ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Καλησπέρα, Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για ακόμη μια φορά Ότι γράφει κι ο τίτλος του θέματος. Οι συνδέσεις της τελεόρασης είναι αυτές: http://img209.images...03022013036.jpg H κάρτα γραφικών μου(NVIDIA GeForce 8500 GT) έχει εξόδους DVI και VGA. Τι καλώδιο πρέπει να αγοράσω; -Αν υπάρχει τέτοιο κι είναι σχετικά οικονομικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 πολύ αραβία ρε παιδάκι μου..... ρε βοηθάτε τον άνθρωπα κανας που ξέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Allahu Akbar !!! Θέλεις έναν αντάπτορα από VGA σε S-Video για να πάει η εικόνα στην TV. Αν θα στείλεις και τον ήχο στην TV τότε θες καλώδια που καταλήγουν σε 2 RCA αρσενικά και ανάλογα τι εξόδους ήχου έχει ο υπολογιστής (stereo jack συνήθως) για να φύγει ο ήχος από εκεί. Χρηστάκη αν σου φαίνονται κινέζικα (γιατί αραβικά ξέρεις) στείλε μου σε ΡΜ το τηλέφωνο σου να σε πάρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ευχαριστώ πολύ Γιώργη. Έχεις pm.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες