Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 περαστικά λευτερη... καλά 9 σελίδες post και το ida τώρα..... και έχασα την εκδρομή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 περαστικά λευτερη... καλά 9 σελίδες post και το ida τώρα..... και έχασα την εκδρομή... και να σου πω την αληθεια ελειψες στην παρεα αλλη απουσια δεν δικαιουσαι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 καλα το πως γυρισα πισω μονο η καρδουλα μου το ξερει :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 καλα το πως γυρισα πισω μονο η καρδουλα μου το ξερει :( γιατι ?? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 γιατι ρε απατεωνα εκατσα για την παρτη σου και μονο παραπάνω και νυχτωσε και δεν μπορουσα να δω την τυφλα μου με την φιμε ασε και το αλλο που ειπες οτι θα με εδινες κρανος και με εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 γιατι ρε απατεωνα εκατσα για την παρτη σου και μονο παραπάνω και νυχτωσε και δεν μπορουσα να δω την τυφλα μου με την φιμε ασε και το αλλο που ειπες οτι θα με εδινες κρανος και με εγραψες ΑΑΑΑ !!!!γιαυτο !!!! λες και οταν ηταν μερα εβλεπες καλα ρε γιατι δεν μου το θυμισες για το κρανος !!!?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2006 Περαστικα στον πατερα σου Λευτερη! Πολυ γκαντεμια τελευταια ρε γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες