TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 παιδια καλησπερα . μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τα 3 πλαστικα καπακια που μπαινουν πανω στην ποδια στο honda c50; ευχαριστω προκταβολικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Στο κοντινότερο μαγαζί με ιμιτασιόν. Αλλιώς κάνε το σταυρό σου και τράβα στη χόντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 υπαρχουν αυτα τα πλαστικα σε ολα τα μαγαζια με ανταλλακτικα ? αμα παω στην honda ποσο περιπου θα μου στοιχισει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Υπάρχουν και μέσω Ίντερνετ τα γνήσια ολοκαίνουργια ή μεταχειρισμένα ανάλογα που θα ψάξεις Εδώ επέλεξε το μοντέλο που θες,και κοίτα στα διαγράμματα για τα πλαστικά που ψάχνεις.Τιμή λέει απο κάτω: http://www.cmsnl.com/honda-c50_model108/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 το σαιτ αυτο ειναι αξιοπιστο ? τα προιοντα που εχει ειναι γνισια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν το έχω χρησιμοποιήσει,αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ψωνίζουν απο εκεί και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.Μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου βέβαια,πατα στο google να βρεις γνωμες χρηστών του site.Τα προιόντα του είναι γνήσια,νομίζω οτι δεν είναι γνήσιο,το γράφει Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2013 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 κοιταξα στο σαιτ αλλα δεν καταλαβα αν τα προιοντα που κοιταγα ειναι γνησια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στην αρχική σελίδα αναφέρει: In our live web shop you'll find Honda parts fiches and catalogues showing both genuine Honda spare parts (O.E.M.) and after market replacement spare parts for classic and modern models. CMS keeps a massive stock of discontinued and obsolete genuine Honda spare parts. Αν και είμαι κατα 90% σίγουρος πως είναι γνήσια,για να μην σε πάρω στο λαιμό μου χωρίς να ξέρω,σου προτείνω να μπεις σε διπλανό forum (moto.gr) και να κάνεις μια ερώτηση...οι ανακατασκευαστές του forum έχουν ξαναγοράσει στο παρελθόν,και θα σου πούν σίγουρα.Ή,γιατί να μην ανοίξεις και ένα θέμα εδώ αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις απο εκεί... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2013 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 οκ ευχαριστω μια τελευταια ερωτηση . μηπωσ ξερεις πως μπορω να μαθω ποιο μοντελο ειναι το χοντα μου γιατι δεν ειμαι 100 % σιγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Να κοιτάξεις τον αριθμό πλαισίου,να τον δώσεις στην αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 με πιον τροπο μπορω να επικοινωνησω με την αντιπροσωπεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Να πας στην επισημη αντιπροσωπεία Honda της περιοχής σου,έχοντας γραμμένο τον αριθμό πλαισίου.Μπες,πες τους μια καλημέρα,και πες θέλω να μάθω μοντέλο και χρονολογία της μηχανής μου.Θα σου πουν,φερτε τον κωδικο να τον βαλουμε στο συστημα,θα τον βαλουν,και θα σου πουν μοντέλο και έτος κατασκευής. Αν δεν έχεις πρόσβαση σε αντιπροσωπεία,στείλε με την φόρμα επικοινωνίας αυτό που θές Δες εδώ: http://www.honda-motorcycles.gr/inner.cfm?menu_id=0&contact=1 Το πολύ πολύ,μαθε το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας και κανε ένα τηλεφώνημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 οκ σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες