xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Πιο γυφτια πεθαινεις!!......Χρημα και γουστο δε πανε μαζι για αλλη μια φορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πιστευω οτι κακως ασχολειστε με το θεμα. Μαγκια του που εγινε διασημος , μαγκια του που εχει φερραρι και εχει σχεδον οποια γκομενα θελει(σε λογικα πλαισια ειπαμε..) και πηρε και μια μηχανη που δεν θα παρω ποτε και την εκανε οπως γουσταρε. Καλα να ειναι να την χαιρεται. Δεν σας εκανε κατι για να τον κραζετε. ΤΙ γουστο να εχει ρε εσυ πιο μικρος και απο μενα ειναι.. Βεβαια το βλεπω καθημερινα πολλες φορες και σε μενα οτι δεν μπορω να εχω ειτε γκομενα ειτε μηχανη ειτε το οτιδηποτε το κραζω ειτε το παιζω αδιαφορος. +1 στον σνοοπ . Ποιος απο εσας δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση του? Να μπορει να εχει οτι θελει να βοηθαει τους φιλους-οικογενεια του να ξερει οτι δεν θα πεινασει ποτε να ειναι γνωστο το ονομα του σε ολο τον κοσμο? Και ολοκληρη εταιρια σοβαρη του κανει δωρο μια απο τις καλυτερες μηχανες της..Ας μην κοροιδευομαστε... Για αυτο, αυτο που θελω να πω, ειναι μια ευχη στο καλο Θεο να μας φωτισει ετσι ωστε να κοιταζει ο καθενας την παρτη του , να σταματησει να ασχολειται με τους αλλους γυρω του μηπως και παμε μπροστα. Υ Γ : καποιοι θα πειτε καλα ρε φιλε μια κουβεντα ειπαμε συζητηση να γινεται , συμφωνω απλα υπηρχε καποιος λογος να σχολιασετε την μηχανη που πηρε(και ας ηταν και η πιο τοπ-μηχανη δεν εκανε κατι κακο σε εσας αφου η ιδια η εταιρια του την τροποποιησε αυτο λεει πολλα)? Τεσπα .. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Πιστευω οτι κακως ασχολειστε με το θεμα. Μαγκια του που εγινε διασημος , μαγκια του που εχει φερραρι και εχει σχεδον οποια γκομενα θελει και πηρε και μια μηχανη που δεν θα παρω ποτε και την εκανε οπως γουσταρε. Καλα να ειναι να την χαιρεται. Δεν σας εκανε κατι για να τον κραζετε. ΤΙ γουστο να εχει ρε εσυ πιο μικρος και απο μενα ειναι.. Βεβαια το βλεπω καθημερινα πολλες φορες και σε μενα οτι δεν μπορω να εχω ειτε γκομενα ειτε μηχανη ειτε το οτιδηποτε το κραζω ειτε το παιζω αδιαφορος. +1 στον σνοοπ . Ποιος απο εσας δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση του? Να μπορει να εχει οτι θελει να βοηθαει τους φιλους-οικογενεια του να ξερει οτι δεν θα πεινασει ποτε να ειναι γνωστο το ονομα του σε ολο τον κοσμο? Ας μην κοροιδευομαστε... Για αυτο, αυτο που θελω να πω, ειναι μια ευχη στο καλο Θεο να μας φωτισει ετσι ωστε να κοιταζει ο καθενας την παρτη του , να σταματησει να ασχολειται με τους αλλους γυρω του μηπως και παμε μπροστα. Υ Γ : καποιοι θα πειτε καλα ρε φιλε μια κουβεντα ειπαμε συζητηση να γινεται , συμφωνω απλα υπηρχε καποιος λογος να σχολιασετε την μηχανη που πηρε(και ας ηταν και η πιο τοπ-μηχανη δεν εκανε κατι κακο σε εσας αφου η ιδια η εταιρια του την τροποποιησε αυτο λεει πολλα)? Τεσπα .. Οχι φιλε μου,δε θα ηθελα να ημουν στη θεση του(τους). Μια χαρα ειμαι στη θεση μου! Εχω οτι μου αρεσει,ειμαι ευχαριστημενος για καθε μερα που ζω και χαιρομαι τη ζωη μου χωρις να με βλεπει ολος ο κοσμος,χωρις να με σχολιαζουν,χωρις τα παρα πολλα αρνητικα που εχει αυτη η "θεση" οπως λες....Καλο το χρημα και η φημη αλλα δεν ερχονται μονα τους οταν εισαι εκει.Φερνουν και "παρεα" μαζι τους!.....και μη ξεχνας,απειρα τα παραδειγματα που επεσαν σε μια βραδυα κυριολεκτικα ή κατεληξαν πολυ ασχημα......Ποτε δε ζηλεψα αυτου του ειδους ζωη και ποτε δε θα ζηλεψω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Κιομως εγραψες ενα σχολιο εδω περα,ισως το πιο χαλαρο ας πουμε που αναφερεται καθαρα στην μηχανη και το γουστο του κατοχου του. Δειχνεις οτι <<ενοχληθηκες>> ελαφρως αλλιως δεν θα λεγες τπτ.. ΣΙγουρα το χρημα και η φημη φερνουν πολλα μαζι τους. Ισως να φοβασαι μια τετοια θεση και τροπο ζωης και λογικο ειναι και εγω θα το φοβομουν. Προφανως θα εχεις μια καλη δουλεια ζωη οικογενεια και τυχη στην ζωη σου και χαιρομαι για σενα. Αλλα αναφερομαι στο συνολο αρκετων νεων ατομων , που θα θελαν μια τετοια ζωη , για διαφορους λογους. Ενα απλο παραδειγμα(ελπιζω να ειναι ευστοχο..) εισαι 23 και εχεις triumph daytona 675 ας μη παμε μακρια και εγω 22 ειμαι και εχω r6 (παλιο μεν αλλα αλλη ιστορια αυτη) , αλλοι στην ηλικια μας δεν εχουν να φανε και παρακαλανε για μια θεση εργασιας για να μπορεσουν να φανε και να εχουν μια κατοικια.. Αν ησουν λοιπον στην θεση των αλλων και σου δινοταν μια τετοια ευκαιρια θα την αφηνες να φυγει ? Και να καθεσαι να παρακαλας απο εδω και απο εκει για δουλεια κτλπ . Και ποσο μαλλον αν εκανες και κατι που σου αρεσει στην προκυμενη φαση να τραγουδας, να χορευεις , να παιζεις καποιο οργανο κτλπκτλπ . Οτι και να κανεις γενικοτερα στην ζωη σου θα κριθεις αρνητικα. Το θεμα ειναι να εισαι εσυ ευχαριστημενος απο αυτο που κανεις. Ξεφυγαμε απο το θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Κιομως εγραψες ενα σχολιο εδω περα,ισως το πιο χαλαρο ας πουμε που αναφερεται καθαρα στην μηχανη και το γουστο του κατοχου του. Δειχνεις οτι <<ενοχληθηκες>> ελαφρως αλλιως δεν θα λεγες τπτ.. ΣΙγουρα το χρημα και η φημη φερνουν πολλα μαζι τους. Ισως να φοβασαι μια τετοια θεση και τροπο ζωης και λογικο ειναι και εγω θα το φοβομουν. Προφανως θα εχεις μια καλη δουλεια ζωη οικογενεια και τυχη στην ζωη σου και χαιρομαι για σενα. Αλλα αναφερομαι στο συνολο αρκετων νεων ατομων , που θα θελαν μια τετοια ζωη , για διαφορους λογους. Ενα απλο παραδειγμα(ελπιζω να ειναι ευστοχο..) εισαι 23 και εχεις triumph daytona 675 ας μη παμε μακρια και εγω 22 ειμαι και εχω r6 (παλιο μεν αλλα αλλη ιστορια αυτη) , αλλοι στην ηλικια μας δεν εχουν να φανε και παρακαλανε για μια θεση εργασιας για να μπορεσουν να φανε και να εχουν μια κατοικια.. Αν ησουν λοιπον στην θεση των αλλων και σου δινοταν μια τετοια ευκαιρια θα την αφηνες να φυγει ? Και να καθεσαι να παρακαλας απο εδω και απο εκει για δουλεια κτλπ . Και ποσο μαλλον αν εκανες και κατι που σου αρεσει στην προκυμενη φαση να τραγουδας, να χορευεις , να παιζεις καποιο οργανο κτλπκτλπ . Οτι και να κανεις γενικοτερα στην ζωη σου θα κριθεις αρνητικα. Το θεμα ειναι να εισαι εσυ ευχαριστημενος απο αυτο που κανεις. Ξεφυγαμε απο το θεμα... Οπως το ειπες....Σχολιο για τη μηχανη και τον ιδιοκτητη. Οπως θα εκανα και κανω για πολλους εδω καθως ειμαστε φορουμ μηχανης! Οπως και ειμαι ανοιχτος να σχολιασει καποιος και τις δικες μου μηχανες!Δε περιμενω ολοι να λενε μονο καλα λογια..... Τωρα για τη ζωη,θεσεις κτλπ οπως ειπες ξεφευγει το θεμα. Σωστο το παραδειγμα σου και γι αυτο στη 1η μου απαντηση εγραψα οτι χαιρομαι καθε μου μερα.Γνωριζω οτι θα μπορουσα να ημουν σε χειροτερη θεση. γι αυτο ειμαι ευγνώμων για οτι εχω και δε κοιταω παραπανω. ξερω πολλους που εχουν καλες ζωες και συνεχεια γκρινιαζουν και παραπονιουντε οτι δεν εχουν πολλα και θελουν παραπανω.....Και δε μιλαω μονο για μηχανες,αυτοκ κτλπ υλικα.......Τεσπα,ξεφευγει πολυ. Και 2 δικιο εχουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μωρε ας την ειχα εγω και ας ηταν και "Αστυνομος Σαΐνης Edition" Εμπρος καλη μου Agustaaaaaa!!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2013 από τον Iraklis Krhth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Πιστευω οτι κακως ασχολειστε με το θεμα. Γιατί; Μαγκια του που εγινε διασημος , μαγκια του που εχει φερραρι και εχει σχεδον οποια γκομενα θελει(σε λογικα πλαισια ειπαμε..) και πηρε και μια μηχανη που δεν θα παρω ποτε Δεν είπε κάποιος κάτι γι'αυτό και την εκανε οπως γουσταρε.Ακριβώς εδώ αρχίζουν τα ΒλαχοΚΙΤΣ Καλα να ειναι να την χαιρεται. Σωστός Δεν σας εκανε κατι για να τον κραζετε. Όταν βλέπεις τους κάγκουρες με τα φώτα στα πιστιλιστίρια δεν τους κράζεις; Με χαμηλομένα ΤΟΥΤΟΥ και τσίτα την μουσική μπροστά από την καφετέρια; Εμένα με χαλάει η εικόνα! ΤΙ γουστο να εχει ρε εσυ πιο μικρος και απο μενα ειναι.. το γούστο δεν έχει ηλικία η εμπειρία έχει... Βεβαια το βλεπω καθημερινα πολλες φορες και σε μενα οτι δεν μπορω να εχω ειτε γκομενα ειτε μηχανη ειτε το οτιδηποτε το κραζω ειτε το παιζω αδιαφορος. +1 στον σνοοπ . Ανθρώπινο ως ένα σημείο Ποιος απο εσας δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση του? Εγώ θα συμφωνήσω με τα επιχειρήματα του Xrilek Να μπορει να εχει οτι θελει να βοηθαει τους φιλους-οικογενεια του να ξερει οτι δεν θα πεινασει ποτε να ειναι γνωστο το ονομα του σε ολο τον κοσμο? Και ολοκληρη εταιρια σοβαρη του κανει δωρο μια απο τις καλυτερες μηχανες της..Ας μην κοροιδευομαστε... Σωστός και εδώ συμφωνούμε Για αυτο, αυτο που θελω να πω, ειναι μια ευχη στο καλο Θεο να μας φωτισει ετσι ωστε να κοιταζει ο καθενας την παρτη του , να σταματησει να ασχολειται με τους αλλους γυρω του μηπως και παμε μπροστα. Δεν γίνετε να μην σε απασχολεί ο περίγυρος σου, είναι ανθρώπινο και αυτό. Μπορέις όμως να είσαι πιο θετικός και να κοιτάς την δουλειά σου...οπότε εν μέρει συμφωνούμε και εδώ Υ Γ : καποιοι θα πειτε καλα ρε φιλε μια κουβεντα ειπαμε συζητηση να γινεται , συμφωνω απλα υπηρχε καποιος λογος να σχολιασετε την μηχανη που πηρε(και ας ηταν και η πιο τοπ-μηχανη δεν εκανε κατι κακο σε εσας αφου η ιδια η εταιρια του την τροποποιησε αυτο λεει πολλα)? Τεσπα .. Νομίζω ότι πέρα από 1-2 όλοι σχολίασαν το κιτς του θέματος (κατά γενική ομολογία) και όχι κάτι άλλο... Θέλω επίσης να προσθέσω ότι το θέμα είναι κλεμμένο από ξένο φόρουμ (ιδιοκτήτες Αγκούστα) που και εκεί τον έκραξαν για το γούστο του ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Για να μην νομίζουμε ότι μόνο εμείς (Έλληνες) κράζουμε τα κακώς κείμενα που βλέπουμε γύρω μας! Δεν πρέπει να εκφράζουμε εμπαθεία αλλά μπορούμε να εκφέρουμε-γράφουμε την γνώμη μας και είναι δικαίωμα μας. Άλλλωστε όποιος κρίνει-Κρίνεται... @ΑνδρέαΦ2: Φιλικα τα σχόλια μου, απλά ένιωσα την ανάγκη να σημειώσω κάποια πράματα στα γραφόμενα σου γιατί το θέμα "ξεκίνησε" από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οι ξενοι ας κανουν οτι θελουν.. Με τον τροπο ζωης που εχουν δεν κανουν και τιποτα αλλο.. Δεκτη η γνωμη του καθενος! Μην σε απασχολει δεν παρεξηγω ευκολα διμ! :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Ανδρέαςφ2: Κάνουμε χαβαλέ και όχι κατινιά...σχολιάζουμε κάτι που ΔΕΝ αρέσει, είτε είναι επιλογή της εταιρίας, είτε του αναβάτη της... Όντως κάποιοι το παρατράβηξαν το σχοινί με δηλώσεις άκυρες αλλά εντάξει αυτά έχουν τα φόρα... απλά πατάς κάποια κουμπια σε ένα πληκτρολογιο χωρίς συνέπειες τις περισσότερες φορές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες