Jump to content
Sign in to follow this  
TOM_VITO

κτεο για 50 κ.εκ παπακι

Recommended Posts

αν εχει βγει η αδεια στη τροχαια δεν χρειαζεται να περασει κτεο.αλλα απ το 2013 και μετα μπαινουν και τα 50αρια στο υπουργειο.δηλαδη και για το διπλωμα των 50 cc πρεπει να πας σε σχολη και να δωσεις στο υπουργειο εξετασεις και η αδεια βγαινει στο υπουργειο.μονο στη περιπτωση που η αδεια του 50αριου εχει βγει στο υπουργειο πρεπει να περασει κτεο.ρωτησα σημερα γιατι εκτος απ τη μηχανη εχω και ενα daytona 50αρι κ μου παν οτι δε περναω αφου η αδεια κυκλοφοριας του εχει βγει στη τροχαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δηλαδη ο πατερας μου που εχει στο ονομα του το μηχανακι ενα στογγυλοφαναρο 50 αρι με πρωτη αδεια το 1985 θα πρεπει να το περασει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε να με βοηθησετε...... ενας φιλος μου ειχε ενα honda chally 50cc στα χαρτια με μοτερ 115cc πανω....ειχε παραδωσει πινακιδες γιατι δεν το κινουσε 3 χρονια κ επειδη εγω με το ninja δεν μπορω να κυκλοφορω ολη μερα μ ειπε να μου το δωσει.....πως μπορω να παρω την αδεια κ τις πινακιδες αυτη τη στιγμη τι πρεπει να κανω;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα