Jump to content
al_tzamp

Προσεχώς... Aυστρία - Δολομίτες !

Recommended Posts

...6 μέρες μείνανε!!! :clapping: :punk:

Πλέον έχουμε συγκεντρώσει αρκετή πληροφορία και σταματήσαμε να προσπαθούμε να χωρέσουμε και άλλα στο πρόγραμμά μας για τι πολύ απλά ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ!!! :D

Η μοτο ειναι έτοιμη εδώ και δυο βδομάδες, δεν την καβαλάω για να έχω περιθώριο από χμ μέχρι το επόμενο σέρβις!

Σήμερα και Κυριακή πακετάρισμα και Δευτέρα ξεκινάω να κατηφορίζω σιγά σιγά...

Ας ελπίσουμε οτι ο καιρός θα κρατήσει για να μπορώ να βγάζω και φωτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αντε με το καλο κ περιμενουμε φωτο κ εντυπωσεις.

την μοτο δοκιμασε την φορτωμενη σε καμια κοντινη να δεις συμπεριφορα κ τυχον εκρεμμοτητες...οπως σωστη τοποθετηση αποσκευων κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!

Το απόγευμα έκανα τον τελευταίο έλεγχο σε λάστιχα και γέμισα βενζίνη. H top-case είναι επίσης έτοιμη και το πρωί έχω μόνο να κουμπώσω τις πλαινές. Τα υπόλοιπα καθ'οδόν.

Η διαδρομή χοντρικά θα είναι: Αρδένες- Spa, Λουξεμβούργο, Στρασβούργο, Κολμάρ, Φρα'ι' μπουργκ, Σαφχαουσεν, Βασιλεία, και την Πέμπτη ραντεβού με τους υπόλοιπους στο Ίμστ! Είχαμε και τα ευχάριστα σήμερα, θα είναι και αλλος ένας φίλος εκεί!

Ενα δίλλημα είχα με τον εξοπλισμό μου μονο. Τελικά λέω να ξεκινήσω με χειμερινό μπουφάν χωρίς επενδυσεις και καλοκαιρίνο παντελόνι μηχανής και όταν χρειάζεται να φοράω τα ισοθερμικά μου γιατι με το χειμερινό με τα 28αρια στην Αλσατία δεν το βλέπω ευκολο.

Ίδωμεν! Για την ώρα καλό βράδυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλους δρομους να χετε φιλε κ αναμενουμε εντυπωσεις φωτο κτλ... :mB_kalo_e:

@ al_tzamp: H top-case είναι επίσης έτοιμη και το πρωί έχω μόνο να κουμπώσω τις πλαινές

τι μαγικος ηχος αυτο το κλακ πριν απο καθε ταξιδι...αχ... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Reporting Live...!

Ξεκίνησα μόνος για να γίνουμε 5, τώρα είμαστε 3 και θα γίνουμε σε δύο μέρες 2, για να γυρίσω πάλι μόνος στην έδρα μου!

Όλα καλα μέχρι στιγμής, έχουμε δει μαγικά τοπία, φυσικά έχουμε πολλές φωτό, και συνεχίζουμε με ψηλά το ηθικό παρά μια μικρή αναποδιά που μας άλλαξε λίγο τα σχέδια!

Να ένα μικρό δείγμα της συγκομιδής μας..

apmo.jpg

fu63.jpg

7vl8.jpg

idfb.jpg

4djd.jpg

4t2s.jpg

iy6b.jpg

ufb8.jpg

...more to come! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Back to base!

Μετά από 14 μέρες στο δρόμο, με υπέροχες εικόνες ακόμη να τριγυριζουν στο μυαλό μου, έφτασα σπίτι!

Η εκδρομή για 'μένα τα είχε όλα, ...φίλους, τοπία, πόλεις, πάσα!!! Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Δώστε μου λίγο χρόνο να τα μαζέψω και επιστρέφω!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην προετοιμασία με πληροφορίες!

Untill then...

Καλούς δρόμους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα