only moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 γεια σας μετά από κάποια λάθη που έκανα με τις κατηγορίες των θεμάτων και με φάγατε οι περισσότεροι συνεχίζω . Όσοι κατεχουν η κατυχαν αυτό το μηχανάκι μπουρουνε να μου πούνε τις γνώμες τους. (α και ευχαριστώ τους λογικούς ανθρώπους που με υπερασπιστικαν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
only moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 please Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Μπορω να σου και για αυτο το μηχανακι γιατι ειχα το Derbi Senda X-treme πριν παρω το Derbi Gpr... :D Εχει πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα...φρενα...θεση οδηγου-συνοδηγου ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο αμα ξερεις ;) εγω το ειχα σε 50αρι και εμεινα αρκετα ευχαριστιμένος..φαντασου δεν ηθελα να το παρω με τιποτα...και οταν το πηρα το γουσταρα και δεν ηθελα να παρω το GPR αλλα με κερδισε παλι το GPR... αμα μπορουσα θα το ξαναπερνα σε 125 ομως οτι αλλο θες ρωτα με.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
only moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Πόσο καίει περίπου ανά 10 χλ ?Αξείζη μεταχειρισμένο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Πόσο καίει περίπου ανά 10 χλ ?Αξείζη μεταχειρισμένο? ανα 10 δεν ξερω αλλα μου εκεγε ενα ντεποζιτο αμα το πηγενα φυσιολογικα 80-90 χλμ αξιζει μεταχειρισμενο...αλλα ψαξτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
only moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 και με ποσο γεμιζει το τεποζιτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 και με ποσο γεμιζει το τεποζιτο εγω βαζω παντα 10 λιτρα τα οποια αναλογος την τιμη της βενζινης βγενει γυρω για 15-16 ευρα αλλα εμενα μου κραταει μια βδομαδα συνεχους μετακινισεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiwtispap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Χαίρεται, αρχικά να πω ότι είμαι καινούργιος όπως και το μηχανάκι μου!! :D το πήρα χθες είναι Derbi Drd sm 50cc. Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι είναι πανέμορφο και πολύ καλά στήσιμο στον δρόμο. Έχει δισκόφρενα και φαρδιά λάστιχα που κάνει την οδήγηση ασφαλή...Αλλά υπάρχει ένα θέμα σε εμένα και αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα γίνω χαρούμενος. Τώρα που το στρώνω δεν δίνω πολύ γκάζι και προσπαθώ να μην το ζορίσω απλά δεν τραβάει και πολύ :( Με δευτέρα και μόνο εγώ φυσικά επάνω με αναγκάζει να την κατεβάσω..!! Δεν ξέρω τι έχει και επιζητώ βοήθεια..! Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Παιδιά μία ερώτηση γιατί το είδα και το λάτρεψα! Στο car.gr δεν έχει πολλά μεταχειρισμένα αν πάρω το απλό ξέρεται που μπορώ να βρω πλαστικά από drd-evo? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες