Jump to content
Ladau

ΣΤΡΟΦΕΣ!!!

Recommended Posts

Εχει τέτοια φουρκετίδια και εδώ......... Στην ανάβαση για το χιονοδρομικό του Ολύμπου από την Ολυμπιάδα και πάνω.... 43 τον αριθμό εαν θυμάμε καλά....ΑΠό τα 500μ στα 1750.... Και με καλή άσφαλτο....Αλλά για να πας εκεί πρέπει να ανέβεις την Λεπτοκαυρά που είπε ο Ζογζζζ νωρίτερα (που είναι και αυτές κανα σαραντάρι). Αρα μέχρι νάχεις φτάσει εκεί θάχεις ξενερώσει :uglystupid2:

Τρελό κομμάτι εκείνο!!! Το έχω κάνει κατάβαση! Κατεβαίνεις και έχεις θέα όλο το Αιγαίο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτες της στροφουλες τις εχω δει και εγω... Δεν τις κατεβηκαμε ομως . Ωραια ηταν εκει πανω :_thumbsup:

Γιατί ήταν;

Αν δεν τις κατέβηκες, είσαι ακόμα εκεί, μιας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος. :D

Εκει ημουν. Οριστε. Δεν θυμαμαι να τις κατεβηκαμε παντως ουτε να τις ανεβηκαμε :_zeppelin:

dscn1252s.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φώτο όπως την έβαλες είναι τραβηγμένη από τον δρόμο από Αρίστη προς Βίκο. Πιθανόν λοιπόν να μην πήγες καν στο Πάπιγκο. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φώτο όπως την έβαλες είναι τραβηγμένη από τον δρόμο από Αρίστη προς Βίκο. Πιθανόν λοιπόν να μην πήγες καν στο Πάπιγκο. :D

+1 ακριβώς αυτό θα έγραφα και εγώ.

Δείτε και google maps, έχει και αρκετές φωτογραφίες

btw, ούτε εγώ θυμάμαι κανένα εκκλησάκι σε αυτόν τον δρόμο από Αρίστη προς Πάπιγκο. Το ποτάμι (βοιδομάτης) μετά την Αρίστη είναι τα ποιό κρύα νερά που έχω πέσει και ... δεν πρόκειται να το ξανακάνω :uglystupid2: μεγάλωσα και ... γέρασα κομμάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα