pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Καλησπέρα σε όλους τους μουσικούς/μηχανόβιους και μη! Μήπως γνωρίζεται κανένα καλό (freeware) simulator ενισχυτή για κιθάρα; Π.χ. Να έχει να διαλέγει σε distortion, clean, acoustic και κάποια εφέ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Το Amplitube είναι πολύ καλό, αλλά δεν είναι freeware. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Και τα 2 υπαρχουν τζαμπα στα μαγαζακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Το Guitar Rig 4 το βρήκα αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. (δεν έχω αντάπτορα) Το Amplitude κατεβαίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Οταν ξεκινησα μαθηματα πριν μερικα χρονια(και τα παρατησα...) εκανα εξασκηση με το πρωτο και για ανταπτορα πηρα αυτο. Συνοδευεται απο εξτρα προγραμμα για να κανεις επαγγελματικη ηχογραφηση. http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4763 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Οταν ξεκινησα μαθηματα πριν μερικα χρονια(και τα παρατησα...) εκανα εξασκηση με το πρωτο και για ανταπτορα πηρα αυτο. Συνοδευεται απο εξτρα προγραμμα για να κανεις επαγγελματικη ηχογραφηση. http://www.musicoram...roducts_id=4763 Καλό φαίνεται ! Θα το κοιτάξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 για τί σκοπο το θες ακριβώς??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 για τί σκοπο το θες ακριβώς??? Σαν φθηνή λύση για να μην πάρω ενισχυτή και καμιά ηχογράφηση. (Έτυχε να τον πουλίσω για ήταν να την ανταλλάξω με ακουστική αλλά το μετάνιωσα..... :S ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 δεν κοιτάς να πάρεις ενα μικρό λαμπάτο?????θα σου χρησιμεύσει και για μετα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Αν θελεις πουλαω εγω τον δικο μου παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Αν θελεις πουλαω εγω τον δικο μου παντως! Ακόμα δεν..................!!! Οικονομικά χάλιαααα!!! χαχαχαχαχα! Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 δεν μου άρεσε ποτε κανένας σιμιουλεϊτορ Θα το καταλάβεις με τον καιρό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Ακόμα δεν..................!!! Οικονομικά χάλιαααα!!! χαχαχαχαχα! Ευχαριστώ πάντως! Δεν ειναι τοσο ακριβος οσο φανταζεσαι :P Παντως με ενα φθηνο πεταλι κανεις την δουλεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Πήρα ένα απλό πεταλάκι τελικά. Zoom G1X. 50 ευρώ και ησύχασα! Σας ευχαριστώ! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες