Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Υπαρχει καποιος φιλος mybiκιτης να αφιερωσει 10 λεπτακια απο τον χρονο του(λογικα για καποιον που ξερει τοσο πρεπει να ειναι) για να μου κανει ενα σχεδιο σε pc με ισιες γραμμες και κανενα εφε να φενεται λιγο τρισδιαστατο ? Θα του ειμουνα ευγνωμων . Δεν ξερω απο photoshop και θα μου παρει ωρα κατι τετοιο για αυτο ζηταω βοηθεια . Αν ειναι δυσκολο πειτε το μου και μην χαλασετε τον χρονο σας μαζι μου Κατι τετοιο θελω για να καταλαβετε τι θελω περιπου Mε γκρι back ground και αναλυση 800χ800 . Xoντρικα θελω κατι σαν το απο πανω αθλιο δικο μου 2D σχεδιο στο paint και να ναι μπλε με κοκκινο αλλα οχι πολυ εντονα χρωματα . Οποιος μου το κανει του χρωσταω πραγματικα χαρη Δεν χρειαζεται να ειναι τελειο , αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι mybiκητες εχουν ταλεντο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αυτό που είναι πίσω απο το Z,είναι γράμμα ; Όμικρον είναι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ναι ομικρον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Και την γραμματοσειρά την θες παρόμοια με αυτή που έχεις φτιάξει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δεν εχω θεμα οτι φενεται πιο ομορφο στο ματι του δημιουργου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αυτο σού κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αλλά ειπες γκρι φοντο ε;... Εδω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Γειά σου ρε Μάθο κα-υ-λλιτέχνη...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 ενα και απο μενα http://imageshack.us/photo/my-images/35/17279815.jpg/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Πως φαινεται ο αντρας ο γραφιστας ο καλος ο προστυχος!!! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Σας ευχαριστω ολους παιδια !!! Πραγματικα ευχαριστω δεν περιμενα να βοηθησουν τοσα ατομα Περιμενω και του μανωλη93 γιατι χθες ρωτουσε και μετα θα επιλεξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Περιμενω και του μανωλη93 γιατι χθες ρωτουσε και μετα θα επιλεξω Αν περιμενεις το Μανωλη ψαξε στα ποστ αλλ-ου* συμφορουμιτη... :P *-ης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Αν περιμενεις το Μανωλη ψαξε στα ποστ αλλ-ου* συμφορουμιτη... :P *-ης... ??? Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα καλο παιδι ειναι ρε μαθοσαλα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Τι ταλέντο είμαι ο φούστης ε???? :lol: :lol: :lol: :_w00t: Πέρα απ' την πλάκα τώρα Θα βοηθούσε αν ανέφερες τι αντιπροσωπεύει το "OZ" που θέλεις.. Έχει σχέση με ταχύτητα? Με υπολογιστές? Με ρεβίθια? Ιφ γιου νόου γουάτ άη μίν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Συγνώμη που άργησα. Κάτι σαν αυτό ; Αν περιμενεις το Μανωλη ψαξε στα ποστ αλλ-ου* συμφορουμιτη... :P *-ης... Εεεε,τώρα τι να σου πω ; Δίκιο έχεις :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Anyway.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι ταλέντο είμαι ο φούστης ε???? Πέρα απ' την πλάκα τώρα Θα βοηθούσε αν ανέφερες τι αντιπροσωπεύει το "OZ" που θέλεις.. Έχει σχέση με ταχύτητα? Με υπολογιστές? Με ρεβίθια? Ιφ γιου νόου γουάτ άη μίν! Παιζω ps3 και επειδη οργανωνουμε μια clan (ομαδα) για το Call Of duty χρειαζομαστνα σημα ωστε να μπορουμε να εχουμε αυτο για clan tag αλλα και για τα intro των video στο youtube αλλα και για να παιρνουμε μερος σε τουρνουα . Να ενα δειγμα δικο μου οταν πηγαινα 1η λυκειου : Απλα τωρα που τελειωνω σε κανα μηνα με τις πανελληνιες θα το κανω ποιο σοβαρα και θα ανεβαζω πολλα βιντεο σε νεο λογαριασμο . Και OZ σημαινει operation zero (το ονομα της ομαδας ) Πλακα κανω ρεβιθια πουλαω Thnx σε οσους βοηθησαν ειστε γαματοι Παρτε δωρο : Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2013 από τον Kris-the-runner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Και ένα συσκευασμένο Αφού είναι για logo πάρε και ένα με τα a-channels για να το κάνεις ότι θες Προβολή φωτογραφίας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Αφού το ''oz'' σημαίνει operation zero,θεωρώ πως πρέπει να είναι μεγαλύτερο το ''ο''. Και αφού έχει σχέση με cod,πάρε ακόμα ένα,που να έχει περισσότερη σχέση με το θέμα.Έχει χάρη που μου άρεσε το δώρο σου kill them all Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Μου φενεται πρεπει να ανοιξουμε θεμα με hot gif :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες