xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 γελασα με την καρδια μου το δωρο μου σε ολες της ερωτευμενες να προσεχετε τι ζητατε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Ο τύπος είναι ωραίος, πολύ τον παω ! Όταν το μοτέρ στροφάρει πιο χαμηλά ακούγεται ενα σφύριγμα κατα κάποιον τρόπο και νόμιζα στην αρχή πως ήταν η άλλη δίπλα και κάνει σαν σπασμένο ρουλεμάν στίς 950.000 στροφές... Χαλάρωσε και απολαυσέ το που λένε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 όλα τα λεφτά ο μάστορας.....ατάραχος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 σκεψου τωρα να την βαλεις πισω στο μηχανακι...το πολυ δυο στροφες πριν την σαβουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Ζητησε διαζυγιο μετα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαχαχαχαχ.. Απίστευτος !!! Έχει πάθει ζημιά η γυναίκα του!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 από τον ΜπάμπηςXT660X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Θα του είπε τίποτε του στυλ... Εγώ ξεπατώνομαι στο σπίτι όλη μέρα με τις δουλειές και εσύ είσαι καθιστός πίσω απο το τιμόνι και σαν να μην εφτανε αυτό, όταν γυρνάς σπίτι δεν κάνεις τίποτε!!!!!!!!..... Και την πήγε μια βόλτα πίσω απο το "γραφείο" του... lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Καλά,σιγά μην του ξανακάτσει... Αυτός πάντως να της χαιδεύει και το πόδι ατάραχος κι αυτή να έχει κλάσει μέντες και γαμώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 αχαχαχαχαχαχαχαχα πεθαίνωωωωω τι τράβηξε η καψερή :help: πωπω έχει να πέσει παντόφλα σπίτι μετά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω την ηθελα αυτην εδω πανω, να δω τι θα εκανε! χαχαχα ο ρε γελια! παντως εγω ρε παιδια και στα 2 οχι θα πηγενα, και λεφτα θα έδινα ανετα! ΥΓ: αυτος ο τυχερος, εκτος απο βλακας ετσι οπως κανει, ειναι και εντελος αμπαλος ο μαμολα, του κανει νοημα με το κεφαλι να γερνει προς τις στροφες, γιατι καθετε σαν αγγουρι! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Χαχαχα...Ειδικά στο 3:00 που χτυπιέται κ παρακάτω που απλώνει χέρια πάνω του κ μετά το ξανασκέφτεται κ τα μαζεύει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες