javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 αυτο το καταραμενο τοπικ .... . . . . . . . . . . . . . Οταν θα βαλω DSL θα το σκισω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Ρε Κατερινάκι πολυ ντροπαλή είσαι.... :( <{POST_SNAPBACK}> Έλα βρε καλόμ :D πλάκα κάνω.... Όταν με βλέπεις έτσι... :P έτσι :D έτσι έτσι έτσι πλακίτσα... Άν με δείς έτσι... σοβαρεύουνε τα πράγματα.... Varaderoulinako είναι σεβαστό απο εμένα οτι και να στείλει και οτι και να γράψει ο καθένας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 Έλα βρε καλόμ :D πλάκα κάνω.... Όταν με βλέπεις έτσι... :P έτσι :D έτσι έτσι έτσι πλακίτσα... Άν με δείς έτσι... σοβαρεύουνε τα πράγματα.... Varaderoulinako είναι σεβαστό απο εμένα οτι και να στείλει και οτι και να γράψει ο καθένας :) <{POST_SNAPBACK}> οποτε να βαλω κι αλλες???? :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) :D Κατερίνα +100000 από μένα γιατί είσαι άνετη και σωστή! Παρασκευή γιορτάζεις....κεράσεις κεράσι? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) οποτε να βαλω κι αλλες???? :P :P :P :P <{POST_SNAPBACK}> χαχαχχαχαχαχχα.. Ζαχαρουλινάκι εσύ τα άρχισες όλα έ? Είσαι η πέτρα του σκανδάλου......άχχχχχχχχχχχ... παρασέρνεις και τα παιδάκια...μου τα χάλασες.....χαχαχαχαχαχαχχαα.... Να βάλεις όσες θέλεις..... Εγώ θα κάνω πως δεν βλέπω ..χαχαχαχαχαχα Θα πώ απλά πως είναι όπως τις γέννησε η μανούλα τους...σαν να βλέπω βαφτίσια :D Κατερίνα +100000 από μένα γιατί είσαι άνετη και σωστή! Παρασκευή γιορτάζεις....κεράσεις κεράσι? <{POST_SNAPBACK}> Varaderoulinako ναι ναί γιορτάζω και θα το φωνάζω.... :D χαχαχχαχα αν κερνάω κεράσι? Ναι κερναω αλλά όχι κεράσι...πρώτο τράπεζι πίστα... και μια ζειμπεικιά για την παρέα θα την ρίξω... γιατί είστε κομμάτι μου πιά..και υπάρχουν στιγμές πιά που είμαι πάνω στην μικρή μου πριγκιπέσσα οπως χτές...και θυμήθηκα πολλους/ες απο εσάς...συμβουλές,συζητήσεις,..πολλά και σας ευχαριστώ... :) ΚΕΡΝΑΩ............................. έμμμμμμμ..να πώ κάτι οικονομικό...?(γιατί έχω να δίνωωωωωωωω) εμμμ...έχει λίγο κρύο έ? (-2) μασάμε εμεις στο κρύο?ΟΧΙ... Λοιπόν...κιθάρα,φωτίτσα,παραλία,κρασάκι,και πολύ γέλιο....!!!! Πως σου φαίνεται???????????? Καλά καλά μην φωνάζεις..... δεν είμαι τσιγκούνα... :P θα σε πάω σε μπουζούκια...και ας τα αντιπαθώ...τί?θελεις και κλάμπ?ούφφφφφφφ....αντιπαθώ και τα κλάμπ αλλα τί να κάνω?άντε να σου κάνω το χατήρι :P ....χαχαχαχχααχα Varaderoulinako να είσαι καλά καλό μου οπου και αν είσαι...!!! ================================================ Συνεχίζεται... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 επειδη ειμαι υπευθυνος ανθρωπος αναλαμβανω τις ευθυνες μου... και συνεχιζω ακαθεκτος!!!! :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) Κατερινάκι κράτα λίγο κρασί να μου το κεράσεις όταν θα επισκεφτώ τη πόλη σου σε λίγες βδομάδες! Στην άκρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη περνάει ο Κώστας ο ερωτιάρης :lol: :lol: ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΛΕ ΛΕΜΕ :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 ορίστε και η δική μου εισφορά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Κατερινάκι κράτα λίγο κρασί να μου το κεράσεις όταν θα επισκεφτώ τη πόλη σου σε λίγες βδομάδες! Στην άκρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη περνάει ο Κώστας ο ερωτιάρης :lol: :lol: ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΛΕ ΛΕΜΕ :D <{POST_SNAPBACK}> Το κρασάκι είναι έτοιμο(ΚΟΚΚΙΝΟ) :D Καλώς να μας έρθετε Ωπααααααααααα..ο Κώσταςςςςςςςς ο ερωτιάρης..........Κώστα??????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 ορίστε και η δική μου εισφορά..... <{POST_SNAPBACK}> :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Αυτά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Πάρτε μια φώτο που δεν είναι τόσο αστεία αλλά μπορούνε να την πάρουνε κάποιοι για να βγάζουνε τη χολή τους για την εταιρία που είναι πρώτη σε πωλήσεις σε όλο το κόσμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Πάρτε μια φώτο που δεν είναι τόσο αστεία αλλά μπορούνε να την πάρουνε κάποιοι για να βγάζουνε τη χολή τους για την εταιρία που είναι πρώτη σε πωλήσεις σε όλο το κόσμο! <{POST_SNAPBACK}> κωστη ........ μηπως ειναι μια παραθεση του γνωθεις εαυτον???? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Τώρα μη ψάξω τίποτα ''καλό'' για τη Yamaha Δημήτρη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Τώρα μη ψάξω τίποτα ''καλό'' για τη Yamaha Δημήτρη.... <{POST_SNAPBACK}> Ώχχχχχχχχχχχχχχχχ..είναι επικίνδυνος ο Varaderakos Μην του πάτε κόντρα θα σας κάψειιιιιιιιιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 περιμενω κωστη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 :P <{POST_SNAPBACK}> ας οδηγουσα και γω οπως ο γιατρος και ας μου κολαγανε και πουπουλα !!!! :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 ας οδηγουσα και γω οπως ο γιατρος και ας μου κολαγανε και πουπουλα !!!! :P :P :P :P :P <{POST_SNAPBACK}> αχαχαχααχαχαχααχαχαχαχααχ Ζαχαρουλινάκι να σε δώ με πούπουλα και τί άλλο? Μην ΄κοιτάς την κοπέλα κοίτα τα πούπουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 Οι νέες πινακίδες μόνο για αστεία είναι γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 Οι νέες πινακίδες μόνο για αστεία είναι γμτ <{POST_SNAPBACK}> Έλα μην θυμώνεις Varaderako..να σου πώ...---------------->που ήξερες πως πίνω ελληνικό καφεδάκο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 Βορειοελλαδίτισα ktm-isa τι θα έπινε? Fredo? :P Πάρτε ακόμα μία από το JURASIC PARΚ (κάποτε το είχα ''αλλού'' σαν avatar) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2005 Βορειοελλαδίτισα ktm-isa τι θα έπινε? Fredo? :P Πάρτε ακόμα μία από το JURASIC PARΚ (κάποτε το είχα ''αλλού'' σαν avatar) <{POST_SNAPBACK}> Καλέεεεεεεεεεεεεε.. κάτι λέω μου θυμίζει η φώτο ...εσύ ήσουν????????????? Καλά σε έκοψα εγώ..λέω αυτός καλό παιδί θα είναι..... χαχαχαχαχαχαχαχαχα Varaderakoooooooooooooooooooo Κερνάω ελληνικό γλυκό με καιμάκι και πολλές φουσκάλες΄΄΄τώρα αν σου πώ πως ...θα σου πώ το φλιτζάνι ψέματα θα πώ δεν ξέρω αλλά οταν μάθω στα γεράματα να λέω ψέματα θα στο πώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες