τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 παιδιά μηπως ξερερε που μπορω να βρω μεταχειρισμενα εργαλεια? οχι κατσαβιδια κλπ, ψαχνω να βρω για το χωριό ενα μεταχειρισμενο κοφτη οξυγονου ασετιλίνης, γιατι τα καινουργια κανουν κανα 150ρι 200, χωρις τις μπουκάλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) H Στερεωτική στη Θεσσαλονίκη την έχει 45 €, μαγαζί που έχει καλές τιμές γενικώς, οπότε τα 20 € που τη βρήκες είναι SUPER! Και μιλάμε για μια μάρκα μέσα στις 4-5 καλύτερες (πολλοί λένε η καλύτερη) στα κατσαβίδια. Αυτά είναι που λέμε φθηνά εργαλεία! Το ξερω και εσυ εισαι υπευθυνος γι`αυτο μεσιε μισκιν. απο τοτε που μου προτεινες αυτα τα κατσαβιδια της wiha τα microfinish πιο συγκεκριμενα ετουτα εδω http://www.wiha.com/...-set-5-pcs.html μου εχου στοιχειωσει τον υπνο μου. αλλα πρωτον ειναι πολλα τα λεφτα αρη και δευτερον δεν τα εχω βρει και πουθενα σε κανα μαγαζι να τα πιασω στο χερι μου να δω τι σοι εργαλειο ειναι που κοστιζει τοσο και αν με βολευει σε τελικη αναλυση. αυτα εψαχνα και σημερα και επεσα πανω σ`αυτη τη προσφορα. παιδιά μηπως ξερερε που μπορω να βρω μεταχειρισμενα εργαλεια? οχι κατσαβιδια κλπ, ψαχνω να βρω για το χωριό ενα μεταχειρισμενο κοφτη οξυγονου ασετιλίνης, γιατι τα καινουργια κανουν κανα 150ρι 200, χωρις τις μπουκάλες. εγω ειχα παρει την μεγαλη την μπουκαλα προπανιου μου απο ενα καταστημα εδω στον πειραια που ασχολειται αποκλειστικα μονο με τετοια προιοντα,δεν τον παιρνεις κανα τηλεφωνο αυριο μηπως εχει τιποτα και σε βολεψει. οξυγονοτεχνικη λεγεται το καταστημα. εδω ειναι η ιστοσελιδα του. http://www.oxygaz.gr/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 εγω ειχα παρει την μεγαλη την μπουκαλα προπανιου μου απο ενα καταστημα εδω στον πειραια που ασχολειται αποκλειστικα μονο με τετοια προιοντα,δεν τον παιρνεις κανα τηλεφωνο αυριο μηπως εχει τιποτα και σε βολεψει. οξυγονοτεχνικη λεγεται το καταστημα. εδω ειναι η ιστοσελιδα του. http://www.oxygaz.gr/ παιζει να εχει μεταχειρω? μακαρι. ευχαριστω παντως. εναλλακτικα υπάρχει αλλη λυση? κανα καταστημα ψαγμενο? :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Το ξερω και εσυ εισαι υπευθυνος γι`αυτο μεσιε μισκιν. απο τοτε που μου προτεινες αυτα τα κατσαβιδια της wiha τα microfinish πιο συγκεκριμενα ετουτα εδω http://www.wiha.com/...-set-5-pcs.html μου εχου στοιχειωσει τον υπνο μου. αλλα πρωτον ειναι πολλα τα λεφτα αρη και δευτερον δεν τα εχω βρει και πουθενα σε κανα μαγαζι να τα πιασω στο χερι μου να δω τι σοι εργαλειο ειναι που κοστιζει τοσο και αν με βολευει σε τελικη αναλυση. αυτα εψαχνα και σημερα και επεσα πανω σ`αυτη τη προσφορα. Λογικά θα τα έχει σίγουρα η Labo (αν δε με απατά η μνήμη μου τα είχε πριν 2 μήνες που πήγα) και σε καλύτερη τιμή από τους εγγλέζους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τα εργαλεια ασετυλινης εχουν ψιλοκαταργηθει παντως. Εισαι σιγουρος οτι δε θες προπανιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 εκει που ψαχουλευα λιγακι γυρω-γυρω στο ιντερνετ πετυχα αυτες τις προσφορες http://www.gerontisi...53-details.aspx http://www.gerontisi...55-details.aspx και ειπα να τις ποσταρω μηπως ενδιαφερεται κανενας σας. εγω παρηγγειλα το σετ με την πενσα και το ζητησα με αντικαταβολη που παραδοξως δεν μου εχει χρεωσει παραπανω κοστος με αυτο τον τροπο,δεν ξερω αν γενικοτερα ο συγκεκριμενος δεν χρεωνει εξοδα αποστολης ομως. του εχω στειλει και ενα μειλ ρωτωντας τον τι μεγεθος ειναι η πενσα που μαλλον ειναι 180αρα ,μακαρι να ειναι γιατι αυτο το μεγεθος δουλευω και με βολευει. το εψαξα και στο google και η τιμη του συγκεκριμενου σετ ειδα οτι κυμαινεται στα 45 ευρω περιπου,οποτε μαλλον καλη προσφορα ειναι.τωρα θα δειξει και αυριο που θα ανοιξει το μαγαζι και θα πεσουν και τα απαραιτητα τηλεφωνηματα. Ενδιαφέρον! Υποθέτω ότι στη φωτο στο site του, η πένσα είναι τούμπα, γι αυτό δεν φαίνεται το λογότυπο όπως εδώ, ε; http://www.wiha.com/...lbag-6-pcs.html http://www.wiha.com/...-pcs-19813.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη γιατί κάπου πιο πίσω πρέπει να έχει απαντηθεί αλλά το μυαλό μου είναι κιμάς τώρα με τόσο διάβασμα. Θέλω να κάνω ένα πλάνο για κασετίνα και ροπόκλειδα στις κασετίνες παίζει 1/2 και κάτι ακόμα σαν μέγεθος και ποια μας κάνει για μότο? και στα ροπόκλειδα βλέπω ότι υπάρχει 1/4 και 3/8 τι μέγεθος να προτιμήσω ώστε με κάποιον αντάπτορα να χρησιμοποιώ τα καρυδάκια της κασετίνας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Για ροποκλειδο πρεπει να εχεις στη διάθεσή σου τις ροπές που απαιτεί το μηχανάκι. Κασετίνα, η πιο πρακτική για μοτό απο ότι έχω καταλάβει ειναι η 3/8, ίσως με κάποιες εξαιρέσεις που φτάνουν στο 1/2. οπότε και ροπόκλειδο, πάρε 3/8. αλλα αν θές να καλύψεις όλες τις χρήσεις, πρέπει να πάρεις πάνω απο ένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 έχω και το repair και το engine manual με τις ροπές . για ροπόκλειδο ξέρω τι να πάρω και έχω κάνει πλάνο για 2 tengtools 3/8. άρα λές και κασετίνα 3/8 να είμαι κομπλέ? ποια η διαφορά στις κασετίνες 3/8 και 1/2? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 τα 1/2 ξεκινανε και τελειωνουν σε μεγαλυτερα μεγεθη...απο οτι θυμαμαι οι 3/8 ξεκινανε απο 8 και πανε 22 κ κατι;...κτ τετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ενδιαφέρον! Υποθέτω ότι στη φωτο στο site του, η πένσα είναι τούμπα, γι αυτό δεν φαίνεται το λογότυπο όπως εδώ, ε; http://www.wiha.com/...lbag-6-pcs.html http://www.wiha.com/...-pcs-19813.html H φώτο στο site του έχει τη παλιά πένσα. Η διαφορά είναι αισθητική. Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη γιατί κάπου πιο πίσω πρέπει να έχει απαντηθεί αλλά το μυαλό μου είναι κιμάς τώρα με τόσο διάβασμα. Θέλω να κάνω ένα πλάνο για κασετίνα και ροπόκλειδα στις κασετίνες παίζει 1/2 και κάτι ακόμα σαν μέγεθος και ποια μας κάνει για μότο? και στα ροπόκλειδα βλέπω ότι υπάρχει 1/4 και 3/8 τι μέγεθος να προτιμήσω ώστε με κάποιον αντάπτορα να χρησιμοποιώ τα καρυδάκια της κασετίνας? Το μεγάλο ροπόκλειδο πρέπει να είναι 1/2 αλλιώς θα δυσκολευτείς να σφίξεις π.χ. το γρανάζι κίνησης. Προτείνω ένα ροπόκλειδο 3/8 μέχρι 40-50 Nm και ένα ροπόκλειδο 1/2 μέχρι 200 Nm. Συλλογή καστάνια καρυδάκια 3/8 και ΜΟΝΟ τα μεγάλα καρυδάκια που έχει το μηχανάκι (πάνω από 19) θα τα πάρεις μεμονωμένα σε καρέ 1/2. 2-3 καρυδάκια θα χρειαστείς (γρανάζι κίνησης μάλλον 32, πίσω άξονας μάλλον 24, και πάει λέγοντας). Επίσης μη ξεχάσεις να πάρεις αντάπτορες από 1/2 σε 3/8 και το αντίστροφο από 3/8 σε 1/2 για να μπορείς να χρησιμοποιείς όλα με όλα! :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον Miskin 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 H φώτο στο site του έχει τη παλιά πένσα. Η διαφορά είναι αισθητική. Ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τα εργαλεια ασετυλινης εχουν ψιλοκαταργηθει παντως. Εισαι σιγουρος οτι δε θες προπανιου? γενικα δεν εχω ιδεα τις διαφορες. θες να με διαφωτισεις λιγακι? :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Αμε. Τι θες να μαθεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) γενικα οι απαιτήσεις μου προφανώς δεν ειναι επαγγελματικής φύσεως.. συνεπως αν οι διαφορες στα 2 καύσιμα επιδρουν στην απόδοση του κοψίματος/συγκολλήσεως και ταυτόχρονα οι τιμες διαφέρουν πολύ, τότε δεν ενδιαφέρομαι να κινηθώ στο προπάνιο(αν αυτο ειναι πιο ακριβό.) αν παρόλα αυτά οι διαφορές στα 2 καύσιμα επιδρούν στην ασφάλεια χρήσης τους, τότε ναι, το συζητάω να κοιτάξω κάτι σε προπάνιο. (με καταλαβαίνεις?) ουσιαστικά θελω να μου πεις αν γνωρίζεις, αν καποιο απο τα 2 καύσιμα, θεωρείται ποιο εξειδικευμένο σε κάποια απο τις 2 εργασιες(κοψιμο/συγκόλληση). και γιατί ειναι πλέον ξεπερασμένη η ασετυλίνη. διάβασα και νετ και για χρήση cng (βασικα σκετο natural gas ελεγε, αλλα δεν φανταζομαι να ειναι σε μορφή υγρου, lng..)ξέρεις κατι για αυτό? τσέκαρα κατι βίντεα στο γιουτιούμπ από την smith equipment και νταξ ωραία τα έλεγε ο αμερικάνος ο μάστορας, αλλα ρε φιλε τσέκαρα τις τιμες του και έλεγε για 400ρια μονο για την λαβή ξερωγώ(είστε σταθερή, είτε την σπαστή που αλλάζεις και εξαρτήματα πάνω.) ε ξεφεύγει πολυ εκτος μπατζετ το 400 και χωρις να εχει καν μεσα τους ρυθμιστες, τις ανεπιστροφες βαλβίδες, τα λαστιχα και τις μπουκάλες. δεν θα ανοίξω μηχανουργείο. :Ρ αν και τα προιόντα του ήταν κουλ, γιατι ειχανε κάποια συν στον τομέα της ασφάλειας. εγω ενα απλο συστηματάκι θέλω, μικρές μπουκάλες, να το εχω στο χωριο με τον φαδερ να κανουμε κανα μαστόρεμα. μας ενδιαφέρει και τους 2 η φάση αυτή, ετσι να ψιλοπαίζουμε. σε πρώτη φάση για κόψιμο, και σε δεύτερη για συγκόλληση. να φτιάξουμε κανα πάγκο, καμια ντουρα χέβι φάκιν ντούτι πόρτα, κιέτς ναούμεεε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Φτου γαμωτεν, ειχα γραψει ολοκληρη εκθεση και χαθηκε. Επειδη βαριεμαι παλι να γραφω την εκθεση: ασετυλινη καλυτερη (υψηλοτερη θερμοκρασια) αλλα πιο επικινδυνη (αναρροφηση και εκρηκτικοτητα) πηγαινε παρε ενα τετοιο http://www.freezecom.gr/εργαλεία/εξοπλισμός/συσκευή-σετ-οξυγόνου-mapp-gas-116-03fpg Αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει 2.5 κατοσταρικα και εχει μπεκσυγκολλησης μικρο, μπεκ μεγαλο και κοφτη. Ο κφτης εχε τποψη σου οτι καταναλωνει υπερβολικα πολυ οξυγονο, θα σου αδειαζει στο τσακ μπαμ τη φιαλη. Για την ασφαλεια που λες(περι μηχανουργειων κλπ) εισαι τεζα λαθος. Ειναι μια βομβα στα χερια σου, οταν δεν ξερεις να τα δουλευεις και, ως απειροι, τα λαθη ειναι σιγουρα. Γνωμη μου βαλε τις φλωγοπαγιδες και τις ανεπιστροφες, ειδικα αν πας σε ασετυλινη. Γενικα (αυτο ειναι το ζουμι) τα οξυγονα θελουν τεχνη αλλα δεν ειναι για δουλειες ακριβειας, τα κοψιματα ειναι χοντροκομμενα. Οκ, υπαρχουν καραβισιοι σωληναδες που τα δουλευουν και κοβουν σα με λειζερ, αλλα εςυ απεχεις πολυ απο αυτο. Καμια μερα θα ανεβασω φωτο και απο αυτο με περισσοτερες λεπτομερειες. Γενικα ειναι πορωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Να κάνω και εγώ ερώτηση; Πλασμοκόφτης-ηλεκτροκόλληση αντί των φιαλών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 οι φλωγοπαγίδες τι ειναι? για το φυσικο αέριο ξερεις κατι? από άποψη ασφαλείας καταλαβαίνω ακριβώς τι λες, και συμφωνώ μαζί σου. θελει φουλ επίγνωση και ηρεμία και μετρημένες κινήσεις. να το παρεις λιγο με φόβο που λενε(χωρις να υπερβάλεις και να κανεις μαλακιες :Ρ) απλα στο βιντεο που ειδα έλεγε ρε παιδι μου οτι η πρόσμιξη των αερίων γινεται ακριβως στο ακροφύσιο, και οχι ποιο πριν. γιαυτό έχει και 3 σωληνάκια. αυτο που έστειλες εχει 1. να ανησυχώ πολύ? :Ρ επισης ποσο κοστιζει το ξαναγέμισμα με οξυγόνο? ψήσου να ανεβάσεις το βίντεο :> τελος αν ξερεις για κανα μαγαζι με μεταχειρω. ελεγα να παρω με την σειρα τα μηχανουργεια και να ρώταγα αν ξερουν κατι. ;ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να κάνω και εγώ ερώτηση; Πλασμοκόφτης-ηλεκτροκόλληση αντί των φιαλών; το σημειο που θα γίνονται οι εργασιες δεν τα πάει πολυ καλα με ηλεκτρικά του, γιαυτό το απορίψαμε το πλάσμα. επίσης μας αρέσει πιο πολυ σαν ιδέα ο πειραματισμός με κοφτη αερίων :Ρ επισης εχω αλλη μια ερώτηση. τι θα γινει αμα χρησιμοποιησεις μπεκ για 100 χιλιοστα σε λαμαρινα 10 χλστ? απλα θα την τσαμπουκαλέψεις και θα κανεις τσαπατσουλικη δουλεια? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τσιε καλά κάνεις και ψάχνεσαι, αλλά, η μέθοδος αυτή έχει πολλές λεπτομέρειες όπως και πολλούς κινδύνους, περισσότερους απ όσους φαντάζεσαι (το λέω μιας και ανέφερες ότι δεν γνωρίζεις την φλογοπαγίδα), δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά δεν είναι "άντε πήραμε μια μπουκάλα οξυγόνο + μια ασετιλίνη, άντε ανοίξαμε τις στρόφιγγες, βάλαμε φωτιά και κολλάμε-κόβουμε" παρόλα αυτά, αν είσαι αποφασισμένος να κάνεις την αγορά, αν θες ψάχνω και σου στέλνω υλικό που έχω σε μορφή .pdf από τα φοιτητικά μου χρόνια, σχετικά με τα είδη των αερίων, τον εξοπλισμό, την αποθήκευση, τα μέτρα ασφαλείας κλπ, να διαβάσεις πάρεις μια ιδέα και να αποφασίσεις μετά τι θες να κάνεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 θα ηταν πολύ καλό αν το έκανες αυτό. γενικα δεν το εχω στο μυαλό μου, άντε το πηραμε αντε το μάθαμε αμεσως. μιλαμε για τα χερακια μου και το δερματάκι μου. χρονια προσπαθω να τα κρατησω στην θεση τους ολα :Ρ δεν θα παει η κατάσταση σαν το αλλο θεμα με την μιζα στο μηχανάκι ;Ρ εμπλέκεται και ο πατέρας. εμπλέκεται το σπιτι. μην βάλουμε και φώκο σε ολη την ζάκυνθο ρε μαλακες :Ρ οχι νταξ σοβαρα τωρα, αν προχωρησουμε στην αγορα, θα παμε πρωτα σε φιλο μηχανουργο να μας δειξει 5 πραγματα. ετούτος εδώ τα λεει ωραία πάντως. https://www.youtube.com/user/smithequipmentco/videos κλασσικος αμερικάνος φετιχιστης με την ασφάλεια :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 γκαιζ, εμερτζενσι πόσο σοβαρό είναι να σου πέσει το ροπόκλειδο που βρίσκεται μέσα στο κουτί του, από ύψος 25 πόντων περίπου; να ανησυχήσω;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 γκαιζ, εμερτζενσι πόσο σοβαρό είναι να σου πέσει το ροπόκλειδο που βρίσκεται μέσα στο κουτί του, από ύψος 25 πόντων περίπου; να ανησυχήσω;; Λογικά δεν τρέχει κάτι. Δεν έπεσε κι απ' τον δεύτερο όροφο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 ανθρακας ο χρυσος κυριοι. υστερα απο τηλεφωνικες συνομιλιες και προσπαθειες 2 ημερων απο μεριας μου η "προσφορα" του σετ της wiha που εχω ποσταρει παραπανω και ειχα παραγγειλει κιολας μαλιστα, ειναι περα για περα μουφα με την φθηνη δικαιολογια του καταστηματος οτι το σαιτ εχει χαλασει και δεν βρισκουνε τον τεχνικο να τους το φτιαξει για να αλλαξουνε την τιμη και η κανονικη τιμη ειναι 39 ευρω και οχι 19.80 οπως εγραφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 εφόσον έριξες την παραγγελία δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να αρνηθούν να σου την στείλουν (τσέκαρε το τι στέκει νομικά) ΠΑΝΤΩΣ αν θέλει το μαγαζί να μήν χαλάσει όνομα στο δίνει έστω και με χασούρα και ας πληρώσει την πατάτα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες