Jump to content
Sign in to follow this  
dimmis

πόσο ξεφτίλα ακόμα.........

Recommended Posts

Και σκεφτομαι τωρα εγω...

Υπαρχει αντιδραση και οργη...

Ο γέρος βριζει το παιδαρελι το αμουστακο τον φοιτητη τον μαλλια γιατι ειναι αμυαλος και δεν μπανιζει απο τη ζωη...

Ο φοιτητης τα χωνει στον μεσηλικα που ψηφιζε μια ζωη ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ και φταιει αυτος που φτασαμε εδω...

Ο ιδιωτικος Υπαλληλος εχει μένος για τους Δημοσιους γιατι αυτοι καθονταν τα ξυνανε και πληρωνονταν με τα λεφτα ολων μας...

Ο Δημοσιος Υπαλληλος βριζει τους Παπαδες γιατι παιρνουνε διπλούς μισθους και μαυρα απο κηδειες και μνημοσυνα και δεν φορολογουνταν οπως αυτοι...

Ο Ταριφας βριζει τον Αγροτη που του κλεισε το δρομο και θα χασει το αγώι και χρημα απο τον αποκλεισμο της Εθνικης στον καμπο...

Ο Τραβεστι τα χωνει στους Βορεια Προαστια γιατι τον τσιμπουκωσ@νε και φυγανε χωρις να πληρωσουν μια...

Οι Βορειοι τσιτα με τους Νοτιους γιατι μας χωριζει μια ζωη ολοκληρη...

Οι κατω απο τ'αυλακι δεν πανε τούς πανω απ'τ'αυλακι...

Ο πατερας κανει κηρυγμα στο γιο γιατι δε βγηκε πηδήκουλ@ς αλλά παιζει ολη μερα PS3 "Tomb Raider"

Ο Γαυρος αινωνιος με τον Βαζελο και ο Βουλγαρος στην τσιτα με τα Σκουληκια

Ο μαθητης τα χωνει στο δασκαλο γιατι εχει χασμα γενεων και δεν καταλαβαινει μία απ'οτι λεει...

Ο Αλβανος φταιει κι οχι ο Ελληνας

Ο.......

ΝΑΙ ρε σου λεω...στην Ελλαδα ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ και ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΙΑ κ ΑΝΑΣΤΗΜΑ...δεν κοιμομαστε...δεν καταπινουμε οτι μαλακια μάς χωνουνε...

Αλλά...για μισο...αυτα ρε γμτ μπας και ειναι ΕΜΦΥΛΙΟΣ;Που ειναι η μαγκια μας να βρουμε αυτους που φταινε και να τους κατεβασουμε πιο κατω απο μας και εμεις να ειμαστε απο πανω....;;;

Και παντα ρε πστη μου ξυπναω στο καλυτερο σημειο...μεγαλωνει και η μερα κιολας και δεν προλαβαινω...μονο εγω;...Μπα...τι ωρα ειναι;......

Θα μου πεις τωρα τι σχεση εχει το σπαμ στο Τοπικ τού παιδιου;....Αμ αφου αυτα σκεφτηκα μολις το διαβασα...Οτι ΠΑΛΙ καποιος θα φταιει οτι ΠΑΛΙ θα το καταπιουμε οτι ΠΑΛΙ δεν θα αλλαξει τιποτα οτι ΠΑΛΙ θα πεσει πίκρα και τελικα οσο παει αντι για Τοπικ με εκδρομες και "Ευχαριστα" θα σηκωνουμε τετοια Τοπικ σαν και αυτο εδω και ολο και θα μαυριζει η γμμενη η ζωη μας...Πότε ρε ΓΑΜΩΤΟ θα αλλαξει αυτη η Χωρα;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά το μέγα λάθος της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως προσπαθούμε να γίνουμε,ολλανδία,γερμανία κτλ.

Τωρα τελευταία ενημέρωσαν φίλη μου πως για το 4ωρο που δουλεύει δικαιούται 190 ευρω καθαρά. :shock:

Φίλε μου καλέ και συμφορουμίτη και σύντροχε, εάν νομίζεις ότι ή προσπάθεια τους είναι να γίνουμε ολλανδία ή γερμανία πλανάσαι οικτρά... Εκτός κι αν εννοείς επαρχία τους οπότε έχεις απόλυτο δίκιο...

Αυτο που θέλουν να γίνουμε μια χαρά το καταφέρνουν και είναι στον σωστό δρόμο...

Ελληνική κυβέρνηση... δεν σας φαίνεται πολύ γελοίος ο όρος πλέον;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισα-ισα που ο Όρος αυτος θα διδασκεται σε λιγα χρονια στα κορυφαια Οικονομικα Πανεπιστημια (φυσικα)του Εξωτερικου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καλέ και συμφορουμίτη και σύντροχε, εάν νομίζεις ότι ή προσπάθεια τους είναι να γίνουμε ολλανδία ή γερμανία πλανάσαι οικτρά... Εκτός κι αν εννοείς επαρχία τους οπότε έχεις απόλυτο δίκιο...

Αυτο που θέλουν να γίνουμε μια χαρά το καταφέρνουν και είναι στον σωστό δρόμο...

Αυτο που λες το υποστηρίζω χρόνια τώρα.Πάντα λέω πως η Κινα είναι μακρυά για τη Γερμανία :_thumbsup: .....οπότε ας φτιάξουμε μία πιο κοντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ βρε παιδιά το ναυτικό επάγγελμα(και κυρίως ακτιπλοία)τα λεφτά απλά δεν υπάρχουν....και μην μιλίσω για τις καθυστερήσεις 4-5 μηνών

εγώ ακόμα περιμένω του ΟΚΤ-ΝΟΕΜ-ΔΕΚ 2012 παρακαλώ

και από το 2013 μόνο τον Ιανουάριο έτσι για να μην παίρνουμε αέρα και τα χαλάσουμε όλα με μία στην πάπια

μάγκες η κατάσταση είναι τραγική..δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι και το ξέρουν ΟΛΟΙ και κυρίως εκείνοι που τα κάνουν όλα αυτά

ζήτημα χρόνου είναι να γίνει το μπάμ το θέμα είναι τι μορφή και τι έκταση θα έχει..αγάντα και κουράγιο μόνο ενωμένοι(δύσκολο αλλά όχ ακατόρθωτο)θα βγούμε νικητές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Job Fair Athens 2013

http://www.job-fair.gr/

Τεχνόπολις στο Γκάζι, από σήμερα 3/4 και μέχρι αύριο 4/4, για όποιον έχει όρεξη να το κυνηγήσει και εφόδια που χρειάζονται για τις εταιρείες.

Από φοιτητές για φοιτητές γιατί πήξαμε στους φιλόσοφους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωστες φατσες και στα videa.. το μονο που εμαθα ειναι οτι αν δεν ντυθω γιαπης προκοπη δε βλεπω :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε κουρέψω εγώ αν αποφασίσεις να πας χα,χα,χα.

Ειμαι ενα βημα μπροστα. Να με βοηθησεις να ψωνισω και πουκαμισακι κουστουμακι..

Τα κουρεψα γουλι το μαλλι για πρωταπριλια και ειχα πεισει ολο τον κοσμο οτι παω στρατο :tooth:

/το ξεχεσα στο οφφτοπικ σορρυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιότερα λέγανε ... κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι ...Ποσο σοφοι ???Πόσο...

Εγώ εντάξει, να πω την αλήθεια δεν είμαι στα 5, αλλά ούτε και στα 10. Είμαι όμως στο καρτέρι... :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εντάξει, να πω την αλήθεια δεν είμαι στα 5, αλλά ούτε και στα 10. Είμαι όμως στο καρτέρι... :bruce_h4h:

Το κακο ξερεις ποιο ειναι;Ποσοι ηταν στο 10 και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ εν μεσω "και καλά κρισης΄"να ειναι στο 10...Και επιπροσθετα,ποσοι εχουν φθασει απο το 5 στο...1 παλι "για να σωσουΝε την Ελλαδα"...Και για σενα για μενα για τους "αναμεσα στο 1 και στο 7" οι "8,9 και 10",οι 'εχοντες και κατεχοντες με λιγα λογια...αποφασιζουν αβίαστα,ατιμωρητα και δεν δινουν ΜΙΑ!!!

Καρτερι λοιπον...συμφωνω...που θα παει θα περασει το κυνηγι και τοτε ΔΕΝ θα αστοχησουμε :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο εσεις τσακωνεστε στα φορουμς,καποιοι χυνουν ιδρωτα στα πανεπιστημια και τει αγωνιζομενοι για ενα καλυτερο μελλον για σας...γι αυτο τους ''ψηφιζετε'' κιολας..χρονια τωρα..

τα τσαμπα σφηνακια,τα παρτυς,το κρεμασμα αφισων στο πιο ευφανταστο σημειο,η μυκονος και η αραχωβα ηταν ανεκαθεν χωροι και τροποι δημιουργιας συνηδεισεων...

να και ενα δειγμα του αγωνα τους,ενδεικτικο του γουστου τους...

543922_317972224987549_1796249619_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα τα Δημοσια Ελληνικα Πανεπιστημια ηταν ανεκαθεν φυτωριο Κομματικων διαχωρισμων...τα τσικό που οι παραταξεις με τα χρωματα εκμεταλλευονταν με τον καλυτερο τροπο για να εφοδιαζουν τις σαπιομαδες στους στημενους πολιτικους αγωνες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς dimmis τα πράγματα είναι έτσι, ξέρω πολλούς σε ίδια φάση και που παίρνουν κάτω των 500 μεικτά....

Δυστυχώς πληρώνουμε την καλοζωία κάποιων...

Κουράγιο, ευχήσου να πάνε τα πράγματα καλύτερα, αλλιώς... δεν μας βλέπω να την γλιτώνουν την φωτιά...

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη ρε παιδια. Κι εγω μηχανολογος του πολυτεχνειου ειμαι και οκ ο φιλος ειχει δικιο εν μερει που ανοιξε το θεμα, αλλα ξερετε ποσα κοπροσκυλα και αχρηστοι εχουν τελειωσει το πολυτεχνειο και οχι μονο? Ανθρωποι χωρις καμια διαθεση για γνωση και αγαπη για το αντικειμενο. Αυτοι γιατι πρεπει να εχουν δουλεια και να πληρωνονται?και δυστυχως το μεγαλυτερο ποσοστο εμπαινε σε μια σχολη χωρις να ηξερε γιατι ηταν εκει. Θυμαμαι χαρακτηρηστικα εναν τυπα που μου ελεγε εξω απο ενα εργαστηριο περηφανα" Εγω ρε μεγαλε δεν θελω να μαθω!! Δεν μ'ενδιαφερει να μαθω! Ενα χαρτι ηρθα να παρω!!" . Εντελως τυχαια ειδα εναν κοινο γνωστο μας πριν κανενα μηνα και τι μαθαινω??? Το απολυσανε το παληκαρι...... Εγω απορω πως τον κρατησανε και πανω απο μηνα τον τεμπελη. Ενταξει παιδες. Η αποψη μου ειναι οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Απο την μια ναι ειναι πολυ δυσκολα αφου δουλειες δεν υπαρχουν, και οι μηχανικοι ειναι παρα πολλοι, απο την αλλη ομως υπαρχει και μεγαλο ποσοστο κοπριας και πλεμπας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ καρτέρι φιλε μου..πολύ καρτερι...Και για όσους εχουν ακόμα δουλειά δεν ειναι μονο τα λεφτα ειναι και τα νευρα τα μουτρα και η αντιμετώπιση ..εχει χειροτερεύσει σε σημειο που λες αστο διάτανο να με απολήσει να παω ταμειο ανεργιας να ηρεμήσω παρά να κάθομαι και να το παίζω σάκος του μποξ...

Γιατί εσύ δεν πληρώνεσαι , πάς όμως να κάνεις την δουλεια σου, καλός η κακός εχεις την σκοτουρα σου τα εξοδα σου, και μέρες μέρες το μυαλό σου δεν στροφάρει ή θα πεις απο μέσα σου "α στο διάτανο δεν κάνω υπερωρια σήμερα για μια δουλεια που δεν θα με πληρώνει" και εχεις και τον αλλο με μουτρα , ηφος λες και εσυ ξυπνησες το πρωι να του κάνεις την ζωη δυσκολη.

Προσωπικά εχω φτάσει σε σημειο που δεν μπορω να καταλαβω ποτε πρέπει να παρω πρωτοβουλία και ποτε πρέπει να κατσω αραχτός και να περιμένω εντολές... Την μια εισαι συνεργάτης και την αλλη βοηθός...Την μια ακούς "γιατί δεν το εκανες αυτο"..την άλλη "γιατί το έκανες αυτο"

Λέτε να ξεσηκωθούμε να κανουμε να ράνουμε , εδώ σε ενα δωματιο δεν μπορουμε να οργανωθούμε θα ξεσηκωθούμε κιολλας?

Εργόδοτης και εργαζόμενος να ξεσηκωθούν μαζι? Μόνο τότε μπορει να γινει κάτι...Μέχρι τότε ...θα τρώμε λουκούμι απο παντου

Τροποποιήθηκε από τον Kostas_dev

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα