D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2005 Παιδες,παω Βουλγαρια για δουλεια απο τις 9 Μαιου,οποτε δεν ξερω ποσο συχνες θα ειναι οι επισκεψεις μου εδω !! Θα προσπαθησω για το καλυτερο Ολα αυτα φυσικα εφ'οσον παω και ειναι καλα και μεινω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2005 θα πας για μόνιμα δηλαδή??!?! καλά να περάσεις για όσο και να πας και να μας γράφεις :) δε μπορεί να μην έχουν net στη βουγλαρία! μπορεί να ναι πάλι από τον πΟΤΕ ή καμιά θυγατρική του, αλλά όλο και κάτι θα χουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2005 θα παω και θα κατσω αν ειναι καλα ολη τη σεζον,μεχρι Σεπτεμβριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2005 δλδ δεν σε προλαβαινουμε Πατρα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2005 Θα κατεβω και καποιες στιγμες..αλλα γενικοτερα,μεχρι την αλλη Κυριακη θα ειμαι εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2005 Δεν πιστευω να παρεις τη μηχανη πανω !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2005 τσου τσου τσου...την θελω δικη μου..... αν την παρω θα μου την παρουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2005 τσου τσου τσου...την θελω δικη μου..... αν την παρω θα μου την παρουν <{POST_SNAPBACK}> hehe, les... kala na pareaseis pantos filos! kai na mas episkeptesai pou kai pou! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες