Jump to content

Recommended Posts

με βαμβάκι το έκανα,αλά άφηνε χνούδια :baby:

Παλι καλα ...εχω χαλασει ετσι το πρωτο μου pinlock :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν έχει αυτοκόλλητα το κράνος και μείνουν κόλλες όταν τα βγάλουμε,τις καθαρίζουμε με οινόπνευμα ;

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με χαρτι ουτε την ζελατινα να μην σκουπιζετε....

Με βενζινη και βαμβακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Γιωργη θα διαφωνησω.

Η βενζινη επειδη ειναι ισχυρο καθαριστικο ενδεχεται να βλαψει την ζελατινα και να την κανει με το περασμα του χρονου κιτρινη.

Το ιδιο και το αζαχ .

Σαπουνονερο με μαλακο σφουγγαρακι και στα ταξιδια μωρομαντιλο ειναι η δικια μου λυση.

Σκουπισμα με πετσετα μικρο-ινων που εχω μονο γιαυτη τη δουλεια.

Τροποποιήθηκε από τον patapios
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παταπιε συμφωνω. Αλλα και εγω καταλαβα οτι δεν προκειται για την ζελατινα.

Για την τελευταια και εγω προτεινω μωρομαντηλο.

Αντι για το κλασικο πανι μικροινων χρησιμοποιησε το πανακι για τα τζαμια που μοιαζει λιγο πιο σκληρο. Κανει καλυτερη δουλεια τοσο στη ζελατινα οσο και στο στεγνωμα της μοτοσυκλετας. Δεν αφηνει ιχνος νερου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 ωρα?? Ένα 10λεπτο είναι αρκετό για να μουλιάσουν τα μυγιαλούδια...

Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε το μωρομάντηλο όπου σε 2 λεπτά έχουμε κάνει την ίδια δουλειά.

Και μετά καθαρίζουμε την ζελατίνα με πανάκι για γυαλιά-τηλεοράσεις lcd ή πανάκι μικροινών για τζάμια όχι γενικής χρήσης.

38c48c374618c5d877fdc9ee9bf5e735.jpg καιLightweight%20Microfiber%20Glass%20Towel.jpg

To παρακάτω πανάκι γενικής χρήσης έχω παρατηρήσει ότι εάν δεν είναι εντελώς καινούργιο αφήνει γρατζουνίτσες στο γυάλισμα της μηχανής, και σε όλες τις περιτπωσεις αφήνει γρατζουνίτσες στην ζελατίνα του κράνους. Άρα το αποφεύγω γενικότερα. Το χρησιμοποιώ μόνο για γυάλισμα με κρέμα και κέρωμα.

genikis-hrisis-2.jpgeco-touch.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα παρτε 2 τετραγωνα χαρτι κουζινας διπλωστε το στα 4, βρεξτε το, βαλτε το στο φουρνο μικροκυμματων για 10 δευτερα και μετα σκουπιστε τη ζελατινα οσο αυτο ειναι καυτο. Μετα σκουπιστε τη με ενα στεγνο κομματι χαρτι κουζινας!

Voila!!

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνει γρατζουνιές δυστυχώς το χαρτί κουζίνας. Όπως απαγορεύεται να καθαρίζουμε γυαλιά ηλίου με αυτό, το ίδιο ισχύει και για τις ζελατίνες.

Βέβαια, άλλες ζελατίνες είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Στο arai κάνει έντονες γρατζουνιές. Στο caberg δεν κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα παντως δεν μου εχει κανει γρατζουνιες 1 χρονο τωρα ουτε το Νολαν ουτε το Μαρουσιν (Κηφισιαν κτλπ ;Ρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νιώθω κραδασμούς εδώ και λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα στο πίσω τροχό της μπέμπας, όταν πηγαίνω πάνω από 100. Όσο ανεβάζω ταχύτητα γίνονται πιο έντονοι.

Ζυγοστάθμιση θέλω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νιώθω κραδασμούς εδώ και λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα στο πίσω τροχό της μπέμπας, όταν πηγαίνω πάνω από 100. Όσο ανεβάζω ταχύτητα γίνονται πιο έντονοι.

Ζυγοστάθμιση θέλω?

Αν είναι ζυγοστάθμιση, θα νιώθεις το τρέμουλο σε ένα συγκεκριμένο εύρος ταχύτητας (πχ 100-120)

Άνοιξε λίγο το γκάζι και δες αν σε πιο πολλά χιλιομετρα σταματάει. Αν σταματάει, τότε θέλεις ζυγοστάθμιση.

Μήπως έπεσες σε καμιά λακούβα?

Το λάστιχο είναι σε καλή κατάσταση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από λακούβες μπόλικες...

Το ελαστικό έχει πολλά χιλιόμετρα αλλά έχει πολύ ζωή ακόμα και δεν έχει εμφανή σημάδια κόπωσης...

Θα δοκιμάσω να πάω πάνω από 120 να δω εάν συνεχίζει το τρέμουλο πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από λακούβες μπόλικες...

Το ελαστικό έχει πολλά χιλιόμετρα αλλά έχει πολύ ζωή ακόμα και δεν έχει εμφανή σημάδια κόπωσης...

Το ότι φαίνεται μια χαρά δεν έχει καμία σημασία. Το ίδιο ακριβώς ένιωθα και εγώ στο cbf και ενώ τα λάστιχα "φαινονταν" καινούρια.

Με την αλλαγή ελαστικών εξαφανίστηκαν όλα τα τρεμουλιάσματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το τσεκάρω καλύτερα. Πάντως έχουν χιλιόμετρα για αλλαγή...(15000χμ). Δεν τα αλλάζω φυσικά διότι είναι λαστιχάρα και θα μου βγάλει άλλα τόσα χιλιόμετρα (λέω τώρα εγώ μπας και παρηγορηθώ....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από λακούβες μπόλικες...

Το νου σου ε!

Ειναι και bmw...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα ποσα χιλιομετρα πρεπει να αλλαξω μπουζι?

Τελευταια φορα αλλαξα τον Ιουνιο πριν 6.000 χλμ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...