Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Είναι σοβαρά τα διλήμματα Κωστή...κάθομαι και το γυρνάω στο μυαλό όλη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 είναι πολύ δελεαστική η όλη κατάσταση και με έχει προβληματίσει πολύ, αλλά η λογική λέει να κάνω υπομονή να οργανωθώ σωστότερα!!! ευχαριστώ πάντως που το σκέφτεστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Είναι σοβαρά τα διλήμματα Κωστή...κάθομαι και το γυρνάω στο μυαλό όλη μέρα. Mια βολτα χωρις μπεμπε,ειναι φαγητο χωρις αλατι,γυναικα χωρις πιασιματα,glx χωρις sebring κλπ.... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΠΡΟΣΟΧΗ!!! είδηση της τελευταίας στιγμής!! με ειδοποιούν απο το κοντρόλ.........οτι Εξάδελφος και Tink ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι!!! δεν δουλεύει τελικώς!!!! ουιιιιιιιιιιιιιιιι οπότε με κόβω να βάζω 5-6 μπουφάν το ένα πάνω στο άλλο να φτάσω στη σκληρότητα του κανονικού..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον Tinkerbell 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Καλά να περάσετε παπόβιοι κ μη, κρίμα που δε θα μπορέσω, Προσοχή στους κάφρους της υπαίθρου, βγάλτε καμιά φωτο και οι εντυπώσεις σε επόμενο Λυκαβηττό. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Πετράν περιμένω επιβαιβέωση οτι θα σε πάρω μαζί μου αυριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 1)N1kolaς 2)Konangera 3)JimKarvo <- Δεν είναι σίγουρο... 4)ax_ena_honda 5)taksidiara_psyxh 6)Technician J <--- Αν φτιαξω το προβλημα σημερα το βραδυ.. Χλωμο βεβαια... 7)Kostastsiou κατά 80% 8)Tinkerbell αν δεήσει ο...ΕΔΕΗΣΕ! μουαχαχαχχαχαχα 9)Ξάδερφος 10)Giwtoukavr (proccesing) 11)Μασίφαρος ο 3ος 13)PanagosGR 14)Ίκαρος 15) Wolfering 16) Optimus Prime + Optimus Crypton 17) giwrgos291+μελιτα+ σαββαs 18)isis 19) iconan + Petrosbk συνεπιβάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Ου λαλά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Εγώ αν δεν έχει φαΐ δεν έρχομαι +φωνωωωωω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Μήπως μπορεί κάποιος να βάλει έναν χάρτη για το πως και που θα πάμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 και γω μέσα λοιπόν. οι λόγοι θα εξηγηθούν αύριο :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 +φωνωωωωω!!! άσε μας κουκλίτσα μου εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε.......πρέπει να βρούμε κάποιον να σε "φορτωθεί"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 :waycon1: :waycon1: :waycon1: :waycon1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) παίδες να με συγχωρνάτε δηλαδής αλλά μπορεί κάποιος να επαναφέρει τα σημεία συνάντησης γιατί δεν τα βρίσκω???? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον Tinkerbell Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Ελα παρε την γρια και ελατε μωρε,ολο σκεφτεσαι σκεφτεσαι,θ το καψεις στο τελος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Μήπως μπορεί κάποιος να βάλει έναν χάρτη για το πως και που θα πάμε; απ οτι έχω καταλάβει, μια πιθανή διαδρομή είναι αυτή https://maps.google....sp=4&sz=11&z=11 μια αυτή https://maps.google....ia=3,4,7,9&z=10 και μια αυτη https://maps.google....&t=h&mra=mr&z=8 και εγώ άκρη δεν εχω βγάλει! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Την ξερω εγω την διαδρομη. Οποιο γατακι καταφερει ν με ακολουθησει δεν θα χαθει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Την ξερω εγω την διαδρομη. Οποιο γατακι καταφερει ν με ακολουθησει δεν θα χαθει.. Γεράσιμε βάλε χάρτη για το πως και που θα πάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παιδια ποια ειναι τα σημεια συναντησης και η ωρα?? Επισης θα γινουν τελικα 2 γκρουπ οπως ειχα διαβασει στην αρχη η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 καλέ θα μου πείτε τα σημεία εκκίνησης ή να τσιρίξω???? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Θα προσπαθησω να το φτιαξω,αλλα με μια εικονα εχουμε. 1-Συναντηση 10:45 απο το παρκιν 500μ πριν τα διοδια Ελευσινας. 2-Απο την παλαια εθνικη παμε προς Μεγαρα παιρνοντας απο Λουτροπυργο. 3-Περναμε σχεδον εξωτερικα των Μεγαρων και κατηφοριζουμε προς Αλεποχωρι. 4-Κανουμε δεξια με κατευθυνση προς Ψαθα για καφεδακι. 5-Αποφασιζουμε αν θα ανεβουμε απευθειας προς Βιλια η αν θα παμε απο Πορτο Γερμενο. 6-Βιλια,βολτα φωτογραφιες αναμνηστικα κλπ. 7-Επιστροφη απο Μανδρα. 8-Χαιρετισμος,αποφωνηση,φιλιουνται αγκαλιαζονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Πατήσαμε 20 σελίδες SPAM πλέων είμαστε επίσημα ΟΚ για να ξεκινήσουμε την βόλτα ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 καλέ θα μου πείτε τα σημεία εκκίνησης ή να τσιρίξω???? :P 10:45 500μ πριν τα διοδια Ελευσινας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες