Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Το να εγγραφεί κάποιος στο forum, απλό και κατανοητό - υπάρχουν ακόμα και οδηγίες χρήσεως. Το να συνδεθεί ή να αποσυνδεθεί, επίσης απλό - κλικ επάνω αριστερά. Η ερώτηση : Πως διαγράφεται κάποιος από το forum ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Kanei tetoies erwthseis mallon......xaxaxa :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 στειλε ενα ΠΜ σε εναν administrator να σε σβήσει... αν και συνήθως ΔΕΝ σβήνονται τα μελη...απλά σταματας να κανεις posts... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 φίλε όντως μάλλον δε γίνεται να διαγραφεί ένα μέλος μόνο του. 'Οπως είπε και ο themata, μπορεί να ενημερώσει έναν admin, αν και συνήθως απλώς κόβονται τα posts. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Θελεις να διαγραφεις απο το συγκεκριμενο forum ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ώπα παιδιά, μια ερώτηση έκανα, για να μου φύγει μια απορία, και βλέποντας τι ακολούθησε, εξηγούμαι: Δεν έχω τίποτε με το mybike.gr, γράφτηκα από τους πρώτους, όσο μπορώ συμμετέχω και θέλω να το βλέπω να μεγαλώνει. Άρα δεν έχω σκοπό να φύγω, εκτός κι αν γίνει κάτι πολύ χοντρό, με πετάξουν έξω οι admins κλπ κλπ, ότι δηλαδή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Έλα όμως που γράφτηκα με ένα ψευδώνυμο, επιλογή της στιγμής. Είμαι γραμμένος και σε άλλα μοτοσυκλετιστικά forum, με ένα nick name που με χαρακτηρίζει απόλυτα. Η πρώτη σκέψη ήταν να στείλω ένα pm στον υπεύθυνο, ζητώντας αλλαγή. Μετά λέω, ας μην ταλαιπωρώ τα παιδιά, σίγουρα έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Θα ξαναγραφώ στο mybike, με το δικό μου nick name, (θα φανεί κι ένα μέλος παραπάνω) και σιγά σιγά ο marev θα πέσει στην αφάνεια. Καλού κακού όμως, ας ρωτήσω, για να μου φύγει και η απορία, όπως είπα στην αρχή . Λοιπόν, ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ O Marev αδρανοιποιείται και σστη θέση του έρχεται . . . . . . . . . . . . . . . Δεν ακούω τα τύμπανα καλά . . . . . . . . . . ο γνωστός και μη εξαιρετέος . . . . . . . . . . Σας ζάλισα ; . . . . . Ο Άσωτος (προσπάθησα να ξεφύγω από τις ασωτείες αλλά δεν ... ) Ευχαριστώ για την υπομονή σας, τα λέμε το βράδυ πάλι. ΥΓ. Για κον Ladau : Για ιδιαίτερη επεξήγηση και κάποιες λεπτομέρειες, κερνάω μπύρες στο γνωστό στέκι , όποτε ανέβεις Θεσ/νίκη. Θελεις να διαγραφεις απο το συγκεκριμενο forum ? <{POST_SNAPBACK}> Κύριε, κύριε τα άλλα παιδάκια δεν με παίζουν. Θελω να πάω στη μαμά μου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2005 από τον Marev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 α να χαθείς... με τρόμαξες... δε σου κρύβω οτι στεναχωρήθηκα (είδα και των αύξοντα αριθμό των bikes στο myBike να μειώνεται κατά 1 και λέω ωπ... γιατί τόση μανία να φύγει και να μην αφήσει και τίποτα πίσω του?! τι σκατά κάναμε τόσο λάθος?!) εμπάσ' περιπτώσ', όλα καλά, ηρέμησα :) α και πού' σαι... αλλαγή nickname είναι 4 clicks μετρημένα... και γενικά για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε να πάρει, οπότε ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ την επόμενη φορά, ενόχλα! PS. Οι Admins δεν πετάνε έξω κανέναν με το "έτσι θέλω"... βασιζόμαστε στην ευθιξία του καθενός, όταν πλέον δεν τον σηκώνει το κλίμα, να πεταχτεί μόνος του έξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 όλο Ασωτίες είσαι ρε Marev!!! σημ. Ωραία παρουσίαση για το νεο nick... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Γνωστο στεκι ? Ποιο που? Ψηνομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Α να χαθείς παλιοκρυψίνε Άσωτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2005 Α να χαθείς παλιοκρυψίνε Άσωτε! <{POST_SNAPBACK}> Yes Madam......... Γνωστο στεκι ? Ποιο που? Ψηνομαι... <{POST_SNAPBACK}> Ladau, ανέβα Θεσ/νίκη, τώρα που έχει και καλό καιρό, . . . . . . . . . .Και δεν έχω και πολλή δουλειά . . . . . . και οι φοιτήτριες δεν έχουν διάβασμα . . . . .. . . . :vv: Θα περάσουμε καλά σου λέω.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2005 einai panaplo delete from users where username ='vasilis'; px apla prepei na exeis access sth mysql tou mixanimatos :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archive 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Αλλάζεις το e-mail στο προφίλ σου,βάζοντας ένας ψεύτικο. Επειδή δεν έχεις πρόσβαση στο ψεύτικο,δε μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο nick. Αλλά διαγραφή δε μπορείς να κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες