foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 καλησπερα εχω το συγκεκριμενο παπακι για καθημεριη μετακινηση και για ολες τις δουλειες γενικα απλα επειδη περασαν τα χρονια κ εκανε τα χλμ του λεω να το φρεσκαρω με καινουρια αμορτισερακια πισω και μια αλλαγη στο μπροστινο του γιατι ειναι λιγο στραβο απο πτωση για δωστε τα φωτα σας τι να βαλω σχετικα οικονομικο το μπροστινο του απο ποιο επωνυμο ειναι αντιγραφη αραγε?? ευχαριστω αυτο εδω ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Μάλλον από Supra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 ξερει κανεις απο που να παρω ελατηρια για το μπροστινο εδω στην Θεσσαλονικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, δε γνωρίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 καλησπερα εχω το συγκεκριμενο παπακι για καθημεριη μετακινηση και για ολες τις δουλειες γενικα απλα επειδη περασαν τα χρονια κ εκανε τα χλμ του λεω να το φρεσκαρω με καινουρια αμορτισερακια πισω και μια αλλαγη στο μπροστινο του γιατι ειναι λιγο στραβο απο πτωση για δωστε τα φωτα σας τι να βαλω σχετικα οικονομικο το μπροστινο του απο ποιο επωνυμο ειναι αντιγραφη αραγε?? ευχαριστω αυτο εδω ειναι οικονομικό. πήγαινε και πάρε φτηνές μπουκάλες η μεταχειρισμένες καλές (δεν το προτείνω όμως με τόσο μετακίνηση) ότι μπουκάλες και να βάλεις είναι ίδιες περίπου.! σχεδόν όλες.! πίσω βάλε καλές δηλαδή καλής μάρκας κάπου στα 45 ευρώ θα κάνουν. αλλά είναι καλές και θα σου αντέξουν άλλα τόσα χρόνια. επίσης επειδής το έχεις τόσα χρόνια κάντου και ένα φρεσκάρισμα μοτερικά όταν υπάρχει χρήμα και θέληση φυσικά :) γιατί παραμένει κινέζικο και θα σε αφήσει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες