Jump to content
moto_bill

Honda cb 600 naked

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολη την ομορφη παρεα του φορουμ!Θα ηθελα αν γινεται να εχω τη γνωμη των κατοχων της Honda cb 600 naked,αλλά για το μοντελο με injection,απο 2007 και μετα δηλαδη!Γενικα,εννοειται πως εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα απο αποψη ποιοτητας,αποδοσης φρενων,αλλά το μονο ισως αρνητικουλι ειναι οτι πρεπει να ρουφαει αρκετη βενζινη,ετσι?

Ποια ειναι η δικια σας γνωμη σαν κατοχοι αυτης της κουκλας μοτοσυκλετας?Με φυσιολογικη,ηπια οδηγηση,χωρις πολλα γκαζια και ταχυτητες,ποσα λιτρα σας καιει εντος,εκτος πολης και μεικτα?Ή ποσα χιλιομετρα τελος παντων σας βγαζει ενα γεματο ντεποζιτο?

Σας ευχαριστω Χορνετακηδες φιλοι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ρουφαει βενζινη ? Οποιοδηποτε μηχανακι αν το πηγαινεις "ταπα" θα φτασει η καταναλωση στα 10-11 λιτρα τα 100 χιλιομετρα. (για το χορνετ που λες, αυτο ειναι να πηγαινεις συνεχεια τελικιασμενος στα 220 πχ)

Σε γενικες γραμμες το μηχανακι που αναφερεις θεωρειται απο τα πιο οικονομικα στην κατηγορια του & η καταναλωση κυμαινεται (απο ιδία πειρα -75.000km) 6-7 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.

Αν πηγαινεις στα ορια ταχυτητας των ελληνικων δρομων 100-110 σιγουρα λιγοτερο απο 6 λιτρα στα 100.

Το τεποζιτο χωραει ακριβως 18 λιτρα (μετρημενο με ακριβεια ml) και εμενα μου βγαζει παντα 300 χιλιομετρα σε επαρχία και σχετικα οικονομικη οδηγηση. Απο εκει & περα, ολα εξαρτωνται απο τον δεξι καρπο σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρουφαει βενζινη ? Οποιοδηποτε μηχανακι αν το πηγαινεις "ταπα" θα φτασει η καταναλωση στα 10-11 λιτρα τα 100 χιλιομετρα. (για το χορνετ που λες, αυτο ειναι να πηγαινεις συνεχεια τελικιασμενος στα 220 πχ)

Σε γενικες γραμμες το μηχανακι που αναφερεις θεωρειται απο τα πιο οικονομικα στην κατηγορια του & η καταναλωση κυμαινεται (απο ιδία πειρα -75.000km) 6-7 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.

Αν πηγαινεις στα ορια ταχυτητας των ελληνικων δρομων 100-110 σιγουρα λιγοτερο απο 6 λιτρα στα 100.

Το τεποζιτο χωραει ακριβως 18 λιτρα (μετρημενο με ακριβεια ml) και εμενα μου βγαζει παντα 300 χιλιομετρα σε επαρχία και σχετικα οικονομικη οδηγηση. Απο εκει & περα, ολα εξαρτωνται απο τον δεξι καρπο σου.

300 χιλιομετρα αν βγαζει φιλε Σατυρε,ειναι πολυ super!Εμενα δε μ'ενδιαφερουν ταχυτητες πανω απο 130,ειμαι χαλαρος τυπος,αλλωστε ειναι και γυμνο!Ο δασκαλος οδηγησης που ειχα π.χ.,διαθετει στη σχολη του μια hornet αλλά μου λεει πως ρουφαει βενζινουλα,και απ'οσο τον ξερω δεν ειναι ο τυπος ο γκαζακιας!

Σκεφτομαι για αργοτερα και ειμαι μεταξυ Honda Hornet 600 και Yamaha xj6n..Η Xj6 βγαζει και λιγοτερα αλογακια βεβαια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φιλος Σατυρος τα ειπε ολα πιστευω...Εχω κ εγω το μοντελο του 07"...Βλεπω γυρω στα 5-6 λιτρα ανα 100 χλμ εκ των οποιων τα 80 σε επαρχιακους δρομους με ταχυτητες 100-120 κ τα υπολοιπα σε πολη..Επισης εχω δει κ μικροτερες καταναλωσεις αλλα με σαφως πιο κοντρολαρισμενη οδηγηση...Επισης δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το xj6...Βεβαια ας μιλησει καλυτερα καποιος κατοχος για τα θετικα και αρνητικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ θετικα βλεπω τα πραματα δηλαδη!Ειναι απιστευτη η μοτοσυκλετα παιδια,απο αισθητικη και ποιοτητα,πολυ πολυ καλη πιστευω!Τη βλεπω και στους δρομους καμμια φορα,τι να πω,απλα αψογη!

Απο υπερθερμανση μεσα στην πόλη τρωει αρκετα ζορια??Κανονικα σαν τετρακυλινδρο,ετσι?

Φιλε kontalex για την xj6 εχω ακουσει και διαβασει πως ειναι αρκετα οικονομικη απλα..ενταξει,οχι τοσο δυνατη βεβαια οσο η hornet..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο φιλος Σατυρος τα ειπε ολα πιστευω...Εχω κ εγω το μοντελο του 07"...Βλεπω γυρω στα 5-6 λιτρα ανα 100 χλμ εκ των οποιων τα 80 σε επαρχιακους δρομους με ταχυτητες 100-120 κ τα υπολοιπα σε πολη..Επισης εχω δει κ μικροτερες καταναλωσεις αλλα με σαφως πιο κοντρολαρισμενη οδηγηση...Επισης δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το xj6...Βεβαια ας μιλησει καλυτερα καποιος κατοχος για τα θετικα και αρνητικα...

Μικρότερη κατανάλωση απο 5?? στο χόρνετ??? Δηλαδή πόσοοο??

Και όταν λες με πιο κοντρολαρισμένη οδήγηση τί εννοείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοει οτι παει με 6η και 70 σε κατηφορα. Η κλειστη την μηχανη. Ρε παιδες,ειπαμε καλα τα μηχανακια ολων,αλλα οχι και οσο καει ενα μηχανακι 65 αλογων να καιιει και ενα με 100 :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρότερη κατανάλωση απο 5?? στο χόρνετ??? Δηλαδή πόσοοο??

Και όταν λες με πιο κοντρολαρισμένη οδήγηση τί εννοείς?

Το εχω πει πολλες φορες, μια εμπειρια μου, φουλαρα στη λαμία -στο 222- αν ξερεις και γυρισα πολυγυρο χαλκιδικης χωρις να ξαναβαλω βενζινη. (δεν ειχα φραγκο). 382 χιλιομετρα αν θυμαμαι καλα και πορεια αυστηρα 100 χιλιομετρα την ωρα.

Την αλλη ημερα φουλαρα & το υπολογισα & βγηκε κατω απο 4 λιτρα στα 100.

Αυτο δε θα το κανεις συνεχεια -πιστεψε με- αλλα μονο στη μεγαλη αναγκη.

Υγ. για τον φιλο πανω. Τα περισσοτερα κυβικα ευνοουν οικονομικοτερη οδηγηση σε ανοιχτο δρομο. Με μικροτερο μηχανακι δηλαδη -ή με το καβασακι του- πορεια στα 100 χιλ/ωρα δε θα εφτανα σπιτι.

Τροποποιήθηκε από τον Σάτυρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηχανακι με περισσοτερους ιππους-κυβικα ενοεις πως δουλευει σε χαμηλοτερες στροφες απο ενα με λιγοτερους ιππους πηγαινοντας πορεια με 100 σε ανοικτο δρομο.αλλα υπαρχουν και καποια νουμερα που ειναι στανταρ.δηλαδη ενα busa θα καιει λιγοτερο απο το δικο μου πηγαινοντας πορεια με 100 σταθερα σε ανοικτο δρομο?μη τα υπεραπλουστευουμε ολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω πει πολλες φορες, μια εμπειρια μου, φουλαρα στη λαμία -στο 222- αν ξερεις και γυρισα πολυγυρο χαλκιδικης χωρις να ξαναβαλω βενζινη. (δεν ειχα φραγκο). 382 χιλιομετρα αν θυμαμαι καλα και πορεια αυστηρα 100 χιλιομετρα την ωρα.

Την αλλη ημερα φουλαρα & το υπολογισα & βγηκε κατω απο 4 λιτρα στα 100.

Αυτο δε θα το κανεις συνεχεια -πιστεψε με- αλλα μονο στη μεγαλη αναγκη.

Υγ. για τον φιλο πανω. Τα περισσοτερα κυβικα ευνοουν οικονομικοτερη οδηγηση σε ανοιχτο δρομο. Με μικροτερο μηχανακι δηλαδη -ή με το καβασακι του- πορεια στα 100 χιλ/ωρα δε θα εφτανα σπιτι.

Δηλαδή το Er θα έκαιγε περισσότερο απο το χόρνετ σταθερά στα 100 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικη μου γνωμη ειναι πως ναι, θα εκαιγε περισσοτερο λογω 2 κυλινδρων -σε σταθερη πορεια με 100-

Κι αν κανω λαθος για τα 100, στα 120-140 σιγουρα θα καιει πολυ παραπανω απο 4κυλινδρο.

.

.

.

.

.

.

μηχανακι με περισσοτερους ιππους-κυβικα ενοεις πως δουλευει σε χαμηλοτερες στροφες απο ενα με λιγοτερους ιππους πηγαινοντας πορεια με 100 σε ανοικτο δρομο.αλλα υπαρχουν και καποια νουμερα που ειναι στανταρ.δηλαδη ενα busa θα καιει λιγοτερο απο το δικο μου πηγαινοντας πορεια με 100 σταθερα σε ανοικτο δρομο?μη τα υπεραπλουστευουμε ολα

Διπλα απο ενα χαγιαμπουσα αν πας.. και οι δυο πορεια με 160 ή 180... θα καψει λιγοτερο φυσικα.

Με 100 χιλιομετρα την ωρα το Χαγιαμπουσα ειναι σε σταση, θα αναψει το καιμενο.

Οσο περισσοτερα κυβικα, τοσο καλυτερη οικονομια & σε υψηλοτερη ταχυτητα.

Τι δε καταΛΛΛΛαβαινεις :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Σάτυρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τι δεν καταλαβαινω?δεν μιλησα για 160 χιλιομετρα. . .μιλησα για ταχυτητα 100 χλμ ανα ωρα σταθερα.σε σχεση με ενα ΧΤΧ ας πουμε που με σταθερη ταχυτητα 100 χλμ ανα ωρα καιει 4,2 με 4,5 λιτρα(εχω δει καιει με το δικο μου τοσο που ειναι και καλμπυλατερ) θα και λιγοτερο το χορνετ?

ποιος μιλησε για 160 και 180?

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικη μου γνωμη ειναι πως ναι, θα εκαιγε περισσοτερο λογω 2 κυλινδρων -σε σταθερη πορεια με 100-

Κι αν κανω λαθος για τα 100, στα 120-140 σιγουρα θα καιει πολυ παραπανω απο 4κυλινδρο.

.

.

.

.

.

.

Διπλα απο ενα χαγιαμπουσα αν πας.. και οι δυο πορεια με 160 ή 180... θα καψει λιγοτερο φυσικα.

Με 100 χιλιομετρα την ωρα το Χαγιαμπουσα ειναι σε σταση, θα αναψει το καιμενο.

Οσο περισσοτερα κυβικα, τοσο καλυτερη οικονομια & σε υψηλοτερη ταχυτητα.

Τι δε καταΛΛΛΛαβαινεις :crazy:

Το σίγουρα το λες με κάποια μέτρηση συγκεκριμένη ή έτσι πιστεύεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αδερφε ΠΩΣ καταφερες να πηγαινεις σταθερα με 100 για 400 χλμ? :shock:

Παντως,οχι,στα 100 σταθερα ΔΕΝ καις λιγοτερα απο ενα 2κ. Εκανα το ΣΚ 434χλμ με 19.4 λιτρα :afro: Και οχι σταθερα με 100...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως,οχι,στα 100 σταθερα ΔΕΝ καις λιγοτερα απο ενα 2κ. Εκανα το ΣΚ 434χλμ με 19.4 λιτρα :afro: Και οχι σταθερα με 100...

Ρε σπάμμερ έψαχνες ευκαιρία να μας δείξεις πως στρίβεις ρε κουλέ!

Ον τόπικ...

Αδερφέ ΔΕΝ γινεται ένα 4κ σαν το δικο σου να καίει λιγότερο απο το ερ σε καμία ταχύτητα σταθερή...Για την πόλη δεν το συζητάω καν.

και μη μιλήσουμε για ταχύτητες στα 160+++ που το χόρνετ ξεχνάει τι σημαίνει οικονομία καυσίμου.

Δες το και λογικά όμως,ότι πάει καίει!

δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα 100 τόσα άλογα σου με τα ταπεινά 72 του ερ,εξού και οι διαφορές στην κατανάλωση,πως να το κανουμε δηλαδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστερι το χορνετ ειδικα σε χρυσαφι πο πο πο. Φαινεται το πιο ποιοτικο μηχανημα στη κατηγορια (upside down ,τρομερο τελικο εξατμισης,ποιοτητα βαφης) χωρις να θελω να μειωσω τα fazer, gsr, er6 κτλ που ειναι πολυ καλα μηχανηματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ον τόπικ...

Αδερφέ ΔΕΝ γινεται ένα 4κ σαν το δικο σου να καίει λιγότερο απο το ερ σε καμία ταχύτητα σταθερή...Για την πόλη δεν το συζητάω καν.

και μη μιλήσουμε για ταχύτητες στα 160+++ που το χόρνετ ξεχνάει τι σημαίνει οικονομία καυσίμου.

Ενω το ερ στα 160 καιει λιγοτερο απο το χορνετ. Μαλιστα.

O.K. φιλε μου. Δεν συμφωνουμε αλλα δεν ειναι κι απαραιτητο. Το αφηνω το θεμα αυτο.

Για τον φιλο τωρα: Αν βρεις χορνετακι με abs (που ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του -cabs-) τσιμπα το. Οι τιμες παιζουν απο 3,5-5 χιλιαρικα & θα το χαρεις οσο δε φανταζεσαι. Να το ελεγξεις ομως σε μηχανικο που να ξερει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες χαλαρωστε ...εχω δει 4.2 λιτρα αλλα μια φορα!που ειχα βαλθει να δω ποσο ειναι το ελαχιστο που καιει η μηχανη!συνηθως ξαναλεω με νορμαλ συνθηκες ειμαι στο 5-6...ουτε αποθεωνω το μηχανακι μου ουτε τπτ..(σορρυ για την αργοπορια αλλα δουλευα)

Τροποποιήθηκε από τον kontalex

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειχα λεφτα σου ειπα, οταν υπαρχει ο φοβος οτι θα κοιμηθεις στο δρομο.. Ολα γινονται. (φουσκωσα & τα λαστιχα τερμα κι αγιος ο θεος)

5η ταχυτητα κουμπωμενη ετσι...

Γενικως να ξερετε, με την καταναλωση δεν παιζουν ρολο οι στροφες, αρκετες φορες απαιτουνται περισσοτερες στροφες στο σασμαν για να κινειται το μηχανακι με λιγοτερο γκαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειχα λεφτα σου ειπα, οταν υπαρχει ο φοβος οτι θα κοιμηθεις στο δρομο.. Ολα γινονται. (φουσκωσα & τα λαστιχα τερμα κι αγιος ο θεος)

5η ταχυτητα κουμπωμενη ετσι...

Γενικως να ξερετε, με την καταναλωση δεν παιζουν ρολο οι στροφες, αρκετες φορες απαιτουνται περισσοτερες στροφες στο σασμαν για να κινειται το μηχανακι με λιγοτερο γκαζι.

Δηλαδή στην εθνική με 5η ή 6η δεν πετυχαίνεις τη καλύτερη κατανάλωση?

Θέλω να πω υπάρχει περίπτωση με 3η ή 4η και περισσότερες στροφές να πετύχεις καλύτερη κατανάλωση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω το ερ στα 160 καιει λιγοτερο απο το χορνετ. Μαλιστα.

ειχα ερ6 και πολυ φιλοι μου εχουν Χορνετ σε ταχυτητα 160++ το ερ6 καιει παιδια και ειναι και λογικο το ερ6 στα 160 τα δινει ολα το χορνετ ειναι αρκετα πιο χαλαρο σε αυτα τα νουμερα , το ερ6 ειναι φοβερα οικονομικο βεβαια σε ολες τις ταχυτητες 140 και κατω , αλλα το μεγαλο του - για μενα τουλαχιστον ειναι στον ανοιχτο δρομο με αερα φτερο στον ανεμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα