bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 ανα 1200 ρυθμιση στις βαλβίδες?σε 50αρι παπι?χαχαχα εμενα που εχει 42000 χιλιόμετρα το παπι εχω ρυθμισει τρεις φορές βαλβιδες. Παντως αν εχει γινει σωστη δουλεια στη μετατροπη σε 72cc δεν υπαρχει προβλημα,και αν εχει γινει σωστη δουλεια θα τραβαει και λιγο καλυτερα. Εμενα εχει 42000 χλμ,η μετατροπη σε 72cc εγινε στα 7000 χλμ και μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει ΤΙΠΟΤΑ μοτερικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 ωραια!! περιμενω και αλλες απαντησεις και μαλλον αυτο θα παρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 καλα μην ενθουσιάζεσαι πριν το τσεκαρεις σε ενα μηχανικο που εμπιστεύεσαι.οτι και να σου πούμε εμεις αν δε το ελεγξει καποιος που ξερει απο κοντα δεν μπορει να ξερεις αν αξίζει,επίσης είναι και το τι έχει κανει για τη μετατροπή σε 72cc,μπορει απλα να εξισε το κυλινδρο για να χωρεσει ενα πιστόνι 47mm (72cc) και αυτο δεν είναι οτι καλύτερο για τη μακροζωία του μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Γι'αυτό μην βιάζεσαι δες το πρώτα σε έναν μηχανικό και μετά αν είναι καλό το τσιμπάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 δε ξέρω κανέναν μηχανικό,πόσο μάλλον κάποιον που να εμπιστεύομαι. :P οπότε στην περίπτωση μου ψάχνω για μη πειραγμένο..μάλιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες