panosstrummer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 καλησπερα παιδια..θα ηθελα τη βοηθεια σας.. εχω παρει ενα aprilia rx 125 και εχω κανει ως τωρα 700 χλμ περιπου παρατειρω οτι οταν το μηχανακι το βαζω μπροστα και ειναι κρυο στα πρωτα 2-3 χλμ που κανω παει σφαιρα...δηλαδη ανοιγω το γκαζι λιγο και το μηχανακι εχει αμεση αποκριση και παει να σηκωθει...με λιγα λογια τσακμακι...οταν λοιπον κανω 2-3 χλμ και ζεσταθει η αποδοση του πεφτει πολυ αισθητα...το γκαζι γινετε πιο ομαλο και οχι τοσο αποτομο και για να ξεκινησω με πρωτη πρεπει να δωσω γκαζι παραπανω για να ανεβασω τις στροφες...ο μηχανικος μου ειπε οτι ετσι κανουν τα διχρονα , αλλα δεν ξερω αν το πιστευω αυτο , διοτι εχει πολυ μεγαλη διαφορα...ετσι και αλλιως διχρονο ειχα και πριν ενα derbi senda 80 mallossi και δεν ειχα δει καμια τετοια συμπεριφορά... οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει... ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Το μηχανακι σου ειναι καινουργιο? Αν ειναι να μην το γκαζωνεις στα πρωτα χιλιομετρα καθως ειναι ακομα κρυο το μοτερ του και επισης να το στρωσεις οσο το δυνατον καλυτερα ....... Τωρα αυτο που λες για την αποδοση μου φαινεται περιεργο.....να μειωνεται τοσο αισθητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosstrummer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 το μηχανακι το στρωνω καλα θεωρω..μεχρι 6000 το παω και τωρα σιγα σιγα το πηγα μεχρι τις 7000 στροφες...το προβλημα ειναι ως εκει πως χανει την αποδοση του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 ισως επειδη ειναι αστρωτο ακομα και δεν εχει γινει το πρωτο σερβις,ισως καποια ρυθμιση καρμπυρατερ που θα γινει μετα το πρωτο σερβις.. κατι τετοιο θα παιζει.μη το πολυζοριζεις ειδικα τωρα που θα πιασουν οι ζεστες.. πιστευω μετα το πολυαναμενομενο πρωτο σερβις θα λυθουν τα θεματακια αυτα και θα χαρεις πραγματικα ενα πολυ καλο μοτοσυκλετακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες