zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 ότι και να σου λέει, αν σε 45 μέρες δεν έχεις παραλάβει, θα ανοίξεις case γιατί αν δεν το κάνεις μέσα στις 45 μέρες, τότε χάνεις κάθε δικαίωμα, ούτε το ebay σε καλύπτει, ούτε καν μπορείς να αφησεις αρνητικό feedback. Το ανοιγμένο case σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, να σε ενημερώσει για το τι συμβαίνει με το αντικείμενο και δεν έχει καμμία σχέση με το feedback. Ο κινέζος προσπαθεί να σε μπερδέψει και τα συγχέει μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα αν ανοίγεις case δεν το βλέπει κανείς εκτός από εσένα και αυτόν και φυσικά δεν τον επηρεάζει πουθενά και επίσης δεν επηρεάζει ούτε αυτόν. Τέλος, αν ανοίξεις case, δεν είναι αρνητικό για κανέναν, εξασκείς απλά το δικαιώμα σου να προστατευθείς από ενδεχόμενο πρόβλημα. Αν αυτός στην αγγελία λέει ότι θα παραλάβεις σε μαξ 4 εβδομάδες, τότε μπορείς να ανοίξεις case ανα πάσα στιγμή για να αναζητήσεις το αντικείμενο. Αν ο πωλητής δεν μπορέσει να προσφέρει λύση, τότε το ebay θα μεσολαβήσει και θα σου επιστρέψει τα λεφτά. τώρα αν σου έχει δώσει tracking number, απλά θα πρέπει να το παρακολουθείς μέσα από τη σελίδα που σου δίνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ερώτηση επί του θέματος. Χτες παρήγγειλα αυτό: http://www.ebay.com/...=item2c5bc507d3. Σήμερα το πρωί ήρθε mail: http://img543.images...001/kinezos.pngIσχύει αυτό που λέει να μην ανοίξω υπόθεση ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο;Σε πόσες ημέρες, σε περίπτωση που δεν έρθει, θα ήταν φρόνιμο να ανοίξω dispute στο paypal; Εννοώ αν ανοίξω στις 30 Ιουνίου, (που δε θα έχουν περάσει οι 45) θα είναι εις βάρος μου; Αυτό το e-mail, μου είχε έρθει και εμένα και με έβαλε σε υποψίες, μήπως κάτι τρέχει. Τελικά σε περίπου 3 εβδομάδες το αντικείμενο ήρθε. Καλό πάντως είναι να μην περιμένουμε, να περάσουν 45 ημέρες, αλλά να ξεκινήσουμε διαδικασία νωρίτερα (ίσως στις 30 ημέρες). Να σημειώσω ότι είμαι παθών, αλλά, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Case μπορείς να ανοίξεις όποτε θες. Εγώ έχω ανοίξει σε περιπτώσεις που περίμενα για λίγο καιρό (20 - 30 μέρες) και δεν ήρθε τίποτα. Μια φορά την πάτησα γιατί περίμενα κάτι μικρής αξίας και δεν κοιτούσα τις ημερομηνίες (γνωρίζοντας ότι από Κινα μερικές φορές κάνει το γύρο του κόσμου) με αποτέλεσμα να χάσω το δικαίωμα για case και feedback και το αντικείμενο να μην έρθει ποτέ! Πάλι καλά ήταν λίγα λεφτά, αλλά από τότε το έχω πάντα στο νου μου (ειδικά για Κίνα μεριά). Επίσης να ξέρεις ότι το case δίνει τη δυνατότητα να περιμένεις. Δηλαδή μπορεί να σου πει ο πωλητής "περίμενε 5 μέρες". Εσύ απλά περιμένεις και αν δεν έρθει απαντάς. Το θέμα είναι να έχεις ήδη ανοίξει το case. Επίσης το case δεν μειώνει κανενός το feedback, μπορείς κανονικά να κάνεις θετικό ή αρνητικό feedback αν θες αφού κλείσει το case. Γενικά το case μην το φοβάσαι. Έχω ανοίξει case και έχω πάρει πίσω τα λεφτά μου σε πράγματα που δεν ήρθαν ποτέ. Μια άλλη φορά άνοιξα case και 2 μέρες μετά ήρθε το δέμα. Έκλεισα το case λέγοντας στον πωλητή ότι ήρθε και όλα μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες