Jump to content
demian86

Αγορά μοτοσυκλέτας χωρίς μεσολάβηση τράπεζας

Recommended Posts

Παιδιά καταρχήν να πω ότι είμαι καινούργιο μέλος στο φορουμ και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει κάποιον έμπορο στο νομό Αττικής που να μπορώ να αγοράσω κάποια μοτο χωρίς μεσολάβηση τράπεζας (γιατί ως γνωστόν πλέον δεν σου δίνουν έγκριση με τίποτα). Είδα ένα αντίστοιχο thread στο φορουμ αλλά είναι παλιό και θέλω να ακούσω και νέες προτάσεις.

Πραγματικά όποιος γνωρίζει θα μου λύσει τα χέρια. Χρειάζομαι μια μότο άμεσα αλλά δεν έχω κεφάλαιο μεγάλο στην άκρη και θέλω να κανονίσω δόσεις με κάποιον έμπορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα φίλε μου και εγώ είμαι νέο μέλος εδώ,γράφω πρώτη φορά αν και διαβάζω καθημερινά.

Με την σειρά μου να πω πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που τρέχουν το φόρουμ.

Λοιπόν έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα και ψάχνω εδώ και μήνες να πάρω την πρώτη μου μηχανή.

Είδα στον Τσιβαράκη να έχει γραμμάτια αλλά μόνο αν δώσεις το 50% μπροστά και τα υπόλοιπα στα κάνει γραμματια.

Ακόμα το ψάχνω όμως μπας και βρώ τίποτα άλλο.Αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά, ψάχνετε για εμπόρους που δέχονται γραμμάτια. Βέβαια τα γραμμάτια απαιτούν και προκαταβολή και μάλιστα βαρβάτη. Με μηδενική προκαταβολή νομίζω είναι αδύνατο να πάρετε μηχανάκι με γραμμάτια...Το χαμηλότερο που έχω δει είναι 30% προκαταβολή, αλλά όσοι δέχονται συνήθως παίρνουν το 50%-60% μπροστά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά, ψάχνετε για εμπόρους που δέχονται γραμμάτια. Βέβαια τα γραμμάτια απαιτούν και προκαταβολή και μάλιστα βαρβάτη. Με μηδενική προκαταβολή νομίζω είναι αδύνατο να πάρετε μηχανάκι με γραμμάτια...Το χαμηλότερο που έχω δει είναι 30% προκαταβολή, αλλά όσοι δέχονται συνήθως παίρνουν το 50%-60% μπροστά...

έστω με ένα 30% που λες μια χαρά είναι σε σχέση με τα 60%. Μπορείς να μας πεις ποιος είναι αυτός ο έμπορος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα