bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 αυτο!δεν ειναι μονο τα γκαζια,αν και ειναι πολυ σημαντικο,ειναι και τα αποτομα φρενα,το αυξημενο βαρος της μηχανης που θα παρεις σε σχεση με το παπι,το διαφορετικο κεντρο βαρους,η συμπεριφορα της μηχανης στις στροφες,ποσο μαλλον αν μιλαμε για 600αρι ss ή και μεγαλυτερο.και οσο συνετοι κτλ οδηγοι και να ειμαστε,μαζι με μενα,το θεμα ειναι οταν εισαι ο αρχαριος με το r6 και σου ερθει το αλλο καγκουρο ss και σου τραβηξει τη γκαζια. . . . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.... Απαγορευτικό δεν είναι αλλά θέλει σύνεση και προσοχή γιατί μαλακιούλες τέτοιες είναι επικίνδυνες!!! Οκ και εγώ κάνω (μην το παίζω και άγιος ΔΕΝ είμαι) και έχω κάνει και χειρότερα είναι γλυκό το γκάζι……… τουλάχιστον πάντα εξοπλισμός και μοτό καλά κουρδισμένη (που είπε και μια ψυχή moderator)!!!!! ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ το ατιμο.... Εχω μονιμο χαμογελο σκαλισμενο στην φατσα μου εδω και μια βδομαδα Σαν παιδακι που του πηραν τον καινουργιο αυτοκινητοδρομο :baby: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2013 από τον iNtOtHeWiLdAh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Εμένα μετά τη βδομάδα μου έφυγε το χαμόγελο με την καινούργια. Το γκάζι δεν είναι ποτέ αρκετό. Και 200 άλογα να είχα πάλι θα τα βαριόμουν σε ένα μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Τι να σου πω , ισως γιατι τωρα στην ουσια οδηγαω για πρωτη φορα μοτοσυκλετα και ειμαι ηδη 33 , πιστευω και ελπιζω να μη μου φυγει γρηγορα... Τωρα που θα βαλω και λαστιχακια και θα μπορω να πηγαινω Βορειο Ευβοια καθε ΣΚ , με βλεπω να μη ξεκαβαλαω ποτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Στα 28 μου (πρώτη χρονιά και εμένα με πολλά κυβικά) έκανα 35000χμ. Και στην τουαλέτα με τη μηχανή πήγαινα.... Ευτυχώς έχεις πάρεις μηχανάρα και δεν θα βαρεθείς εύκολα το γκαζάκι της. Ίσως βαρεθείς την κατανάλωση και την έλλειψη ανεμοκάλυψης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Αυτα τα δυο τα εχω καταλαβει ήδη, τωρα προσπαθω να μαθω να δουλευω με τα ποδια και να ειμαι χαλαρος και βλεπω οτι βοηθαει αλλα πανω απο 120-130 για πολλη ωρα ειναι αυχενικο σιγουρα. Και καλυτερα για να μην τρεχω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Σε εμένα πάλι που με το scooter με τάραζε το αυχενικό και είχε τζαμαρία μπροστά και με το hornet τίποτα……! Ανωμαλία………… Σαν πρώτη μηχανή θεωρητικά μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις απλά το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο(για εσένα και για τους άλλους) και πολύ κουραστικό , παίρνεις κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητές σου το φοβάσαι και δεν μπορείς να το χαρείς καλύτερα κάτι μικρό να παίξεις να μάθεις και αργότερα χτυπάς το dream bike σου! Για αυτό (γνώμη μου πάντα) όταν κάποιος ρωτάει τι να αγοράσω για πρώτη μηχανή λέω κάτι μικρό 125- 250 με πολιτισμένο χαρακτήρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Λοιπόν το φιλοσόφησα και αποφάσισα ότι η ερώτηση είναι πολύ γενική και έτσι δεν μπορώ να την απαντήσω, οδηγός από οδηγό και μηχανή από μηχανή διαφέρουν και οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αμέτρητοι... Αυτό που μπορώ όμως να απαντήσω είναι το γιατί πιστεύω ότι το SHάκι μου ήταν μια καλή πρώτη επιλογή για εμένα σαν νέος και άμαθος οδηγός. Όπως όλοι(?) έτσι και εγώ ξεκίνησα για να βγάλω Α κανονικό δίπλωμα και να πάρω την υπερμηχανάρα που θα τα σπάει και θα μαμεί και θα δέρνει... (βασικά εγώ μια Transalp ήθελα για να καταπίνει τα απειροχιλιόμετρα “αβάδιστα στο χώρο μου”... αλλά τι να το κάνεις άμα δεν ξέρεις να αλλάζεις ταχύτητες?) Κάτι όμως το πρώτο μάθημα στην εκπαιδευτική KLE του δασκάλου κάτι ένα test ride που έκανα σε μια fazer κάτι μια τούμπα που είχα φάει μικρός με ένα παπάκι ήταν αρκετά για να με πείσουν ότι... τουλάχιστον για τώρα δεν είναι αυτά για εμένα και ότι μάλλον θα έπρεπε να εγκλιματιστώ κάπως πιο σταδιακά... και καλύτερα να βγάλω Α2 δίπλωμα που έτσι και αλλιώς σε 2 χρόνια θα είναι Α κανονικό "από μόνο του" που λέει ο λόγος. Και για να μην τα πολυλογώ κατέληξα στο SHάκι! Το οποίο τελικά και το διάλεξα γιατί: Όπως είπα και πριν τότε δεν ήξερα να αλλάζω ταχύτητες και ήταν ένα θέμα που με άγχωνε... τότε. Ο όρος σκούτερ ΤΟ ΑΔΙΚΕΙ! Ο “κόφτης” του είναι υπεραρκετά γενναιόδωρος τόσο για τα κυβικά του όσο και για τον “τύπο-μηχανής” που πρεσβεύει. Στα χαρτιά τουλάχιστον τερματίζει στα 140... στην πράξη δεν θα σε ενοχλήσει κανένα αυτοκίνητο όσο “βλαμμένος” και αν είναι ο οδηγός του (δεν επεκτείνομαι παραπέρα, το πέρασα το νόημα νομίζω!). Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ζυγισμένο και στρίβει “σαν να μην υπάρχει αύριο”... βοηθάνε βέβαια και οι 16άρες ρόδες του αλλά και τα ελαστικά του που είναι τα ίδια με.... πολύ μεγαλύτερα μοντέλα!!! Οι αναρτήσεις από την άλλη... εεεμ... χωράνε βελτίωση! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι “δεν πάει μία”... για την δουλειά που το σχεδίασε η Honda (κυρίως εντός πόλης χρήση δλδ, και “ημιαστικές” διαδρομές!) κάνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Ταξίδια κάνει αλλά απαιτεί πολύ καλή θέληση από τον οδηγό του για αυτή τη δουλειά... δεν παύει να είναι σκούτερ, απλά για να γίνω κατανοητός διαδρομές άνω των 200Km είναι μια “κατάχρηση” που... την αντέχει μια χαρά αν εσύ δεν κουράζεσαι να σταματάς κάθε τόσο για βενζίνη... και ένα σωρό άλλα τα οποία όμως είναι καθαρά θέμα γούστου και έτσι θα τα παραλείψω... ελπίζω να βοήθησα κάπως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες