Jump to content
Sign in to follow this  
foibos86

c50 ή φτηνό καινούργιο 110 ??

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Ο αδερφός μου είχε ένα c50 του 80κάτι. Δυστυχώς μετά από τρακάρισμα πήρε ο σκελετός και πάει καλιά του. Η ασφαλιστική μας δίνει 500 ευρώ. Έχει δίπλωμα μόνο για 50άρι αν και είναι 30 χρονών. Το χρειάζεται για δουλειές μέσα στην αθήνα, μάξιμουμ 20 χλμ την μέρα και όχι πάνω από 60-70 την εβδομάδα.

Τα ερώτηματα μου είναι τα εξής:

α) αξίζει να πάει σε φτηνό καινούργιο παπί 100-125 cc (daytona, kymco) με κόστος 1200 συν 250 το δίπλωμα= 1500 (συν την παραπάνω κατανάλωση συν ασφάλειες σηματα κτλ) περίπου ή να πάρει πάλι ένα ίδιο 72cc με 500 ευρώ για το οποίο θα έχει και αρκετά ανταλλακτικά απο το παλιό (καινούργια λάστιχα και αμορτισέρ και καλούτσικο κινητήρα)

Το ρωτάω και από άποψη ασφάλειας, φρένα αμορτισέρ κτλ. Προφανώς είναι καλύτερα τα καινούρια αλλά τα 1000ευρώ διαφορά είναι σημαντικά ειδικά αυτήν την εποχή και ναι μεν μπορούμε να τα μαζέψουμε αλλά με πολύ κόπο και θα μας λείψουν από αλλού.

β) σε περίπτωση που το αποφασίσει και πάει σε κάτι καινούριο τι προτείνετε? Έχω δει τα kymco visa r110 και το daytona nova 100 με τιμή και τα δύο περίπου 1150.

γ)Σαν μάρκες τι λένε? Προφανώς δεν έχουν την αξιοπίστια των honda, yamaha κτλ αλλά αντέχουν?

δ) Καταναλώση τί έχουν? Μήπως ξέρετε και για το c50 ?

ε)Το κόστος των σέρβις σε σχέση με το c50?

Θέμα ομορφιάς και στιλ δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ξεχνα καλυτερα το C50 ειναι ενα απαρχαιομενο μηχανακι με οτι συνεπαγετε ......χιλιες φορες καλυτερα τα καινουργια .το daytona εχει αποδειχτη αρκετα καλο παπι και αξιοπιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με το οτι ειναι παλιο!αλλα για κατσε να σκεφτω ποσους πιτσιρικαδες με νικελωμενα c50 εχω δει!

τωρα με οποιο sprinter και να το συγκρινεις δεν εχει κατι το νεανικο αλλα σε αξιοπιστια δν το τρωει κανενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι πιτσιρικαδες έχουν όρεξη κ ασχολούνται με αυτα όλη τ ώρα κ όλο τ χαρτζιλίκι τουs εκεί το δίνουν για αυτό τ βλέπεις πολλά στ πένα κτλ αν την έχει ο αδελφός τότε c50 με κλειστα μάτια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξίζει μονο αν μπει πιρουνι με μπουκάλες και δισκοφρενο ..αλλα σιγά καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμένο crypton 110 , ο πατερας μου (το βοδι) σκοτωσε το crypton που ειχαμε μοντ 2003 με 38,000 χλμ στην πένα 400 ευρώ ... ..στην πενα σου λεω. ..ακόμα και στις ζαντες και στην εξάτμηση αλοιφή για γιάλυσμα έβαζα οταν το ειχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τοσα χρονια το οδηγαω δν εχω δει τα τρομερα προβληματα!φρενα εχει καλα(σε στυλ ταμπουρι παντα)δεν μπορω να τα συγκρινω με δισκοφρενα νταξει και φυσικα ειναι ανωτερα!εγω μπουκαλες εχω καινουριες ολα και απο οδικη συμπεριφορα δεν εχω κατι το ιδιαιτερο!παντως οσο πιο καινουρια μηχανακια τοσο πιο ψαγμενα σε εμφανιση κλπ

σε κινητηρα ομως οπως το c50 μπορω να σκεφτω 1-2 καλα φτιαγμενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα