Jump to content
only moto

DERBI DRD SUPER MOTARD

Recommended Posts

γεια σας μετά από κάποια λάθη που έκανα με τις κατηγορίες των θεμάτων και με φάγατε :shoot: οι περισσότεροι συνεχίζω :biker8zj: . Όσοι κατεχουν η κατυχαν αυτό το μηχανάκι μπουρουνε να μου πούνε τις γνώμες τους.

(α και ευχαριστώ τους λογικούς ανθρώπους που με υπερασπιστικαν) :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορω να σου και για αυτο το μηχανακι γιατι ειχα το Derbi Senda X-treme πριν παρω το Derbi Gpr... :D

Εχει πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα...φρενα...θεση οδηγου-συνοδηγου ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο αμα ξερεις ;)

εγω το ειχα σε 50αρι και εμεινα αρκετα ευχαριστιμένος..φαντασου δεν ηθελα να το παρω με τιποτα...και οταν το πηρα το γουσταρα και δεν ηθελα να παρω το GPR αλλα με κερδισε παλι το GPR... αμα μπορουσα θα το ξαναπερνα σε 125 ομως

οτι αλλο θες ρωτα με..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο καίει περίπου ανά 10 χλ ?Αξείζη μεταχειρισμένο?

ανα 10 δεν ξερω αλλα μου εκεγε ενα ντεποζιτο αμα το πηγενα φυσιολογικα 80-90 χλμ

αξιζει μεταχειρισμενο...αλλα ψαξτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με ποσο γεμιζει το τεποζιτο

εγω βαζω παντα 10 λιτρα τα οποια αναλογος την τιμη της βενζινης βγενει γυρω για 15-16 ευρα αλλα εμενα μου κραταει μια βδομαδα συνεχους μετακινισεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται, αρχικά να πω ότι είμαι καινούργιος όπως και το μηχανάκι μου!! :D το πήρα χθες είναι Derbi Drd sm 50cc. Η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι είναι πανέμορφο και πολύ καλά στήσιμο στον δρόμο.

Έχει δισκόφρενα και φαρδιά λάστιχα που κάνει την οδήγηση ασφαλή...Αλλά υπάρχει ένα θέμα σε εμένα και αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα γίνω χαρούμενος. Τώρα που το στρώνω δεν δίνω πολύ γκάζι και προσπαθώ να μην το ζορίσω απλά δεν τραβάει και πολύ :( Με δευτέρα και μόνο εγώ φυσικά επάνω με αναγκάζει να την κατεβάσω..!! Δεν ξέρω τι έχει και επιζητώ βοήθεια..! Ευχαριστώ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μία ερώτηση γιατί το είδα και το λάτρεψα! Στο car.gr δεν έχει πολλά μεταχειρισμένα αν πάρω το απλό ξέρεται που μπορώ να βρω πλαστικά από drd-evo?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα