Jump to content
TOM_VITO

πλαστικα ποδιας για honda c50

Recommended Posts

παιδια καλησπερα .

μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τα 3 πλαστικα καπακια που μπαινουν πανω στην ποδια στο honda c50;

ευχαριστω προκταβολικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο κοντινότερο μαγαζί με ιμιτασιόν.

Αλλιώς κάνε το σταυρό σου και τράβα στη χόντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν αυτα τα πλαστικα σε ολα τα μαγαζια με ανταλλακτικα ?

αμα παω στην honda ποσο περιπου θα μου στοιχισει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν και μέσω Ίντερνετ τα γνήσια ολοκαίνουργια ή μεταχειρισμένα ανάλογα που θα ψάξεις

Εδώ επέλεξε το μοντέλο που θες,και κοίτα στα διαγράμματα για τα πλαστικά που ψάχνεις.Τιμή λέει απο κάτω:

http://www.cmsnl.com/honda-c50_model108/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει,αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ψωνίζουν απο εκεί και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.Μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου βέβαια,πατα στο google να βρεις γνωμες χρηστών του site.Τα προιόντα του είναι γνήσια,νομίζω οτι δεν είναι γνήσιο,το γράφει

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχική σελίδα αναφέρει: In our live web shop you'll find Honda parts fiches and catalogues showing both genuine Honda spare parts (O.E.M.) and after market replacement spare parts for classic and modern models. CMS keeps a massive stock of discontinued and obsolete genuine Honda spare parts.

Αν και είμαι κατα 90% σίγουρος πως είναι γνήσια,για να μην σε πάρω στο λαιμό μου χωρίς να ξέρω,σου προτείνω να μπεις σε διπλανό forum (moto.gr) και να κάνεις μια ερώτηση...οι ανακατασκευαστές του forum έχουν ξαναγοράσει στο παρελθόν,και θα σου πούν σίγουρα.Ή,γιατί να μην ανοίξεις και ένα θέμα εδώ αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις απο εκεί...

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ευχαριστω μια τελευταια ερωτηση .

μηπωσ ξερεις πως μπορω να μαθω ποιο μοντελο ειναι το χοντα μου γιατι δεν ειμαι 100 % σιγουρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κοιτάξεις τον αριθμό πλαισίου,να τον δώσεις στην αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας στην επισημη αντιπροσωπεία Honda της περιοχής σου,έχοντας γραμμένο τον αριθμό πλαισίου.Μπες,πες τους μια καλημέρα,και πες θέλω να μάθω μοντέλο και χρονολογία της μηχανής μου.Θα σου πουν,φερτε τον κωδικο να τον βαλουμε στο συστημα,θα τον βαλουν,και θα σου πουν μοντέλο και έτος κατασκευής.

Αν δεν έχεις πρόσβαση σε αντιπροσωπεία,στείλε με την φόρμα επικοινωνίας αυτό που θές

Δες εδώ: http://www.honda-motorcycles.gr/inner.cfm?menu_id=0&contact=1

Το πολύ πολύ,μαθε το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας και κανε ένα τηλεφώνημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα