JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 ouzo power!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Θα μου πει καποιος δεν με ενδιαφερουν τα ορια της μηχανης μου ή τα δικα μου. Θα σε ενδιαφερουν οταν πεσεις γιατι το παρατραβηξες το πλαγιασμα. μόνο που αυτοί που δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τα όριά τους ποτέ δεν το παρατραβάνε στο πλάγιασμα, πάνε χαλαρά και δεν τους χαλάει καθόλου, αν τους πιάσει φαγούρα στο γόνατο το ξύνουν με το χέρι, όχι με την άσφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 μόνο που αυτοί που δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τα όριά τους ποτέ δεν το παρατραβάνε στο πλάγιασμα, πάνε χαλαρά και δεν τους χαλάει καθόλου, αν τους πιάσει φαγούρα στο γόνατο το ξύνουν με το χέρι, όχι με την άσφαλτο Και ομως μπορει να κανεις λαθος... Δεν ειδες ατομα να πειραματιζονται στον δρομο ΜΗ εχωντας γνωση των οριων τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 ρε πισταδόροι έχετε τρελαθεί πια... μα πώς να το κανουμε, τόσο και τόσοι προτιμούν ταξίδια και χαλαρές βόλτες, και το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΙΣΤΑ μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια σας αρέσει, μπράβο σας, από κει και πέρα να μειώνετε τόσο κόσμο επειδη δεν έχει τα ίδια γούστα, όσο να 'ναι είναι λίγο.... #$*&@( Ποιες ειναι οι χαλαρες βολτες .... ????.....και τα ταξιδια ....????..........πχ αυτες που ανοιγουν το γκαζι στα διοδια της Ελευσινας και το κλεινουν στην εισοδο του Αρτεμησιου......????.......κρατωντας μ.ω.τ. 200+ ..?? και μετα αν δεν ηταν η δεξια της Τριπολης θα το εκλειναν μονο για να βαλουν βενζινη....????.....η αυτες οι δηθεν χαλαρες βολτουλες στην Επιδαυρο που πανε με την ταυτοτητα στο στομα.....????........???? Ετυχε μια Κυριακη να γυρναω απο Κορινθο με το αυτοκινητο με την οικογενεια μεσα και ειδα παρα πολλα..... ....που αν τα βγαλω στη φορα θα "στεναχωρησω" αρκετους απο εδω μεσα και απο αλλα γειτονικα FORUM NAI ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ...........ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΕΡΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ G ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ........... .......Η ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 NAI ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ...........ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΙΦΤΕΡΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ G ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ........... .......Η ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....... +100000000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Και ομως μπορει να κανεις λαθος... Δεν ειδες ατομα να πειραματιζονται στον δρομο ΜΗ εχωντας γνωση των οριων τους? αυτοί που πειραματίζονται είναι οι ίδιοι ακριβώς που ψάχνουν τα όριά τους, το ίδιο πράγμα λες με διαφορετικά λόγια ο "χαλαρός ταξιδευτής" ούτε πειραματίζεται, ούτε όρια ψάχνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Ποιες ειναι οι χαλαρες βολτες .... ????.....και τα ταξιδια ....????..........πχ αυτες που ανοιγουν το γκαζι στα διοδια της Ελευσινας και το κλεινουν στην εισοδο του Αρτεμησιου......????.......κρατωντας μ.ω.τ. 200+ ..?? και μετα αν δεν ηταν η δεξια της Τριπολης θα το εκλειναν μονο για να βαλουν βενζινη....????.....η αυτες οι δηθεν χαλαρες βολτουλες στην Επιδαυρο που πανε με την ταυτοτητα στο στομα.....????........???? προφανώς όταν έγραφα για χαλαρές βόλτες δεν εννοούσα αυτούς, αυτοί ακούνε μουσική από Suicidal Tendencies Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Tι πες τωρα ρε ειδημονα!!!4ταχυτος λοιπον ο δρομος ε???!!!...κι εγω που νομιζα οτι ειχε περισσοτερες απο τεσσερις!!! Πρεπει λοιπον να κανω εντατικα φροντιστηρια στην πιστα για να μαθω τις..."ταχυτητες" του δρομου και να μπορω να στριβω με περισσοτερα απο τωρα!!Θενκς εαν σε ενδιεφερε να οδηγησεις σωστα και γρηγορα θα επρεπενα ακνεις και αυτο=να μπεις στην πιστα εννοω...... αληθεια ρε τρισμεγιστε χωμα εχεις κανει ποτε ???? εντουρακι ??? στο μπεεε εμ μπεεεεεε σου εχεις βαλει ποτε χωματινα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 ΄΄αληθεια ρε τρισμεγιστε χωμα εχεις κανει ποτε ???? εντουρακι ??? στο μπεεε εμ μπεεεεεε σου εχεις βαλει ποτε χωματινα ???΄΄ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 ...... προφανώς όταν έγραφα για χαλαρές βόλτες δεν εννοούσα αυτούς, αυτοί ακούνε μουσική από Suicidal Tendencies Και καταπληκτικό το μπλουζάκι "Feel like SHIT, deja vu" από ένα από τα tour τους ..... περιέργως ήταν από τα αγαπημένα μου για αρκετό καιρό επί της μηχανής ...... (καμία σχέση με τις οδηγητικές μου συνήθειες :lol:) Προσωπική άποψη επί του κυρίου θέματος του topic: Ναί έχω μπεί σε πίστα παραπάνω από μία φορές (εκτός Ελλάδας οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για Σέρρες ή Μέγαρα). Αυτό το έκανα αποκλειστικά και μόνο για το δικό μου χαβαλέ ..... (ναι χαβαλέ, γιατί και αυτό όπως και όλη μου τη μοτοσυκλετιστική φάση την κάνω για προσωπική μου απόλαυση και διασκέδαση). ΔΕΝ είμαι γΛήγορος, ΔΕΝ είμαι χεράς και αυτό πέρα από θέμα ικανοτήτων είναι και θέμα επιλογής. ΔΕΝ θεωρώ ότι είτε τα πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο είτε τα πολλά track days θα με κάνουν είτε το ένα είτε το άλλο πρωτίστως γιατί δεν το θέλω και δεν με νοιάζει. Με αυτό δεν θεωρώ ότι αφαιρώ τπτ από την ΑΠΟΛΑΥΣΗ μου είτε της πίστας είτε των ταξιδιών. Νοοτροπίες και προσεγγίσεις που με κρίνουν σαν άνθρωπο από την ΑΡΓΗ προοδό μου στο δρόμο και πολύ περισσότερο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχω Busa και για αυτό "θα έπρεπε" να την πηγαίνω "γα****ας" που έχουν ακουστεί και εδώ μέσα - σε άλλα topics - τις θεωρώ ξεκαρδιστικά αστείες ..... Σε τελική ανάλα ο καθένας έχει τα πιστεύω του και την πρακτική προσέγγισης για το θέμα .... πρέπει να πείσει και κανέναν γι αυτό ???? (σχόλιο που εννοείται ότι αναφέρεται και στις δικές μου πα****τσες που μόλις προηγήθηκαν :lol:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Νοοτροπίες και προσεγγίσεις που με κρίνουν σαν άνθρωπο από την ΑΡΓΗ προοδό μου στο δρόμο και πολύ περισσότερο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχω Busa και για αυτό "θα έπρεπε" να την πηγαίνω "γα****ας" που έχουν ακουστεί και εδώ μέσα - σε άλλα topics - τις θεωρώ ξεκαρδιστικά αστείες ..... δηλαδής ΔΕΝ την πάς γα...ώντας;;;; :shock: ω, τι όνειδος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 Αγγελε αστα αυτα. Μου φαινεται εισαι on-off. Οταν εισαι με παρεα εισαι ΟΝ Αγγελουδι, και μολις μεινεις μονος ξυπνα το OFF σου και τις δινεις και καταλαβαινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) ..... ω, τι όνειδος.... Εεεεε, ναααααα, ξέρεις .... PS: Μάκη, δεν πρόλαβα να δώ το πόστ σου πριν ποστάρω το Μη λες τέτοια καλέ ....... δημόσια κιόλας ...... πάνω που πάω να φτιάξω ένα sensible image ...... Όχι εγώ παιδιά ..... αυτός ο κακός ο Busaios ..... θέλει να με παρασύρει ..... έτσι έκανε και με τον (κρυφο)κάγκουρα το Φιωτάκη την Παρασκευή .... το είδα εγώ (από το Clio - ρε λες να χώσω το Clio Μέγαρα ? ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2007 από τον angelthing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 εαν σε ενδιεφερε να οδηγησεις σωστα και γρηγορα θα επρεπενα ακνεις και αυτο=να μπεις στην πιστα εννοω...... αληθεια ρε τρισμεγιστε χωμα εχεις κανει ποτε ???? εντουρακι ??? στο μπεεε εμ μπεεεεεε σου εχεις βαλει ποτε χωματινα ??? Eρωτηση Αα (=πρωτη) Οποιος εχει μπει πιστα οδηγει πιο σωστα και πιο γρηγορα απο εναν που δεν εχει μπει?Παντα? Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Αα(=πρωτη) Ναι Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Βου(=δευτερη) Ναι Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Γου(=τριτη) Οχι Ερωτηση Γου (=τριτη) απαντηση σε ολη την Βου(=δευτερη) Εχει σημασια να τα ξερεις ολα αυτα για μενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Eρωτηση Αα (=πρωτη) Οποιος εχει μπει πιστα οδηγει πιο σωστα και πιο γρηγορα απο εναν που δεν εχει μπει?Παντα? Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Αα(=πρωτη) Ναι Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Βου(=δευτερη) Ναι Ερωτηση Βου (=δευτερη) υποαπαντηση Γου(=τριτη) Οχι Ερωτηση Γου (=τριτη) απαντηση σε ολη την Βου(=δευτερη) Εχει σημασια να τα ξερεις ολα αυτα για μενα? τρισμεγιστε......αμα μπεις σε πιστα μαθαινεις ....και οδηγας καλυτερα απο πριν μπεις στην πιστα...... ...τωρα εαν θα οδηγας και πιογρηγορα και σωστα απο τους αλλους ειναι αλλη κουβεντα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Οταν αποφασισω να μπω,θα σε ενημερωσω να μου ετοιμασεις μια μεγαλοπρεπη υποδοχη αφου θα ερθει ο τρισμεγιστος. Ελπιζω εσυ τετρακισμεγιστε να εισαι εκει να με διδαξεις καποια πραγματα. Και ξερεις κατι....αν δεν ειχες αυτο το στυλακι που εχεις θα μπορουσαμε να κανουμε και παρεα (Για να σε δω τωρα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Στο δημόσιο ο πιο "γρήγορος" είναι αυτός που έχει συμβιβαστεί ή αγνοεί τον τραυματισμό και ίσως και τον θάνατο. Στην πίστα είναι αλλιώς. Εκεί ο πιο γρήγορος είναι ο πραγματικά καλύτερος οδηγός. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα από "γρήγορους" του δημοσίου που μπήκαν πίστα, τα βρήκαν μπαστούνια και τα παράτησαν. δεν μπορω να συμφνωνήσω περισσοτερο με αυτα που λεει ο stako alx αφου υποστηρίζεις οτι εισαι γρήγορος ειτε σε πιστα ειτε σε δρομο γιατι δεν πηγαινεις μια φορα πιστα για να πιπ*σεις αυτους που σε προκαλουν και να τελειωσει το θεμα <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 alx αφου υποστηρίζεις οτι εισαι γρήγορος ειτε σε πιστα ειτε σε δρομο γιατι δεν πηγαινεις μια φορα πιστα για να πιπ*σεις αυτους που σε προκαλουν και να τελειωσει το θεμα <_< Κωστα το θεμα δεν ειναι να μπει καποιος πιστα για να πιπ@σει τους αλλους...Το θεμα ειναι να μπει καποιος πιστα για να βελτιωθει ως οδηγος και μαλιστα διασκεδαζοντας με αλλου επιπεδου ασφαλεια σε σχεση με "εκει εξω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Κωστα το θεμα δεν ειναι να μπει καποιος πιστα για να πιπ@σει τους αλλους...Το θεμα ειναι να μπει καποιος πιστα για να βελτιωθει ως οδηγος και μαλιστα διασκεδαζοντας με αλλου επιπεδου ασφαλεια σε σχεση με "εκει εξω"... ναι αλλά δεν εχω καταλάβει πως βελτιώνεσαι στην πίστα κάνοντας τα πραγματα που πιθανα να μη τολμάς εξω στο δρόμο. αμα τα κάνεις λάθος εξω θα τα κάνεις και λάθος στην πίστα. Εγω θα έλεγα πιστο σχολή. Και γω να μπω με το βεστρομι μέσα να κάνω τι? κουλός εξω κουλός μέσα. Δε είναι λογικό να πας κάπου να σου δείξουν 5 πραγματα και μετά να τα εφαρμοσεις? Ασχετο που η πληροφορία είναι κοινος τόπος στο ιντερνετ και στα βιβλία.Αλλιως θα σε δει ενας εκπαιδευτης και θα σου 2 πραγματα αλλιως θα νομισεις ότι τα κανεις μόνο σου. Το να μπεις σε πίστα δε για να αποδειξεις κάτι απλά το θεωρώ κουτό. Το πιθανότερο είναι να αποδείξεις ότι έχεις λεφτα στην μπάντα να φτιαξεις τη μηχανή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Ο φόβος είναι, συνήθως, κακός "σύμβουλος". Όχι επειδή δεν έχει "βάση". Αλλά, επειδή μας "ωθεί" σε ενστικτώδεις αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις, είναι, συνήθως, λανθασμένες. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει 100% σωστές ατιδράσεις. Αυτοί που αντιδρούν σωστά σε (συντριπτικά) μεγαλύτερο ποσοστό, είναι οι οδηγοί αγώνων. Στο ελεγχόμενο περιβάλον της πίστας, μπορείς να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τις αντιδράσεις σου με ασύγκριτα μεγαλύτερη ασφάλεια. Το όφελος θα φανεί άμεσα στο δρόμο Προσωπικά: -Φοβάμαι αρκετά στην καθημερινή μου οδήγηση, εντός πόλεως. -Φοβάμαι λίγο στην οδήγησή μου εκτός πόλεως -Φοβάμαι ελάχιστα στην οδήγηση εντός πίστας. Η επιλογές είναι προσωπικές. Το ίδιο και η θέληση για περαιτέρω γνώση μίας σύνθετης διαδικασίας, που ονομάζεται οδήγηση μοτοσικλέτας Καλές βόλτες με τις μηχανούλες μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 alx αφου υποστηρίζεις οτι εισαι γρήγορος ειτε σε πιστα ειτε σε δρομο γιατι δεν πηγαινεις μια φορα πιστα για να πιπ*σεις αυτους που σε προκαλουν και να τελειωσει το θεμα <_< Γιατι απλα δεν με ενδιαφερει να πιπ@σω κανεναν.Το τι ειμαι,ειμαι για την παρτη μου.Το αν οπως οδηγαω ευχαριστει εμενα και μονο μου φτανει.Το τι λενε οι απ εξω,δεν με αγγιζει.Ποτε δεν δεχτηκα προκληση για κοντρα.ΠΟΤΕ.Στον δρομο εχω τους δικους μου ρυθμους (μπορει καποιος να το καταλαβει αυτο?).Οποιος παει πιο αργα απο μενα θα τον περασω,αν παει πιο γρηγορα θα με περασει. Δεν επιδιωκω να περασω εναν οδηγο που βλεπω οτι οδηγει τοσο γρηγορα που ειναι εξω απο τις δυνατοτητες μου και απο τον ρυθμο μου για το συγκεκριμενο κομματι δρομου που κινουμαι.Και ξερεις γιατι δεν το κανω?Γιατι πιθανοτατα θα πεσω/χτυπησω/σκοτωθω. Στην πιστα που πατε δηλαδη..."αλληλοπιπ@νοσαστε" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
996 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 Οταν αποφασισω να μπω,θα σε ενημερωσω να μου ετοιμασεις μια μεγαλοπρεπη υποδοχη αφου θα ερθει ο τρισμεγιστος. Ελπιζω εσυ τετρακισμεγιστε να εισαι εκει να με διδαξεις καποια πραγματα. Και ξερεις κατι....αν δεν ειχες αυτο το στυλακι που εχεις θα μπορουσαμε να κανουμε και παρεα (Για να σε δω τωρα! ) μα θα κανουμε παρεα !!!! στον 36ωρο.......θα ειμαστε μαζι οσες ωρες και εαν χρειαστεις...50-60-70..νο προμπλεμ....εκει μαζι σου στηριγμα σου!!!!!...........μια φορα να τον κανεις ολον τον 36ωρο και να εχεις και μαρτυρα αξιοπιστο...........αφου σκεπτομαι να παρω εκεινες τις ημερες την καλοκαιρινη μου αδεια........αντε τη μιση τουλαχιστον....... .......δεν εχω βεβαια ακομα κατασταλαξει εαν θα ερθω με μηχανακι, με μαουντεν μπαηκ ή με ρολερ μπλεηντς...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2007 μα θα κανουμε παρεα !!!! στον 36ωρο.......θα ειμαστε μαζι οσες ωρες και εαν χρειαστεις...50-60-70..νο προμπλεμ....εκει μαζι σου στηριγμα σου!!!!!...........μια φορα να τον κανεις ολον τον 36ωρο και να εχεις και μαρτυρα αξιοπιστο...........αφου σκεπτομαι να παρω εκεινες τις ημερες την καλοκαιρινη μου αδεια........αντε τη μιση τουλαχιστον....... .......δεν εχω βεβαια ακομα κατασταλαξει εαν θα ερθω με μηχανακι, με μαουντεν μπαηκ ή με ρολερ μπλεηντς...... εγω ψηφιζω ρόλερ. φτιαχνουν γάμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες