zeedoxx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Ρε παιδια ξερω θα ακουστει λιγο κουφη η ερωτηση αλλα εχω ενα c50 και εχω ψιλο μπερδευτει!Το μιχανακι δν ειναι αυτο με το ξεχωριστο ντεποζιτο γιάυτο υπεθεσα πως θα ειναι το 12v(αυτο που γινεται και glx) αλλα η μπαταρια μου ειναι 6v!Τελικα τι τρεχει γτ του εβαλα ενα καινουριο ανορθωτη 12v και τα φωτα δεν ανάβουν !! Ευχαριστώ! Υ.Γ το μηχανακι ειναι 72cc (αν βοηθαει πουθενα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Πως ξεχωριζω αν ειναι 12v η 6v? ΜΕ ΒΟΛΤΟΜΕΤΡΟ Sorry για το trolling....δεν κρατηθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeedoxx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 ναι νταξ κανας αλλος τροπος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 προφανώς με 6βολτη μπαταρία 12άρης ανορθωτής δε πρόκειται να ανάψει :) η μπαταρία ήταν ήδη επάνω ή εσύ την άλλαξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Η εξαβολτη μπαταρία έχει τρία στοιχεία ( ταπες ) ενώ η δωδεκαβολτη έξι ... Η αλλιώς βγάλει μια λαμπα να δεις ποσά βόλτ ειναι ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeedoxx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 ναι παιδια ευχαριστω με 3 ταπες ειναι δεν ξερω αν εχε αλλαχτει !Δηλαδη αν βαλω τον 6v ανορθωτη θα αναψουν οι λαμπες?αα και τοσο καιρο πριν χαλασει ο παλιος ανορθωτης οι λαμπες ηταν 12v και αναβαν ~!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 βγάλε μια λαμπίτσα και δες...αλλά για να μην την έχεις πειράξει κατά 99% 6βολτο θα είναι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeedoxx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) ναι εχω βγαλει αρκετες 12v ειναι! Τρελες του πατερα μου (προιν κατοχος) :P Ο καινουριος ανορθωτης εντομεταξυ δεν χωραγε πολυ καλα επρεπε να λυγισουν λιγο τα σιδερακια! Απο κει καταλαβα οτι κατι τρεχει! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον zeedoxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Αριθμο πλαισιου και στην Αντιπροσωπεια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες