an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Γεια σας παιδια!Καινουργια και εγω στην παρεα σας :) !Ηδη εχω μαθει αρκετα απο προηγουμενα θεματα σας ειδικα σε οτι εχει να κανει με το Sym wolf 125/250.Αλλα ας τα παρω απο την αρχη.Ειμαι 21 και εδω και τρια χρονια εχω ενα fly piaggio 100.Τις τελευταιες μερες συζηταω με τον πατερα μου να το πουλησω και να παρω κατι μεγαλυτερο.Εκανα ερευνα αγορας κυριως μεσω ιντερνετ και βρηκα ενα δυο μοτοσυκλετες που μου αρεσουν.και οταν λεω ενα δυο εννοοω το Sym wolf 125 και το Sym wolf 250 :P.προσωπικα κοιταζω για κατι οικονομικο μεχρι 2000-το πολυ 2500 ευρω.ο μπαμπας μου προτεινει ενα μεγαλυτερο κυβισμου beverly(250-300 κυβικα)μεταχειρισμενο βεβαια.δεν του εχω δειξει ακομη το λυκο αλλα ειναι ψιλοαρνητικος στο να κανουμε ολη αυτη την διαδικασια και να παω απο το 100αρι στο 125αρι.εσεις τι λετε?ειναι αισθητη η διαφορα απο το fly 100 στο λυκακι? Υ.Γ1 δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα beverly εκτος απο ενα δυο καινουργια μοντελα(ακριβα!), Υ.Γ2 θελω οπωσδηποτε το λυκακι.αν μπορουσα οικονομικα θα επαιρνα το 250 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 συμφωνώ με το πατέρα σου κοίτα για κάτι μεγαλύτερο για να ανέβεις κατηγορία αν σ ενδιαφέρει βέβαια. κοίτα για κανα ninja250, vtr250 (αν βρεις),cbf-ybr250, ακόμα και σε κάτι πιο μεγάλο γιατί τα 250αρια θα τα βαρεθεις γρήγορα πχ drz-ccm, xt-tt, klr, lc4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 για 21 χρ μια χαρα θα σου ειναι το sym wolf 250 εχει τα γκαζακια του και γενικα θα το λατρεψεις.Οσο για το θεμα συγκρινεις κατι διαφορετικο,σκουτερ με μοτοσυκλετα,ανομοια και διαφορετικο στυλ ! οπως τα παπακια ετσι και τα σκουτερ καποια στιγμη τα βαριεσαι,γιαυτο αγορασε μηχανη και θα εισαι οκ.Αν δε σου αρκει το λυκακι και θελεις πληρη φονια σε αυτα τα χρηματα κ κατι απο πανω βρες ninja η ενα z 750 ! μετα πας σε πυραυλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 για 21 χρ μια χαρα θα σου ειναι το sym wolf 250 εχει τα γκαζακια του και γενικα θα το λατρεψεις.Οσο για το θεμα συγκρινεις κατι διαφορετικο,σκουτερ με μοτοσυκλετα,ανομοια και διαφορετικο στυλ ! οπως τα παπακια ετσι και τα σκουτερ καποια στιγμη τα βαριεσαι,γιαυτο αγορασε μηχανη και θα εισαι οκ.Αν δε σου αρκει το λυκακι και θελεις πληρη φονια σε αυτα τα χρηματα κ κατι απο πανω βρες ninja η ενα z 750 ! μετα πας σε πυραυλο το θεμα ειναι οτι το budget μου ειναι περιορισμενο.μπορω να διαθεσω μεχρι 2500 χιλιαρικα το πολυυυυ!.για αυτο και κοιτουσα το λυκακι το 125αρι.οσο αφορα για μεταχειρισμενο λυκο 250 δεν υπαρχει τιποτα.μενω ηρακλειο κρητης και εχω ψαξει πολυ αλλα δεν υπαρχει πουθενα. :/ ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 να το παρεις τοτε τα αξιζει τα λεφτα του! καμια σχεση με σκουτερ σε ολα εκτος και αν εχεις σκοπο να κοιμασε με αυτο και σε βολευει η σελα.Οσο και να περασει ο καιρος η μηχανη παραμενει μηχανη ενω το σκουτερ.....ψαχνεις να το πουλησεις. - beverly αγοραζουν μονο στην ελλαδα,φαντασου στην ιταλια ειναι 6ο σε πωλησεις και αν μεταφρασεις αρθρα απο ευρωπαικα περιοδικα...μυριζει λιβανι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 να το παρεις τοτε τα αξιζει τα λεφτα του! καμια σχεση με σκουτερ σε ολα εκτος και αν εχεις σκοπο να κοιμασε με αυτο και σε βολευει η σελα.Οσο και να περασει ο καιρος η μηχανη παραμενει μηχανη ενω το σκουτερ.....ψαχνεις να το πουλησεις. - beverly αγοραζουν μονο στην ελλαδα,φαντασου στην ιταλια ειναι 6ο σε πωλησεις και αν μεταφρασεις αρθρα απο ευρωπαικα περιοδικα...μυριζει λιβανι ! αληθεια?δεν το ηξερα αυτο για τα beverly στην ιταλια. :0 η αληθεια ειναι πως εχω οδηγησει beverly αλλα δεν μου κανει κλικ καθολου.ποτε δεν μου εκανε για την ακριβεια.γενικα μου εχει περασει η φαση των σκουτερ.εχει και ο πατερας μου ενα kymco xciting 300 και το εχω παρει μερικες φορεσ.φοβερο οχημα αναμφισβητητα αλλα δεν με δελεαζει πλεον η ιδεα των μεγαλων σκουτερ.στο μονο που κολλαω ειναι μηπως η διαφορα απο 100 fly piaggio σε sym wolf 125 δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητη και παει αδικα η προσπαθεια αλλαγης οχηματος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 δοκιμασε να οδηγησεις κατι παρομοιο αν εχει κανεις φιλος η γνωστο η ρωτα αν υπαρχει κανενα test drive καπως,στη χειροτερη κατι παραπλησιο!Καλο ειναι οτι παιρνουμε να το οδηγουμε αλλο η εμφανιση και αλλο η οδηγηση.Και ο αδερφος μου για beverly πηγαινε μετα απο ψαξιμο σε xciting r οπου ειναι μακραν καλυτερο,δυστυχως στο τελος αγορασε sh 300 για να χει επιπεδο πατωμα για να το περνει και η μανα μου στο μασουτη για ψωνια χαχαχαχα Το beverly μπορει να ειναι ομορφο και χλιδα αλλα στα υπολοιπα ειναι μετριο/χλιαρο/ουδετερο.Εφοσον εχετε σκουτερ παρε μηχανη και να δεις που στο τελος θα την οδηγει και ο πατερας σου.Εφοσον κατεληξες στο sym πηγιε αντιπροσωπεια δες το απο κοντα και πραξε τα ανωτερω.Μη βιαζεσαι αν εχεις λεφτα ...κ@λο στηνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
an ko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 δοκιμασε να οδηγησεις κατι παρομοιο αν εχει κανεις φιλος η γνωστο η ρωτα αν υπαρχει κανενα test drive καπως,στη χειροτερη κατι παραπλησιο!Καλο ειναι οτι παιρνουμε να το οδηγουμε αλλο η εμφανιση και αλλο η οδηγηση.Και ο αδερφος μου για beverly πηγαινε μετα απο ψαξιμο σε xciting r οπου ειναι μακραν καλυτερο,δυστυχως στο τελος αγορασε sh 300 για να χει επιπεδο πατωμα για να το περνει και η μανα μου στο μασουτη για ψωνια χαχαχαχα Το beverly μπορει να ειναι ομορφο και χλιδα αλλα στα υπολοιπα ειναι μετριο/χλιαρο/ουδετερο.Εφοσον εχετε σκουτερ παρε μηχανη και να δεις που στο τελος θα την οδηγει και ο πατερας σου.Εφοσον κατεληξες στο sym πηγιε αντιπροσωπεια δες το απο κοντα και πραξε τα ανωτερω.Μη βιαζεσαι αν εχεις λεφτα ...κ@λο στηνουν! χαχα αυτο με το επιπεδο πατωμα μεγαλη υποθεση.αλλωστε ειναι το μονο που σκεφτομουν οταν ειπα οτι θελω να παρω μηχανη :P οσο αφορα το οτι στο τελος θα το οδηγησει και ο πατερας μου ειμαι 100%σιγουρη.στην αρχη ειναι ολοι τους λιγο αρνητικοι και στο τελος αλλαζουν αποψη τελειως.:P επισης αυτο με την αντιπροσωπεια εχω να σου πω οτι ειμαι εκει καθε μερα απεξω απο το μαγαζι και χαζευω το λυκο σαν χαζη :P στο τελος θα νομιζουν οτι ειμαι και κανενα εγλκηματικο μουτρο και παρακολουθω τον χωρο!.δεν εχω αποφασισει ακομη να μπω μεσα γιατι φοβαμαι οτι θα την ερωτευθω παραφορα και στο τελος θα παρω κατι αλλο και θα την πατησω.και παλι ευχαριστω για τον χρονο σου :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες