Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Να ρωτήσω κάτι... θέλω ένα μικρόμετρο για να μετράω το πάχος προτίστως των δισκόπλακων και μετά και διάφορων άλλων. Πόσο πάνε αυτά περίπου. Το λέω αυτό γιατί βρήκα κάποια με 20€ και το σκέφτομαι. Αν ενδιαφέρεσαι δίνω τα παρακάτω. www.car.gr/parts/view/4298847/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 λοιπον επειδη τσαντιστηκα σημερα που μου εφυγε ο χριστος να βγαλω την μαλακω την μιζα γιατι εχω μονο ενα κινεζικο σετακι γερμανικα κλειδια, και επιπλεον γαμησα και μερικες βιδες γιατι τα κωλοκλειδα δεν εφαρμοζανε σωστα, αποφασισα να τα σκασω και να παρω κλειδια για μια ζωη. στο διαολο. το θεμα ειναι το εξης. να παρω σετ γερμανοπολυγωνα, ή να παρω καστανια με καποια καριδακια? http://www.uniortools.com/cgi-bin/cms.cgi?doc=14776&prod=21229 http://www.uniortools.com/cgi-bin/cms.cgi?doc=14776&prod=20311 απο την μια η καστανια εχει και την προεκταση και εκει και δευτερη σπαστη προεκταση. απο την αλλη τα γερμανοπολυγωνα ειναι πιο ευχρηστα και χωρανε παντου σχεδον. και μου φαινονται πιο σειφ λυση. ασε που ειναι πολυ καλη η συγκεκριμενη συλλογη. στα ιδια λεφτα ειναι και τα 2. για πειτε καμια γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 1. Θα χρειαστείς κασετίνα 3/8 και όχι 1/4. Είναι μικρή. 2. Θα χρειαστείς απλά γερμανοπολύγωνα και όχι τα ΙΒΕΧ. 3. Θα τα χρειαστείς και τα δυο αργά ή γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Συλλογή 3/8 και γερμανοπολύγωνα μακριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) ποια ειναι η διαφορα απο τα ibex? ειναι αυτο το κουλ συστημα που εχει μπροστα?? δεν θα με βολεψουν στις δουλειες της μηχανης εννοεις? επισης τα 3/8 ειναι μεγαλυτερο απο το 1/4 σε ποιο κομματι? το τετραγωνο του καρυδακιου απο πισω, ή το μηκος της καστανιας? και παλι γιατι δνε θα με βολεψει η μικρη? επισης εχω δυστυχη εντυπωση πως αυτα τα 2 θα ειναι πανακριβα :/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 διάβασα όλες τις σελίδες ακόμα και ταμεγάλα κείμενα του daz. Τι να πώ και εγώ δηλαδή που έχω ναι μεν σκουριασμένα εργαλεία από παππόυ κτλ. δεν ξέρω μάρκες κτλ. θα τα ψάξω να δώ αλλά όσο και αν τα έχω χρησιμοποιήσει όλα κανένα δεν έχει στραβώσει ή σπάσει και μιλάμε για ζόρια αρκετά Και αρκετή διάβρωση. Μόνο κάτι άλλεν μου σπάσανε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 ποια ειναι η διαφορα απο τα ibex? ειναι αυτο το κουλ συστημα που εχει μπροστα?? δεν θα με βολεψουν στις δουλειες της μηχανης εννοεις? Ναι αυτό εννοώ, είναι σύστημα για γρήγορη εφαρμογή του κλειδιού στη βίδα. Αν δε δουλεύεις στα πιτς, δε το χρειάζεσαι. Εξάλλου είναι για πιο έμπειρους σιδερομάχους... επισης τα 3/8 ειναι μεγαλυτερο απο το 1/4 σε ποιο κομματι? το τετραγωνο του καρυδακιου απο πισω, ή το μηκος της καστανιας? και παλι γιατι δνε θα με βολεψει η μικρη? επισης εχω δυστυχη εντυπωση πως αυτα τα 2 θα ειναι πανακριβα :/ Για την 1/4 καστάνια (το καρέ της καστάνιας) δε θα βρεις πάνω από 14άρι καρυδάκι και αν βρεις ή βάλεις μετατροπέα το μήκος της καστάνιας θα σε δυσκολέψει πάρα πολύ να λύσεις μια 17αρα ή μια 19 βίδα. Αν είναι ακριβή για τη τσέπη σου η UNIOR βρες μια πιο φθηνή κινέζικη σαν αυτή που πήρε ο φίλος xlapatsas. Τα "εργαλεία για μια ζωή" κοστίζουν κάτι παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) δεν ειναι τοσο θεμα τα λεφτα. (νταξ ειναι μην λεμε και μαλακιες). ετσι και αλλιως και αυτα που προτεινα ειναι στα 120-130 ευρω περιπου. απλα σκεφτομαι οτι αυτα που εδειξες εσυ θα ειναι στα 170 ξερωγω. τσουζει απο την μια, ναχαμε να λεγαμε απο την αλλη. στο θεμα τι να παρω απο τα 2.. εχω μπει σε μεγαλο διχασμο. τωρα τις τελευταιες ωρες παλι , τεινω προς την καστανια. και ισως παρω μετα τα γερμανικα κλειδια για δευτερα. μου φαινονται πιο βολικα λογω του οτι εχουν 3-4 προεκτασεις και αντάπτορες. και εχει και τους σπαστους ανταπτορες που παιζει να βολευουν απειραα. :/ εντιτ, ποια προτεινεις μεταξυ των 2 σετ, που το ενα εχει πολυγωνο απλο καρυδακι και το αλλο εχει διπλασιες γωνιες το καρυδακι? (καταλαβες τι λεω? πχ http://www.prometheu...dCategoryId=394 http://www.prometheu...dCategoryId=394 ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 τα πολύγωνα είναι ΣΩΤΗΡΙΑ. φαντάσου ότι δε θέλω καν να χρησιμοποιώ τα απλά γερμανικά...θα μπορούσα να κάνω ένα σετάκι με γερμανοπολύγωνα. τα καρυδάκια θα φτάσουν σε σημεία που δε φτάνει το γερμανοπολυγωνο, αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. οι προεκτάσεις είναι μεγάλη υπόθεση για τα καρυδάκια και για αυτό οι περισσότεροι μηχανικοί έχουν τουλάχιστον ένα πλήρες σετ καρυδάκια, αλλά ποτέ δεν τους λείπουν τα γερμανοπολύγωνα. αλλά τα καρυδάκια έχουν λόγο που είναι τα πρώτα σε χρήση. σχετικά με το τι να παρεις, εάν η μοτό σου δεν έχει δωδεκάγωνες βίδες, το δωδεκάπλευρο καρυδάκι είναι λίγο περιττό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 162 € έχει η 3/8 της UNIOR; Ούτε για αστείο. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 1/2 Gedore ή ΚΟΚΕΝ ή ΗΑΖΕΤ και αν το έχεις με το ebay παίρνεις με τα μισά λεφτά, αλλά θέλει ψάξιμο. Προτείνω τα εξάγωνα καρυδάκια. Δε "πληγώνουν" τις βίδες εύκολα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 η gedore, koken, hazet, ειναι καλες μαρκες? ειναι φαση ψαγμενες? εγω στο μυαλο μου τα ειχα facom unior knipex και μεχρι εκει. αυτες ειναι ακομα καλυτερες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 επισης οσο εψαγα ιμπει.ντε και εδω λιγο, τα ιδια λεφτα σου δινουν μικροτερη κασετινα απο την unior. αλλα μπορει να μην εψαξα και καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 η gedore, koken, hazet, ειναι καλες μαρκες? ειναι φαση ψαγμενες? εγω στο μυαλο μου τα ειχα facom unior knipex και μεχρι εκει. αυτες ειναι ακομα καλυτερες? Όλες αυτές οι μάρκες είναι της ίδιας ποιότητας, εκτός από τη UNIOR η οποία επειδή την έχω δουλέψει αρκετά τη θεωρώ υποδεέστερη. Μη παρεξηγηθώ είναι άψογη για δουλειά του ΣΚ σε μηχανάκια αλλά όχι να τη πληρώσεις και για Gedore. επισης οσο εψαγα ιμπει.ντε και εδω λιγο, τα ιδια λεφτα σου δινουν μικροτερη κασετινα απο την unior. αλλα μπορει να μην εψαξα και καλα. Μιλάω πάντα για δημοπρασίες στο ebay.de, αλλά τώρα που το σκέφτομαι δε χρειάζεται. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Μητρόπουλο στην Αθηνάς για ΚΟΚΕΝ ή στο Γκιόκα-Μπεθάνη στη Σπ. Πάτση για ΗΑΖΕΤ και θα βρεις κάτι εξαιρετικό στα λεφτά της Unior. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όλες αυτές οι μάρκες είναι της ίδιας ποιότητας, εκτός από τη UNIOR η οποία επειδή την έχω δουλέψει αρκετά τη θεωρώ υποδεέστερη. Μη παρεξηγηθώ είναι άψογη για δουλειά του ΣΚ σε μηχανάκια αλλά όχι να τη πληρώσεις και για Gedore. Μιλάω πάντα για δημοπρασίες στο ebay.de, αλλά τώρα που το σκέφτομαι δε χρειάζεται. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Μητρόπουλο στην Αθηνάς για ΚΟΚΕΝ ή στο Γκιόκα-Μπεθάνη στη Σπ. Πάτση για ΗΑΖΕΤ και θα βρεις κάτι εξαιρετικό στα λεφτά της Unior. λοιπον οσο ρωτησα επαιζε στα 117 ή 130 (δεν θυμαμαι) αυτη εδω της κοκεν http://www.kokenusa....ducts/model/990 στα 180 της χαζετ με ιδια εξαρτηματα με το απο πανω. και στα 176-30%=123 ευρα της unior αυτη http://www.uniortool...4776&prod=21292 καταλαβα τι λες για τις ποιότητες, και εγω ειμαι στην περιπτωση "το σκ της μηχανης". απο την αλλη θα ηθελα να παρω τα ακομα καλύτερα. το μονο που με χαλαει ειναι το σετ της unior εχει πιο πολλα κομματια μεσα. επισης τα μακρυα γερμανοολυγωνα που προτεινες εχουνε κανα 150ρι.(μουρθε ντουβρουτζας) edit η facom στα καρυδακια λεει τιποτα?? το απλο σετ στα 3/8 ειναι στα 150 ευρω παλι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Πάντως της Unior είναι αρκετά καλά. Στη δουλειά έχουμε 2 καστάνιες και σε μια περίπτωση έβαλα όλο μου το βάρος (στάθηκα πάνω της) και δεν έκανε κιχ! Η καστάνια, η βίδα ξεβίδωσε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 edit η facom στα καρυδακια λεει τιποτα?? το απλο σετ στα 3/8 ειναι στα 150 ευρω παλι. Μάπα είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 λοιπον οσο ρωτησα επαιζε στα 117 ή 130 (δεν θυμαμαι) αυτη εδω της κοκεν http://www.kokenusa....ducts/model/990 στα 180 της χαζετ με ιδια εξαρτηματα με το απο πανω. και στα 176-30%=123 ευρα της unior αυτη http://www.uniortool...4776&prod=21292 καταλαβα τι λες για τις ποιότητες, και εγω ειμαι στην περιπτωση "το σκ της μηχανης". απο την αλλη θα ηθελα να παρω τα ακομα καλύτερα. το μονο που με χαλαει ειναι το σετ της unior εχει πιο πολλα κομματια μεσα. επισης τα μακρυα γερμανοολυγωνα που προτεινες εχουνε κανα 150ρι.(μουρθε ντουβρουτζας) edit η facom στα καρυδακια λεει τιποτα?? το απλο σετ στα 3/8 ειναι στα 150 ευρω παλι. Είσαι σίγουρος ότι είναι 176€-30%=123€ και όχι 176€-30%=123€+23%=151€;; Facom είναι. Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι..."you can't go wrong with Facom"... Πάντως της Unior είναι αρκετά καλά. Στη δουλειά έχουμε 2 καστάνιες και σε μια περίπτωση έβαλα όλο μου το βάρος (στάθηκα πάνω της) και δεν έκανε κιχ! Η καστάνια, η βίδα ξεβίδωσε :) Επειδή το διαβάζω συνέχεια αυτό το πράγμα... ότι άπαξ και δε σπάσει η καστάνια είναι καλή... χαίρω πολύ.... και οι κινέζικες δε σπάνε τι σημαίνει αυτό; Μια καστάνια (και γενικώς ένα σετ καστάνια -καρυδάκια-προεκτάσεις) το τσεκάρεις στα δόντια της καστάνιας (όσα πιο πολλά τόσο πιο ακριβή η καστάνια, π.χ έχω μια Facom με 72 δόντια και μια Gedore με 48,η δεύτερη κρατάει και ελέφαντα, αλλά η πρώτη είναι πιο ακριβή) στην ακρίβεια της διάστασης του καρέ (το λεγόμενο wobbling) δηλ. να μη κουδουνάει το καρυδάκι όταν το κοτσάρεις στη καστάνια, στη ποιότητα του χερουλιού (αν έχει πλαστικό, να μη σπάει, γυρνάει σαν τρελό, ξεβάφει, κλπ.), το πάχος του κεφαλιού της καστάνιας (όσο πιο λεπτό τόσο το καλύτερο) και άλλα πολλά που εξαρτώνται από τον εκάστοτε χρήστη. Μάπα είναι... Εεε υπερβολές... Μάπα δεν είναι, υπερεκτιμημένα εδώ στην Ελλάδα ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Το ετοίμαζα όλη μέρα στο να σας παρουσιάσω ένα κομμάτι της συλλογής της μικρής μιλάμε για άνω των 40 χρόνων εργαλεία,από τον παππού μου τον συγχωρεμένο εώς και σε εμένα σήμερα εν έτη 2014. Πολλές εταιρίες δεν τις γνωρίζω περιμένω τα φώτα σας. Ξεκινάμε : 1. USAG EXTRA (δεν την ξέρω) 2. Gedore - Made in Germany (άγνωστη και αυτή) 3. Hazet - Made in Germany (άγνωστη και αυτή) 4. Gedore - Made in Germany 5. Derby - Made in Poland (άγνωστη) 6. Gedore - Made in Germany 7. Heyco - Made in Germany 8. GEDORE - Made in India ??? 9. Dowidat - Made in Germany (δεν ξέρω αν γράφεταει έτσι γιατί έχει λιώσει το γράμμα) 10. Η μοναδική που ξέρω WILLIAMS Superrench- Made in USA Όπως βλέπετε η σκουριά έχει προχωρήσει σε κάποια και όλα αυτά γιατί ; γιατί τα εργαλεία μένουν στην αυλή και σε σχετικά σημείο με υγρασία γιατί δεν μπορώ να τα κουβαλάω κάθε φορά. Όλα είναι σχεδόν made in germany. Καλό αυτό ε; Τώρα όσο για εταιρίας για να σας δώ τι ξέρουμε; 1. USAG 2. Gedore 3. Hazet 4. Derby 5. Williams 6. Heyco 7. Dowidat ? (αν γράφεται έτσι) Όποιος ξέρει για ας πεί ... της πλάκας είναι ή όντως αξίζουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Gedore,Hazet,Heyco κορυφαίες ακόμα και σήμερα. Τις υπόλοιπες απλά δεν τυχαίνει να τις ξέρω. Θα στα πούν οι πιο ειδικοί. Αυτό είναι που λέμε πάντως "εργαλεία για μια ζωή"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Gedore,Hazet,Heyco κορυφαίες ακόμα και σήμερα. Τις υπόλοιπες απλά δεν τυχαίνει να τις ξέρω. Θα στα πούν οι πιο ειδικοί. Αυτό είναι που λέμε πάντως "εργαλεία για μια ζωή"... Σοβαρά μιλάς; αυτή δεν είναι ούτε καν η μισή συλλογή που έχω κάτω στην αυλή . Το μόνο που έψαξα προς στιγμή είναι για την Dowidat οτι παλια ήταν 3 αδέρφια ο μικρότερος πέθανε,και τα άλλα 2 που έμειναν ο ένας πήγε στην Gedore και ο άλλος παρέμεινε ώς Dowidat που μετά συγχωνεύτηκε με την Dowidat - Belzer που στο τέλος εξ ολοκλήρου απορρωφήθηκαν από την Bahco (την ξέρω αυτή είναι αρκετά καλή πιστεύω) Όσο για τα υπόλοιπα δεν περίμενα οτι αυτά τα εργαλεία θα ήταν αυτά που λέμε τα καλά,καθώς τα έχω "του πετάματος" και πολύ απλά δεν χαλάνε δηλαδή για την υγρασία και την βροχή που έχουν φάει "δεν" έχουν σκουριάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 1. USAG 2. Gedore 3. Hazet 4. Derby 5. Williams 6. Heyco 7. Dowidat ? (αν γράφεται έτσι) Όποιος ξέρει για ας πεί ... της πλάκας είναι ή όντως αξίζουν; USAG: Ιταλική εταιρεία, τώρα ποια ανήκει στον όμιλο Stanley μαζί με τη Facom, Pastorino, και άλλες. Gedore: Ενας από τους τρεις γερμανικούς κολοσσούς μαζί με Stahlwille και Hazet. Σα να λέμε BMW, Mercedes, Audi. Η Gedore έχει εργοστάσια (εκτός από Γερμανία) στην Ινδία, Νότιο Αφρική και Αργεντινή. Hazet: τα είπαμε παραπάνω. Derby: (όχι της ΙΟΝ) μια από τις πολλές εταιρείες εργαλείων του σοβιετικού μπλοκ. Συνήθως γερά εργαλεία με χάλια σχεδίαση, σα τα LADA ένα πράμα... Williams: Αν γράφει USA είναι καλό εργαλείο. Heyco: Μικρή αλλά θαυματουργή γερμανική εταιρεία. Παλιά πολλά γερμανικά αυτοκίνητα είχαν εργαλεία Heyco όπως π.χ. η Porche. Ίσως το πιο πολύτιμο εργαλείο που έχεις. Αν είναι κομμάτι κάποιου σετ αυτοκινήτου ίσως κάτι να αξίζει παραπάνω από τα άλλα. Dowidat: GEbrüder DOwidat REmscheid Κάποια στιγμή τσακώθηκαν τα αδέρφια και ο ένας έκανε την Dowidat. Αργότερα επέστρεψε στη μαμά εταιρεία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να στα πώ λίγο πιο αναλυτικά: Οι Gedore και Hazet δε χρειάζονται συστάσεις.Είναι από τις κορυφαίες στο χώρο,με πολύ ακριβά εργαλεία. Η USAG απ'ότι βλέπω είναι Ιταλική,δεν την είχα ακουστά. Η Derby επίσης μου είναι άγνωστη,αν ήθελα όμως να κάνω ένα σχόλιο για τους "ανατολικούς" κατασκευαστές,θα έλεγα πως τα εργαλεία τους είναι τίμια. Δεν είναι κορυφή,είναι όμως γερά και σε σωστή τιμή.Η Williams πλέον ανήκει στην Snap-On,φαίνεται πως και αυτή έχει ποιοτικά εργαλεία. Η Dowidat ανήκει στην Gedore πλέον. Η Heyco είναι μικρή εταιρία,και όχι ιδιαίτερα γνωστή. Εργαλεία της θα βρείς κυρίως σε εργαλειοθήκες αυτοκινήτων,ιδιαίτερα Γερμανικών. Μια BMW 15 ετών που έχουμε,έχει εργαλειοθήκη Heyco.Στο λίγο που τα έχω δουλέψει,είναι πάρα πολύ καλά. Γενικά,μάζεψε τα απ'έξω,και κακώς τα είχες του πεταμού.Αν τα προσέχεις αυτά τα εργαλεία,κρατάνε πάααρα πολύ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον Nippon Denso 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) USAG: Ιταλική εταιρεία, τώρα ποια ανήκει στον όμιλο Stanley μαζί με τη Facom, Pastorino, και άλλες. Gedore: Ενας από τους τρεις γερμανικούς κολοσσούς μαζί με Stahlwille και Hazet. Σα να λέμε BMW, Mercedes, Audi. Η Gedore έχει εργοστάσια (εκτός από Γερμανία) στην Ινδία, Νότιο Αφρική και Αργεντινή. Hazet: τα είπαμε παραπάνω. Derby: (όχι της ΙΟΝ) μια από τις πολλές εταιρείες εργαλείων του σοβιετικού μπλοκ. Συνήθως γερά εργαλεία με χάλια σχεδίαση, σα τα LADA ένα πράμα... Williams: Αν γράφει USA είναι καλό εργαλείο. Heyco: Μικρή αλλά θαυματουργή γερμανική εταιρεία. Παλιά πολλά γερμανικά αυτοκίνητα είχαν εργαλεία Heyco όπως π.χ. η Porche. Ίσως το πιο πολύτιμο εργαλείο που έχεις. Αν είναι κομμάτι κάποιου σετ αυτοκινήτου ίσως κάτι να αξίζει παραπάνω από τα άλλα. Dowidat: GEbrüder DOwidat REmscheid Κάποια στιγμή τσακώθηκαν τα αδέρφια και ο ένας έκανε την Dowidat. Αργότερα επέστρεψε στη μαμά εταιρεία. Να στα πώ λίγο πιο αναλυτικά: Οι Gedore και Hazet δε χρειάζονται συστάσεις.Είναι από τις κορυφαίες στο χώρο,με πολύ ακριβά εργαλεία. Η USAG απ'ότι βλέπω είναι Ιταλική,δεν την είχα ακουστά. Η Derby επίσης μου είναι άγνωστη,αν ήθελα όμως να κάνω ένα σχόλιο για τους "ανατολικούς" κατασκευαστές,θα έλεγα πως τα εργαλεία τους είναι τίμια. Δεν είναι κορυφή,είναι όμως γερά και σε σωστή τιμή.Η Williams πλέον ανήκει στην Snap-On,φαίνεται πως και αυτή έχει ποιοτικά εργαλεία. Η Dowidat ανήκει στην Gedore πλέον. Η Heyco είναι μικρή εταιρία,και όχι ιδιαίτερα γνωστή. Εργαλεία της θα βρείς κυρίως σε εργαλειοθήκες αυτοκινήτων,ιδιαίτερα Γερμανικών. Μια BMW 15 ετών που έχουμε,έχει εργαλειοθήκη Heyco.Στο λίγο που τα έχω δουλέψει,είναι πάρα πολύ καλά. Γενικά,μάζεψε τα απ'έξω,και κακώς τα είχες του πεταμού.Αν τα προσέχεις αυτά τα εργαλεία,κρατάνε πάααρα πολύ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μα κρατάνε απλά δεν με "καίνε" την δουλειά τους την κάνουν. Έχεις κανένα γιατρικό τώρα που έχουν σκουριάσει λίγο κάποια σημεία να τα καθαρίσω ώστε να τα βάλω εντός σπιτιού; γιατί έτσι όπως είναι και χύμα δεν τα βάζω (αν βρώ να παραγγείλω καμία θήκη να μπαίνει το κάθε ένα ξεχωριστά τότε ναι). Όσο για την williams ναι USA γράφει. (φαίνετε καθρά στην τελευταία φώτο) Όλα τα Gedore μου γράφουν made in germany όμως,άρα ίσως να είχε παλιά; Heyco παίζει να έχω και άλλα... Θα κατέβω υπόγειο και αυλή να τα μαζέψω με φαίνετε... απλά αν μπορείτε να μου απαντήσετε στην ποιο πάνω ερώτηση... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον Gwethana Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Όλα τα Gedore μου γράφουν made in germany όμως,άρα ίσως να είχε παλιά; Εννοώ ότι εκτός από Γερμανία που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο τους (και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, νομίζω) έχει εργοστάσια και σε άλλα μέρη. Θα κατέβω υπόγειο και αυλή να τα μαζέψω με φαίνετε... απλά αν μπορείτε να μου απαντήσετε στην ποιο πάνω ερώτηση... Το έχω ξαναγράψει κι αλλού, λαδάκι και κετσές με μπόλικη υπομονή στο τρίψιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capitan 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγω φιλε μου θα σου πω (δεν ξερω αν με προλαβαν οι αλλοι συμφορουμιτες μου) να παρεις εργαλειακια που να γραφουν πανω Cr-V. αυτο αν δεν ξερεις σημαινει οτι ειναι φτιαγμενα απο χρωμιο- βαναδιο, το οποιο ειναι κ απο τα πιο γερα υλικα (με διαφορα) που θα βρεις στην αγορα. θα δωσεις ισως κατι παραπανω (βρισκεις κ με 3-5 ευρω πια το τεμαχιο βεβαια) αλλα θα το εχεις μια ζωη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2014 από τον Capitan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες