George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 τελικα σημερα τοποθετησα το εν λογω αξεσουαρ, η εφαρμογη ειναι οκ κ καθεται σωστα χωρις να κρυβει σημεια. τσμπησα κ το αναλογο τανκ μπαγκ... θελει ομως το τιμονι ενα τακ πιο πανω καθως στις επιτοπιες μανουβρες στο τερμα δεξια/αριστερα βρισκει λιγο στα στρογγυλα αγκυστρα. βεβαια αυτο το τακ δεν το κοβω απλο καθως μετα παλι στις επιτοπιες τερμα θα βρισκουν οι χουφτες στην ζελατινα οποτε πρεπει να αλλαξουν κ αυτες μαζι με τις μανετο-βασεις για καθρεπτες μια θεση πιο πανω... βρηκαμε δουλεια για καμποση ωρα αυριο.. φωτο συντομα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Kαλορίζικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Kαλορίζικα!! ευχαριστω Γιωργη,εσενα σου εβρισκαν αυτα που λεω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Δεν θυμάμαι διότι την δεύτερη μέρα, που πήρα τη μηχανή, το ξήλωσα το bagster. Μετά, βέβαια, που ήθελα να το ξαναβάλω οι κλωστές στις ραφές έγιναν σκόνη από τον ήλιο και το πέταξα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 κ οι φωτο που λεγαμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Θα σε βολέψει αρκετά. Και gps ή χάρτη μπορείς να βάλεις στην τελευταία θήκη χωρίς να βρέχεται... Κούκλα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 ναι Ζορζ ηδη του εβαλα τα προβλεπομενα κ τα πηρε ανετα χωρις να ανοιξω το φερμουαρ της αυξησης ογκου. συγκεκριμενα χωρεσε 2 σετ αδιαβροχα,2 σετ γκετες ποδιων,1 σετ γκετες χεριων,1 γιλεκο φωσφοριζε. εχει χωρο ακομα για τπτ ψιλα οπως πορτοφολια,κινητο κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλοριζικα . Εμενα με εχουν βολεψει σε ολα μου τα μηχανακια . Εχω κρατησει και το tankbag απο το προηγουμενο και ψαχνω για το tankcover της Bagster . Oλοι το εχουν €125 . Φαρμακι .Για πες ρε φιλε απο που το πηρες μπας και εχει καμια πιο νορμαλ τιμουλα . Ευχαριστω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Καλοριζικα . Εμενα με εχουν βολεψει σε ολα μου τα μηχανακια . Εχω κρατησει και το tankbag απο το προηγουμενο και ψαχνω για το tankcover της Bagster . Oλοι το εχουν €125 . Φαρμακι .Για πες ρε φιλε απο που το πηρες μπας και εχει καμια πιο νορμαλ τιμουλα . Ευχαριστω . εχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Στείλε άλλο ένα και σε μένα Γιώργη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 εχεις πμ Ευχαριστω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Αλήθεια υπάρχει άλλη τσάντα-tankbag (φθηνότερη) που να ταιριάζει στα bagster; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Αλήθεια υπάρχει άλλη τσάντα-tankbag (φθηνότερη) που να ταιριάζει στα bagster; ολες,αρκει να παρεις κ να προσαρμοσεις τα γαντζακια/κλπις στο τανκ μπαγκ,απλη κ φθηνη δουλεια για εναν τσαγκαρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Οι μαγνήτες έχουν συγκεκριμένα προβλήματα. Πρώτον, για πολλούς θεωρούνται άσκημοι. Δεύτερον, εάν έχει σκόνη πάνω στο ντεπόζιτο τότε ξεκινούν οι γρατζουνιές. Εάν κολλήσει κάποιο μεταλλικό αντικείμενο στον μαγνήτη, και παρεμβληθεί μεταξύ αυτού και του ντεποζίτου τότε ξεκινούν οι χαρακιές. Έχουν βέβαια τα θετικά τους, δηλαδή το χαμηλό κόστος κτήσης, την μεγάλη ποικιλία, ευκολία στο βάλε βγάλε κλπ. Συγκεκριμένα στο τρανσάλπ υπάρχει ένα σημαντικό θέμα με τα μαγνητικά tankbag. Δεν κάθονται σωστά στο ντεπόζιτο λόγω του καμπυλωτού σχήματός του γύρω από την τάπα της βενζίνης. Το αποτέλεσμα είναι να μην πατάνε όλοι οι μαγνήτες και να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για bagster. Έλα ρε συ, "επιτακτική". Στο R1 οι μισοί μαγνήτες πατάνε πάνω σε πλαστικό αντί μέταλλου και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμη και όταν είναι πλήρως επιμηκυμένο. Το κάτω μέρος της τσάντας είναι από κάποιο υλικό που μοιάζει με λάστιχο και το καθιστά αντιολισθητικό. Αφού ούτε κάν την ζώνη ασφαλείας δεν περνώ από τον λαιμό να φανταστείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Τι βαρος εχει τι περιεχομενο? Αν μιλαμε για ενα ζευγαρι γαντια και αδιαβροχα ουτε λογος. Εαν το φορτωνεις με καμποσα κιλακια οπως εγω τοτε ειναι θεμα. Μια φορα το γεμισα με 5 κιλα κοψιδια και με καθε γκαζια ειχα προβλημα. Μιλαμε για 50αλογα μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rageoverdose 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ελαφρός άσχετη.... Εχω την ίδια τσάντα και με βολεύει απίστευτα στα ταξίδια, αλλά στην καθημερινή μετακίνηση με δυσκολεύουν κάπως τα μπροστινά κουμπώματα στο βάλε βγάλε... Υπάρχει κάποια πατέντα για εύκολη απεμπλοκή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ελαφρός άσχετη.... Εχω την ίδια τσάντα και με βολεύει απίστευτα στα ταξίδια, αλλά στην καθημερινή μετακίνηση με δυσκολεύουν κάπως τα μπροστινά κουμπώματα στο βάλε βγάλε... Υπάρχει κάποια πατέντα για εύκολη απεμπλοκή? πιο ευκολα απο την Bagster (που ηδη εχεις) ΔΕΝ νομιζω να βρεις... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Race 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Έλα ρε συ, "επιτακτική". Στο R1 οι μισοί μαγνήτες πατάνε πάνω σε πλαστικό αντί μέταλλου και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμη και όταν είναι πλήρως επιμηκυμένο. Το κάτω μέρος της τσάντας είναι από κάποιο υλικό που μοιάζει με λάστιχο και το καθιστά αντιολισθητικό. Αφού ούτε κάν την ζώνη ασφαλείας δεν περνώ από τον λαιμό να φανταστείς. ΄..και δικιά μου γνώμη είναι πως δεν υπάρχει πρόβλημα φθορών και γλυστρίματος.. http://www.accessori...oduct&pid=18725 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες