθόνη κολλάει. Για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι όταν πατάς για να πάει δεξιά πάει ευθεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μηπως το παιχνιδι αυτο ειναι αρκετα "βαρυ" για το hardware του κινητου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Όχι φίλε δεν φταίει το παιχνίδι. Έτσι μου είπαν και στο πλαίσιο και πέρασα 4 εφαρμογές και κάνει το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μαλλον πρεπει να πας κατευθειαν στην Samsung..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαλλον πρεπει να πας κατευθειαν στην Samsung..... Επειδή και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? Αν ξέρεις κάποιο τηλέφωνο, κάποια διεύθυνση. Στο πλαίσιο μου είπαν να αφήσω το κινητό για έλεγχο. Εδώ όμως υπάρχουν 2 θέματα. Πρώτον εγώ δεν θα αφήσω καινούριο κινητό για έλεγχο εφόσον το πρόβλημα φαίνεται χωρίς να γίνει έλεγχος. Και δεύτερον χθες μου έκαναν έναν έλεγχο όταν τους το άφησα για 6 ώρες και δεν βρήκαν κάτι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον NikosGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 210 6897691 νομιζω. Για παρε και ρωτα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες