john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 παιδιά σε λίγες μέρες θα πάρω ένα cub και θέλω να ρωτήσω για την αλλαγή του μπροστινοί συστήματος με μπουκάλες .. ξέρω ότι θα μου πείτε ότι δεν αξίζει και τα λοιπά άπλα ρωτάω από άτομα που το έχουν κάνει πως το έκαναν , τι χρειάστηκε να πάρουν και αν το πήγαν σε μηχανικούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 παιδιά σε λίγες μέρες θα πάρω ένα cub και θέλω να ρωτήσω για την αλλαγή του μπροστινοί συστήματος με μπουκάλες .. ξέρω ότι θα μου πείτε ότι δεν αξίζει και τα λοιπά άπλα ρωτάω από άτομα που το έχουν κάνει πως το έκαναν , τι χρειάστηκε να πάρουν και αν το πήγαν σε μηχανικούς... ποιός σου είπε ότι δεν αξίζει; τρελές διαφορές.. εγώ έχω βάλει μπουκάλες αλλά γενικά το άλλαξα μπροστά και το έκανα astrea :P λοιπόν αυτά που χρειάζονται είναι ένας σταυρός ΠΟΤΕ ΤΟΡΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ-ΣΟΥΠΡΑ σπάνε για πλάκα.. όποτε έναν απο μαγαζί ή έναν που εσωτερικά τον έχει γεμίσει για να μην σπάσει...! έτσι όπως το έχεις απλά χρειάζεσαι ζαντα δισκοφρενο η ταμπουρο αν βαλεις δισκοφρενο χρειαζεται κοψιμο η τιμονοπλακα. και 2 λάμες για να πιάνει το τιμόνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Makis91 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δεν ξέρω κατά πόσο σου είναι χρήσιμα αυτά αλλά μιας και τ είδα... http://www.car.gr/parts/view/3712627/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες