Jump to content
OnTheRoadAgain

Μια γνωμη και απ τους πιο εμπειρους! F 650 GS Dakar

Recommended Posts

Ενταξει κατασταλαξα.Πηγα τα οδηγησα και τα δυο(οχι σε χωμα) και με το κοντο νιωθω ασφαλεια ενω το dakar μου φανηκε πολυ θηριο.

Αν εχετε παιδια σταμπαρει καμια αγγελια καλη, διμπουζο με abs εως 3000 ευρω αν θελετε ποσταρετε την.

Ευχαριστω πολυ και οντως ισως δεν ηταν και πολυ εξυπνο οπως ειπαν μερικοι, που ηθελα να αγορασω το ντακαρ και να το χαμηλωσω.

Αυτο περα απ το χρωμα τι σας λεει?Ειναι και ακριβως διπλα μου http://www.car.gr/cl...s/view/1276617/

το συγκεκριμενο μηχανακι το βλεπω στις αγγελιες εδω και παρα πολυ καιρο και υποψιαζομαι οτι κατι παραξενο παιζει για να μην εχει πουληθει ακομα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το συγκεκριμενο μηχανακι το βλεπω στις αγγελιες εδω και παρα πολυ καιρο και υποψιαζομαι οτι κατι παραξενο παιζει για να μην εχει πουληθει ακομα..

Ναι και πολλα εξτρα εχει.Θα τον παρω το απογευμα και ισως πεταχτω και σημερα.Εχει πολλες αγγελιες και σε αλλα site το εχει μεχρι και 4000 ευρω.Τί να πω θα δειξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι και πολλα εξτρα εχει.Θα τον παρω το απογευμα και ισως πεταχτω και σημερα.Εχει πολλες αγγελιες και σε αλλα site το εχει μεχρι και 4000 ευρω.Τί να πω θα δειξει.

πρόσεξε λίγο το χρώμα, δεν ξέρω που μπορείς να το ψάξεις να δεις αν έβγαινε το συγκεκριμένο μοντέλο σε κίτρινο. Θα μας πουν και οι γνώστες.

Προσωπικά θα έψαχνα για μηχανή που είναι κανονικά σε κυκλοφορία και δεν κάθετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eβγαζε κιτρινο η bmw μετα απο 04.Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα εχω δει και αλλες στο ιντ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις δίκιο, τώρα θυμήθηκα ότι είχα δει και εγώ ένα όταν έψαχνα.

δες και αυτό, πολύ καλή τιμή. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4130104/

που είσαι;

έχεις βρει συνεργείο για έλεγχο;

δες και αυτά:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4107588/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3826554/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα εχω δει ολα σχεδον στο car.Ναι τις εχω δει απλα ειναι στην αλλη ακρη της ελλαδας γι αυτο κολλαω λιγο.Αυτην με τα 3.700 παραειναι πολλα τα λεφτα αλλα φαινεται να αξιζει.Σε ντακαρ ισως διεθετα μεχρι 3500 αλλα για το απλο πιστευω 3000 ειναι αρκετα καλα.Αν δεν κατσει αυτην στην κομοτηνη θα παω σαλονικα για μια στην καλαμαρια που μπανισα στα 2850.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aγοραστηκε τελικα!Αυριο μεταβιβαση και ελπιζω να εκανα καλη επιλογη....

Αν μπορει να μου πει καποιος τι χρειαζομαι αυριο απο χαρτια θα ηταν πολυ χρησιμο!Α και εξοπλισμο αυριο.Για ον οφφ μηχανες full face οπως στα στρωτα αγοραζουν ρε παιδες?Ή κατι αλλα σχεδια που πανε προς το εντουρο?

Ευχαριστωωω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο!!! Ποιο πήρες τελικά?

Κράνος θα φοράς αποκλειστικά το πιο κατάλληλο για την χρήση που κάνεις. Οδηγάς άσφαλτο? Παίρνεις fullface.... Οδηγάς χώμα? Παίρνεις χωμάτινο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο!!! Ποιο πήρες τελικά?

Κράνος θα φοράς αποκλειστικά το πιο κατάλληλο για την χρήση που κάνεις. Οδηγάς άσφαλτο? Παίρνεις fullface.... Οδηγάς χώμα? Παίρνεις χωμάτινο....

Eυχαριστω φιλε!Αυπνος θα μεινω σημερα.Οπως πιτσιρικος που περιμενα να παμε διακοπες!!!

Απο κομοτηνη πηρα αυτο που ποσταρα πριν λιγο.Πρεπει να την διεγραψε τωρα ο ΠΡΩΗΝ(χεχε) ιδιοκτητης.

Κοιτα την πηρα καθαρα για να κανω ταξιδια ασφαλτο και χωμα.Α να πω οτι εχω και απο το εντουρο ενα firstracing.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oταν λεμε επισημο εγγραφο ΑΦΜ εννοουν φορολογικη δηλωση ή απλα το ΑΦΜ επικυρωμενο απ τα κεπ?

Ειμαι φοιτητης και δεν εχω κανει φορολογικη δηλωση.Γινεται να την γραψω σε εμενα την μηχανη ή θα υπαρχει προβλημα?

Ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει παιδια ψιλοεβγαλα ακρη απο αλλη πηγη για το θεμα του ΑΦΜ.

ευχαριστω και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα