Jacobs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Καλησπέρα, έχω εγγραφεί εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να συμμετέχω. Εγώ ήμουν ο τύπος που το μόνο που ήξερα να κάνω ήταν αλλαγές λαδιών και φίλτρου. Υπήρξε φορά που έδωσα οδηγίες στο συνεργείο να μου αλλάξουν ακόμα και μία βίδα σε ένα φέρινγκ. Ξαφνικά μου τη βάρεσε και μέσα σε λίγους μήνες με διάβασμα, παρακολούθηση βίντεο στο ιντερνετ αλλα και συμβουλευόμενος τα φόρουμ έμαθα να κάνω τα περισσότερα πράγματα και έκανα ανακαίνιση στην 7χρονη μηχανή μου. Είναι φαντασική η αίσθηση να το φτιάχνεις εσύ. Ελπίζω τώρα να μπορεσω να δώσω καμιά συμβουλή απ' τις εμπειρίες μου. Χαιρετώ όλους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
21Grams 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Γεια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Ωραίος!!!!!!Όντως όταν μαστορεύεις μόνος είναι όλα τα λεφτά και γίνεται και οι καλύτερη δουλειά γιατί το πονάς και το αγαπάς την !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dungeonkeeper 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 μπραβο φιλαρακι ετσι κανω κι εγω.......εχει αλλη αισθηση....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες